bugün
- beni kaybettin diyen erkek14
- iç sıkıntısı5
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- ekşiye gidiyorum ben10
- güne almanca bir cümle bırak3
- gecenin korkunç yaratıkları3
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- tecrübe edilen en korkunç şey3
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı12
- sadece filistin'i önemsemek15
- aslan burcu3
- sevgiliyi kediye onaylatmak7
- mazotun litresi 101 lira36
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- bir erkeğin wp aile grubuna alınma kriterleri6
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa7
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- saddam hüseyin3
- kadikoy psikolog4
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması3
- beşiktaş'ın marsilya'yı gol manyağı yapması5
- iblis'in sesini duymak11
- gocu38
- kanadalı ünlüler3
- jango fett2
- hangi şehrin erkeği meşhurdur5
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- palpatine2
- 2019 da doğmak nedir4
- ona bir şarkı gönder4
- 28 bine çalışmak8
- bir erkeğe objektif bakma yetisini kaybetmek5
- charlie kirk3
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı7
- kürdü sevin10
- sevgilinin garanti kapsamı dışında kalması4
- allah6
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- amerika2
- israil11
- henüz hazır değilim3
- anın görüntüsü24
- reddedilince brad pitt ten neyim eksik diyen erkek3
- roblox2
zamanında "ali koç" aracılığıyla "bizi düşürün" diyen, ama düşürmeye kimsenin götünün yemediği takım. akabinde "reytingler ve kazançlar azalır, fener'siz lig olmaz, düşürme kalksın" diye kulüpler birliği açıklama yapmıştı.
kim ne derse desin, fenerbahçe olmazsa o lig olmaz, reyting, çekicilik olmaz.
fenerbahçe türkiye'nin her daim en popüler, en çok ilgi çeken takımıdır.
erkeklerini almazsın stada, kadın taraftarı bile 50 bin kişilik stadı doldurur.
kötü gününde de, iyi gününde de spor programlarında en çok konuşulan takımdır.
fenerbahçe'li değil misiniz? bir düşünün bakalım, 34 maçlık lig maratonunda takımınız en çok kimle oynarken heyecanlanıyorsunuz? en çok kimi yenmek size zevk veriyor?
fenerbahçe her branşta, içinde yer aldığı lige popülerlik kazandırır.
bunu aklı başında galatasaray'lısı da, beşiktaş'lısı da aslında biliyor. ve o yüzden bu kadar saldırıyorlar.
(bkz: fenerbahçe neredeyse süper lig orasıdır)
kim ne derse desin, fenerbahçe olmazsa o lig olmaz, reyting, çekicilik olmaz.
fenerbahçe türkiye'nin her daim en popüler, en çok ilgi çeken takımıdır.
erkeklerini almazsın stada, kadın taraftarı bile 50 bin kişilik stadı doldurur.
kötü gününde de, iyi gününde de spor programlarında en çok konuşulan takımdır.
fenerbahçe'li değil misiniz? bir düşünün bakalım, 34 maçlık lig maratonunda takımınız en çok kimle oynarken heyecanlanıyorsunuz? en çok kimi yenmek size zevk veriyor?
fenerbahçe her branşta, içinde yer aldığı lige popülerlik kazandırır.
bunu aklı başında galatasaray'lısı da, beşiktaş'lısı da aslında biliyor. ve o yüzden bu kadar saldırıyorlar.
(bkz: fenerbahçe neredeyse süper lig orasıdır)
şikeden dolayı başkanı içeride bulunan takımım.
ne hikmetse şikeden dolayı içeride olan tek takımdır aynı zamanda. kiminle şike yaptık, A2 takımına mı teşvik primi verdik diye soruyorum ama o da mı suç lan.
ne hikmetse şikeden dolayı içeride olan tek takımdır aynı zamanda. kiminle şike yaptık, A2 takımına mı teşvik primi verdik diye soruyorum ama o da mı suç lan.
fenerli dostların kendi takımlarını savunurken kullandıkları argümanlara bakıyorum, okuyorum, gülüyorum.
kimse sizin fenerbahçe sevginize bir şey demiyor. elbette takımını seveceksiniz, farklı bir yere koyacak, ona önem atfedeceksiniz. normaldir bu. her takım tarftarı aşağı yukarı böyle şeyler hisseder. ama yine takımınızı ve kendinizi özel hissedeceksiniz; selçuk şahin'in çubuklu formayla verdiği duygusal bir bakışı akıllarınıza getirin. çok romantik oldu bu, göz yaşlarınızı tutamazsınız siz şimdi.
yalnız buradaki mesele başka. içinde bulunduğumuz sezon -fenerbahçe şike yaptı ya da yapmadı- fenerbahçe'yi nasıl kurtarsak sezonudur. lig statüsü değişikliği, cezaların indirilmesi, 58. madde vs. arada fenerli arkadaşlarla konuşuyorum, acayip dolular, dokunsan ağlayacaklar. böyle arada 'düşürün lan bizi' diye çıkış yapanları da oluyor. idare ediyoruz, sakinleştiriyoruz falan ama bokunu çıkarıyorlar afedersin. bir de hep bi büyüklenmeler. ben hep diyorum siz kendi dünyanızda büyüksünüz ama bi kendinize gelin. yok biz böyle büyüğüz, yok şöyle büyüğüz la bi susun. suçlanan siz, en çok bağıran siz. düşmemek için yırtınan siz, düşürün bizi diye yırtınan siz.
aziz yıldırım mektupları olmadan ne diyeceğini belirleyemeyen bir kulüp haline gelmişsiniz. burada kalkıp da yok 50 bin kadın taraftar, yok en popüleriz. böylesini de ilk defa duyuyorum ya neyse: popüleriz biz.
hala ali koç'un bizi düşürün açıklamalarını gerçek sanıp; kimsenin götü yemedi lafını kullananlar var aramızda. yeminlen acıyorum bunlara. kendiniz çekilseydiniz ya ligden niye böyle federasyon kapılarında medet umar hale geldiniz? madem erkeklik yapacaksınız adam gibi yapın. bu haksızlığa tahammül edemeyiz deyin. şampiyonlar ligi'ne trabzon'un gönderilmesini nasıl yedirdiniz kendinize? ulan resmen kapı dışarı oldunuz? nasıl büyüksünüz lan siz. çocuk gibi aldılar elinizden, bir şey yapabildiniz mi? siz hala büyüklük rüyaları görün.
madem bu lig sizden ibaret, madem siz olmazsanız olmaz, en güçlü, en popüler, en böööyyük sizsiniz, madem haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz ve madem dürüstlüğünüze, şike yapmadığınıza inanıyorsunuz; o zaman siz camia olarak bu duruma nasıl katlanıyorsunuz. böyle büyüklük mü olur? ayağa düştünüz resmen.
farkında mısınız bilmiyorum ne zamandır mağdur edebiyatı yapıyorsunuz. bu zaten var olan bir eziklik psikolojisini kalıcı hale getirmekten başka bir işe yaramaz. bir galatasaraylıdan akıl almak acı gelecektir size biliyorum ama bu süreçte ya hiç konuşmayacaktınız ya da konuştuğunuzda herkesi susturacaktınız. siz çok konuştunuz hiç bir şey yapamadınız. kusura bakmayın; işte sizin büyüklüğünüz böyle bir şey.
kimse sizin fenerbahçe sevginize bir şey demiyor. elbette takımını seveceksiniz, farklı bir yere koyacak, ona önem atfedeceksiniz. normaldir bu. her takım tarftarı aşağı yukarı böyle şeyler hisseder. ama yine takımınızı ve kendinizi özel hissedeceksiniz; selçuk şahin'in çubuklu formayla verdiği duygusal bir bakışı akıllarınıza getirin. çok romantik oldu bu, göz yaşlarınızı tutamazsınız siz şimdi.
yalnız buradaki mesele başka. içinde bulunduğumuz sezon -fenerbahçe şike yaptı ya da yapmadı- fenerbahçe'yi nasıl kurtarsak sezonudur. lig statüsü değişikliği, cezaların indirilmesi, 58. madde vs. arada fenerli arkadaşlarla konuşuyorum, acayip dolular, dokunsan ağlayacaklar. böyle arada 'düşürün lan bizi' diye çıkış yapanları da oluyor. idare ediyoruz, sakinleştiriyoruz falan ama bokunu çıkarıyorlar afedersin. bir de hep bi büyüklenmeler. ben hep diyorum siz kendi dünyanızda büyüksünüz ama bi kendinize gelin. yok biz böyle büyüğüz, yok şöyle büyüğüz la bi susun. suçlanan siz, en çok bağıran siz. düşmemek için yırtınan siz, düşürün bizi diye yırtınan siz.
aziz yıldırım mektupları olmadan ne diyeceğini belirleyemeyen bir kulüp haline gelmişsiniz. burada kalkıp da yok 50 bin kadın taraftar, yok en popüleriz. böylesini de ilk defa duyuyorum ya neyse: popüleriz biz.
hala ali koç'un bizi düşürün açıklamalarını gerçek sanıp; kimsenin götü yemedi lafını kullananlar var aramızda. yeminlen acıyorum bunlara. kendiniz çekilseydiniz ya ligden niye böyle federasyon kapılarında medet umar hale geldiniz? madem erkeklik yapacaksınız adam gibi yapın. bu haksızlığa tahammül edemeyiz deyin. şampiyonlar ligi'ne trabzon'un gönderilmesini nasıl yedirdiniz kendinize? ulan resmen kapı dışarı oldunuz? nasıl büyüksünüz lan siz. çocuk gibi aldılar elinizden, bir şey yapabildiniz mi? siz hala büyüklük rüyaları görün.
madem bu lig sizden ibaret, madem siz olmazsanız olmaz, en güçlü, en popüler, en böööyyük sizsiniz, madem haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz ve madem dürüstlüğünüze, şike yapmadığınıza inanıyorsunuz; o zaman siz camia olarak bu duruma nasıl katlanıyorsunuz. böyle büyüklük mü olur? ayağa düştünüz resmen.
farkında mısınız bilmiyorum ne zamandır mağdur edebiyatı yapıyorsunuz. bu zaten var olan bir eziklik psikolojisini kalıcı hale getirmekten başka bir işe yaramaz. bir galatasaraylıdan akıl almak acı gelecektir size biliyorum ama bu süreçte ya hiç konuşmayacaktınız ya da konuştuğunuzda herkesi susturacaktınız. siz çok konuştunuz hiç bir şey yapamadınız. kusura bakmayın; işte sizin büyüklüğünüz böyle bir şey.
(bkz: aziz yıldırım/#14262050)
efsanemiz lefter e yaptığı stadyumdaki cenaze töreni ile bir kez daha büyüklüğünü göstermiş kulübümüzdür.
türkiye'nin futbol tarihinde her zaman varlığını gösteren, ismini bir şekilde duyuran takımdır. Sarı ve lacivert renkleri Fenerbahçe'nin temsil edildiği renklerdir. Fenerbahçe'de oynayan Alex, Volkan, Joseph Yobo, Serdar Kesimal en beğendiğim oyuncularıdır. Fenerbahçe'siz lig olmayacağını, tad vermeyeceği bilinen durumdur. Kaptan Alex Fenerbahçe camiası tarafından en çok sevilen oyuncudur Aynı zamanda fenerhçe'yle özleşmiş oyuncusudur.
bu akşam manisaspor tarafından bozguna uğratılacak takımdır.
semih gibi bir oyuncuyu nobre için harcamayı göze almış gözü kararmış kulüp. yazık lan.
manisalı kardeşlerimin tokat manyağı yapacağı takım.
anlaşılmaz bir kulüp olma yolunda emin adımlarla ilerlendir.
aziz başkandan sonra tam manasıyla bir yönetimsizlik dönemine girmiştir. ne demek arkadaş santosu üç beş kuruşa satıp, 2 milyon yuroya zigleri kiralamak. niangı satıp sırf zenci diye bi biemvenuyu almak. bilica gibi bir insanı ne olursa olsun o takımda tutmak.
ayrıca takıntılı bir aykut da peydah olmuştur son zamanlarda.bilicanın yerine koy alt yapıdan bir çocuk aynı hataları o da yapar. ne olursa olsun -mecburiyetler hariç- takımı değiştirmiyor efendim. tek değerli adam özer hurmacı. onun da ne yapmaya çalıştığını anlayan varsa beri gelsin.
son söz de şikeyle alakalı. çıkıp da adam gibi "kardeşim biz şike yaptık, bütün haklarımızdan feragat ediyoruz , düşürün bizi" deselerdi baş tacıydı ama maalesef hala kıvırmaya uğraşıyoruz. madem şike yapmadığınıza güveniyorsunu, eminsiniz o adamlar satılmayacaktı. bu da canımı yakıyor maalesef.
kısa sözün de kısası,
aziz yoksa fener tırt.
not:zepzenci bir fener taraftarıyım.
aziz başkandan sonra tam manasıyla bir yönetimsizlik dönemine girmiştir. ne demek arkadaş santosu üç beş kuruşa satıp, 2 milyon yuroya zigleri kiralamak. niangı satıp sırf zenci diye bi biemvenuyu almak. bilica gibi bir insanı ne olursa olsun o takımda tutmak.
ayrıca takıntılı bir aykut da peydah olmuştur son zamanlarda.bilicanın yerine koy alt yapıdan bir çocuk aynı hataları o da yapar. ne olursa olsun -mecburiyetler hariç- takımı değiştirmiyor efendim. tek değerli adam özer hurmacı. onun da ne yapmaya çalıştığını anlayan varsa beri gelsin.
son söz de şikeyle alakalı. çıkıp da adam gibi "kardeşim biz şike yaptık, bütün haklarımızdan feragat ediyoruz , düşürün bizi" deselerdi baş tacıydı ama maalesef hala kıvırmaya uğraşıyoruz. madem şike yapmadığınıza güveniyorsunu, eminsiniz o adamlar satılmayacaktı. bu da canımı yakıyor maalesef.
kısa sözün de kısası,
aziz yoksa fener tırt.
not:zepzenci bir fener taraftarıyım.
taraftarı bu aralar inanılmaz çirkefleşmiş ve hırçınlaşmış futbol takımımız. adının karıştığı şike ve teşvik primi iddialarıyla ilgili, küme düşmesi gerekirken yüzyılın en büyük çıkarcı tff başkanına rast geldikleri için daha hiçbir cezai yaptırım almamıştır. herhalde iddianame, mahkeme falan filandan sonra süper lig'den şutlanırlar.
Semih Şentürk gibi bir adamdan faydalanmak yerine neden hep arayış içerisinde olduklarını anlamadığım kulüp.
Adam yedek kulübesinden gire gire gol kralı oldu be. Ayrıca Burak Yılmaz ile birlikte milli takımın ilk 11'inde olması gereken ama kulübünde bile ilk 11'de olmayan adam milli takımda ilk 11 oynarsa vay o milli takımın haline.
Unutmuşum bu notu: Beşiktaşlıyım.
Adam yedek kulübesinden gire gire gol kralı oldu be. Ayrıca Burak Yılmaz ile birlikte milli takımın ilk 11'inde olması gereken ama kulübünde bile ilk 11'de olmayan adam milli takımda ilk 11 oynarsa vay o milli takımın haline.
Unutmuşum bu notu: Beşiktaşlıyım.
bu akşam lefter ruhu ile oynayıp küçük melisleri ağlatmış takım.
ahh o küddüsü yok mu o küddüsü!
ahh o küddüsü yok mu o küddüsü!
başkanı hapiste olsa dahi, utanmadan şikeye devam eden takım.
Önümüzde ki sene Bank asya 1.ligin tartışmasız favorisi. Denizlispor'la yaşacakları rekabet tadından yenmez...
bank asya 1.liginde denizlispor tarafından gagalanacak takım.
manisaspor galibiyetiyle sevince boğulan takım.
(bkz: savcıya selam şikeye devam)
bazen üzen bazen mutlu eden ancak herşeye rağmen çoğu zaman taraftarı olmaktan gurur duyduğum spor kulübüdür.
federasyonun, taraftarından it gibi korktuğu takım.
böyle bir fikstür olurmu lan, 15 maç haftaiçi...
görsel
böyle bir fikstür olurmu lan, 15 maç haftaiçi...
görsel
bazı hukukçu ve futbol uleması yazarlar tarafından taraftarının başkanını neden hala savunduğu anlaşılamayan takımmış.enteresan gerçekten,biz de bu über tipler tarafından savunması bile alınmamış ilk günden beri suçlu ilan edilip neden karalandığını anlayamıyoruz bir türlü.acaba hangisi daha normal?
ligin ikinci yarısı tüm maçlarını cuma ve pazartesi oynaması gereken camia, kulübüm, takımım.
ne gerek var cumartesi pazar haftasonu dinlenmesi varken di mi ama!
(bkz: bi bitmediniz amına koduğum piçleri sizi)
ne gerek var cumartesi pazar haftasonu dinlenmesi varken di mi ama!
(bkz: bi bitmediniz amına koduğum piçleri sizi)
herkese inat, birlik ve beraberlik içinde maçlara çıkan yenmesini bilen, yenilse de taraftarın gönlünde taht kuran tuttuğum takım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar