bugün

Vallahi billahi akp li yazardır.
Kanka nereye gitsem golgem gibi pesimdesin. Korkutuyorsun beni.
* isallah akp li yazardir.
sümeyye'den maaş kapmak amacıyla akepe trollüğü yapan zavallı. olm iş bulup çalışsana, gençliğini harciyorsun burda.
RTE öl dese ölecek yazar, çok yazik..
Espri yeteneği gelişmiş orijinal yazardır.
diger kabile uyeleribe gore maasini zamli aldigi belli yazar musveddesidir.
hadi al hadi al sana da bi sarki. kiskanma abla abilerini;
imagine dragons- demons.
ulan inşallah hristiyan demokrat olur. * hadi bakalım.
(#23085502) bunun kafası gerçekten güzel. ben duyduğumu yazıyorum, ama adam anlamak istediğini anlıyor.
Simdiki kadar at kosturamazdi. At derken? Anladiniz siz.
chplilere saldıran ve tayyipin götünü yalayan göt kıllarından sadece biri. karması her şeyi açıklıyor zaten; insanlıktan çıkmış..
30 liraya çalışan akp yalakası.

gel 50 veremde benim götümü yıka.
iyidir hoştur.
en büyük "hüloğğğ" taraftarıdır. (bkz: çocum sen hep böyle mi kalacan)
Maasina zam yapildigini dusunduren yazar.
valla helal olsun denilesi biri. yemeden içmeden sabahtan beri ak partisini savunuyor.

edit: ahahaha çaylak olmuş nihayet.
Kimsenin siyasi görüşü alakadar etmez fakat bu siyasi görüş hayranlık değil düpedüz troll lük eğer yanılıyorsam affola fakat sanmam.
Makina gibi çalışan beli ile önüne gelen chp'liyi sikip kenara atan aslan yürekli, zeki, onurlu yazar arkadaşımız.
ak partisinin genel merkezinden entry giriyor büyük bir ihtimalle. sözlükte bile "sayın" diyor tayyip'e.
Açık açık Rte'yi destekleyerek sol frame'den Tayyip'i hiç düşürmeyen, işsiz, bir nevi troll. Allah iş versin ne diyim.
Bilal'in kendisi galiba. pek anlamıyo yazılan çizileni.
Kar amacı güdmeyen yazar. Doğruları anlatabilmek için kendini adamıştır.
Kaç para aliyo merak ediyorum. Fiyatın ne soyle bakalım.
kaç paraya çalıştığını merak ettiğim paralı asker.

simit sat onurlu yaşa ulan dingil!
ısrarla nick altına yazmaya çalışan yazar, hakikaten anormal yazar, ufak bir harf değişikliğiyle nick-entry uyumu tam olacak yazar.
© copyright 2005 - 2026