bugün
- sevgililer nerede seks yapıyor9
- donsuz bedevi6
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması10
- aşure vs waffle7
- 0 0 721
- şeyhin götüne priz sokmak3
- klavyenizde ben aslında yazdıktan sonra ne çıkıyor7
- ismet gürbüz ile berlin gece hayatına akmak3
- akepede kliklerin savaşı11
- ahmet burak erdoğan6
- sözlük kızlarının dantelleri2
- chp grup toplantısı3
- erdoğan olmasa türkiye bölünür4
- pandela15
- israil10
- para parayı çeker mi5
- atatürkçü zannedilen ünlüler3
- dindar nesil yetiştirmek2
- yapay zeka ile kod yazmanin getirdigi tembellik5
- mıknatısların sevişgen olması2
- depremlerin sebebi2
- türkiye13
- tuzla bit pazarı2
- iran abd doha görüşmesi3
- atatürk'ün dindar rte'nin laik olması4
- tek başına uzun yol gitmek7
- bik bik'in aşuresi6
- aktrollerin bana bir şey olmaz sanrısı3
- arkadaş2
- sanal ortamda sevgili arayan evli erkek4
- türk düşmanlığı allah'a düşmanlıktır3
- türkiye büyüyor3
- bugün ne yaptınız5
- 30 haziran4
- nasılsınız3
- sözlük kızlarının kirpikleri2
- ona bir cümle bırak8
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- ali naci küçük2
- düşünmek hakkında düşünmek5
- türklerin pis olması6
- özgürlük ve disiplin paradoksu4
- swinger2
- evli kadınla beraber olmak4
- türkler2
- günün şiiri10
- rüyalar gerçek olsaydı2
- gocu4
- yazarların özlü sözleri11
- neden sevgilim yok6
hoşgelmiş kişiliktir,yapıstır kardesim...
fenerli olup, doğru yolu bulup ayrılmış eski fenerli olabileceği gibi, eskişehirli fenerli bir şaşkın olabilir.
Yazılarından anlaşıldığı üzere:
1)kurtlar vadisi hayranlığı aşan bir sevgi ile baglanmıştır.
2)holiganımsı insan.
Sonuç:
Arkadaşım * bırak bu holiganlığı. Takım tutmak ayrıdır, bunun suyunu çıkarma! Ben holigan bir Galatasaraylıyım * amma ve lakin yazılarıma bakarsan bir tane bile Galatasaray ile ilgili bulamazsın. Bırakalım holiganlığı edebimizle yazarlığımızı yapalım
Not:yazar alımında hep bir konuda sıkışıp kalmış yazarların, sözlüğümüzde yeri yoktur ibaresi dikkatimi çekmişti ama pek hayata geçirildiği söylenemez! *
Edit:son kötü oylanan entylerden selam olsun!
Bu oylamayı yapan yazar arkadaşıma ithafen:
sevgili user,
umarım bu oylamayı yaparken fenerbahcesk nin yazılarını okumuşsundur! zannımca okumadın. Çünkü okusaydın:
1)#7102465
2)#7138720
3)#7120418
4)#6974239
5)#6981240
6)#6964097
erntylerine binayen bu oylamayı yapmazdın!
Not:ilgiç olan ise toplamda 40 entry giren bir yazarın yaklaşık 5 tanesi kurtlar vadisi,5-10 arası diziler ile ilgilidir. Yani bir konuya sıkışıp kalması sadece takım muhabbeti ile sınırlı değildir...
Sevgilerimle kekemine
1)kurtlar vadisi hayranlığı aşan bir sevgi ile baglanmıştır.
2)holiganımsı insan.
Sonuç:
Arkadaşım * bırak bu holiganlığı. Takım tutmak ayrıdır, bunun suyunu çıkarma! Ben holigan bir Galatasaraylıyım * amma ve lakin yazılarıma bakarsan bir tane bile Galatasaray ile ilgili bulamazsın. Bırakalım holiganlığı edebimizle yazarlığımızı yapalım
Not:yazar alımında hep bir konuda sıkışıp kalmış yazarların, sözlüğümüzde yeri yoktur ibaresi dikkatimi çekmişti ama pek hayata geçirildiği söylenemez! *
Edit:son kötü oylanan entylerden selam olsun!
Bu oylamayı yapan yazar arkadaşıma ithafen:
sevgili user,
umarım bu oylamayı yaparken fenerbahcesk nin yazılarını okumuşsundur! zannımca okumadın. Çünkü okusaydın:
1)#7102465
2)#7138720
3)#7120418
4)#6974239
5)#6981240
6)#6964097
erntylerine binayen bu oylamayı yapmazdın!
Not:ilgiç olan ise toplamda 40 entry giren bir yazarın yaklaşık 5 tanesi kurtlar vadisi,5-10 arası diziler ile ilgilidir. Yani bir konuya sıkışıp kalması sadece takım muhabbeti ile sınırlı değildir...
Sevgilerimle kekemine
(bkz: #7644177) son cümleye dikkat.
(#7644177) biraz rahatsız bir arkadaş. teşhisi koydum ağız ishali olmuş. kayısı suyu iç.
rumuzundan dolayı fenerbahçe düşmanlarının saldırısına uğramış yazardır.
artık tüm çevresi onun açığını arayan yazarlarla dolmuştur, dikkat etmesi gerekir.
(bkz: yanındayız dostum)
artık tüm çevresi onun açığını arayan yazarlarla dolmuştur, dikkat etmesi gerekir.
(bkz: yanındayız dostum)
#7644177 fenerbahçe taraftarının neden antipatik olduğunu gösteren yazardır.
#7842897 gibi bir başlık açabilen, fenerbahçe taraftarının çarşıdan yürüttüğü tezahüratlardan habersiz klasik fener taraftarı.
dün gece karşılaştım kendisiylen kahvede. yanına yanaştım ve usulca kulağına o sihirli sözcükleri fısıldadım: "2-2 mi?" bir de baktım ki, kahvenin ortasında timsah yürüyüşüne başladı. dur olm şaka lan, şakka!
(bkz: sakin ol şampiyon)
(bkz: sakin ol şampiyon)
gol haberi iniesta'dan geldi hala stresli.
timsah yürüyüşünde başı çeken yazar. koçum gece gece kuyruk acın baya çoğalmış.
ispanya maçı bitti ama özel mesajla "johannesburg'tan gol haberi mi var?" diye soruyor. bir travma geçirdi zaar.
(bkz: tayyip siksin seni) (bkz: #9350960)
insanlara yukarıdaki temenniyi gönderen yazar. bir bildiği vardır diyoruz...
insanlara yukarıdaki temenniyi gönderen yazar. bir bildiği vardır diyoruz...
tuttuğu takım misali darmadığın yazar.
(#9469406) no'lu entry'sine istinaden;
biz beşiktaş'lıyız küfüre karşıyız.
futbol dostluk, futbol kardeşliktir.
her şeyin üstüne çekelim bir sünger, ama son kez...
biz beşiktaş'lıyız küfüre karşıyız.
futbol dostluk, futbol kardeşliktir.
her şeyin üstüne çekelim bir sünger, ama son kez...
(bkz: interneti yeni çözüyor)
(bkz: 13 ekim 2010 fenerbahçe ülker efes pilsen maçı/#9626948)
iyi demiş.
yalnız aynı mantıkla bizim çifte kupalı sezonun ardından fenerbahçe ile oynadığımız ve kaybettiğimiz super kupa için de aynı şey geçerli sanırım?
iyi demiş.
yalnız aynı mantıkla bizim çifte kupalı sezonun ardından fenerbahçe ile oynadığımız ve kaybettiğimiz super kupa için de aynı şey geçerli sanırım?
fenerbahçe'li olduğundan ötürü, kral sdfkjlkjsdfk'nin himayesine aldığı genç yazar.
bundan böyle korumam altında, nickaltında onu kötüleyenleri tek tek tespit edip badi listimi üstüne salıp seri eksi manyağı yaparım.
bundan böyle korumam altında, nickaltında onu kötüleyenleri tek tek tespit edip badi listimi üstüne salıp seri eksi manyağı yaparım.
nicki, beni benden alan yazar.
şampiyonlar ligi maçlarımızda kadrolar yazılırken en başta görürüz ya onu hatırlattı bana bu yazar.
maçta lazer tutan bir yavşak yüzünden tüm galatasaray taraftarına şerefsiz diyen zevat.
hem fenerbahçeli, hem sağduyulu yazar; baştan daha iki artısı var.. yorumlarını beğeniyorum..
yazılarının çoğu silindiğinden dolayı ya dönek biri ki o da çaldığı nickinden belli zaten ya da rahmetli oldu artık... yazık çocuğa ya daha fazla vurmayın... anons faciasından sonra kendine gelemeyen fenevlilev...
edit: (bkz: tedariksiz abdest bozan domala domala taş arar)
edit: (bkz: tedariksiz abdest bozan domala domala taş arar)
Gündemdeki Haberler