bugün
- beyazsemsiyeliyabanci43
- yorgun mermi26
- aşık olmak9
- gammazlama yapmamak13
- togg'a lpg taktırmak2
- sözlükte erkekleri istemiyoruz7
- einstein'ın karısı2
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- aziz yıldırım11
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- kızının düğününde oynayan baba5
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- ölüm4
- para amaç değil araçtır2
- kabalcı3
- haysenin1212
- satranç haram yasaklansın7
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- çağrı isimli yazar5
- canına okuyacağım2
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır3
- bu köyden olsam ne olacak8
- rte tanrı değildir2
- sözlükteki deliler2
- gina carano13
- hallelujah2
- azınlık için çoğunluğu görmezden gelmek2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- sözlükteki vatan hainleri4
- yapay zeka moderatörü15
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- yaz geceleri4
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- çengel bulmaca çözer gibi entry giren yazar2
- beyazpenisliyabancı2
- en gey özelliğiniz15
- galatasaray sözlük2
- evlenilecek kadında aranan özellikler2
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- aylık 336 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- anın görüntüsü21
- katatespizartmasi15
- kemal kılıçdaroğlu ülkemizin sigortasıdır2
entry'ler (225)
Birçoğunuzun fark ettiği üzere bazı "mükemmel " insanlar çevrelerinde kıyafeti pis diye insanları aşağılayabiliyorlar genelde bu insanlar işçiler oluyor fabrikada vb yerlerde çalışırken doğal olarak kıyafetleri kirleniyor ve böyle insanlar görünce toplumumuzun bir kısmı onlara asağılar şekilde bakıyor otobüste yanlarına oturmalarından rahatsız oluyorlar ellerinde olsa otobüse almayacaklar ...
Bilmiyorlar ki işçi diye asağıladı insanlar evine para götürmek için binbir zorlukla mücadele ediyor ve patronun ağzından çıkan lafa bakıyor ,aynı şartlarda yasayamıyor insanlar eşit şartlarda eğitim göremiyor görse belki de çok başarılı bir iş Adamı olacak ve ya doktor ..Aziz Nesin'in dediği gibi bana işçiler mektup yazdığında utanırdım ben ne yaptım ki bana bu kadar iyi şartlar verildi ve bu şekilde yazar oldum ,bu insanlara verilse belki Türkiye'nin en büyük yazarları şairleri sanatçıları ve bilim adamları çıkabilir .
Özet olarak toplumumuz öyle bir noktada ki sadece dış görünüşe göre kişilik tayin edebiliyor malesef durum bu ...
Bilmiyorlar ki işçi diye asağıladı insanlar evine para götürmek için binbir zorlukla mücadele ediyor ve patronun ağzından çıkan lafa bakıyor ,aynı şartlarda yasayamıyor insanlar eşit şartlarda eğitim göremiyor görse belki de çok başarılı bir iş Adamı olacak ve ya doktor ..Aziz Nesin'in dediği gibi bana işçiler mektup yazdığında utanırdım ben ne yaptım ki bana bu kadar iyi şartlar verildi ve bu şekilde yazar oldum ,bu insanlara verilse belki Türkiye'nin en büyük yazarları şairleri sanatçıları ve bilim adamları çıkabilir .
Özet olarak toplumumuz öyle bir noktada ki sadece dış görünüşe göre kişilik tayin edebiliyor malesef durum bu ...
tool
arctic monkeys
iron maiden.
arctic monkeys
iron maiden.
yenilikçi ve muhafazakar olmak önemli tabi... Şaka mı yapıyorsunuz oğlum diyecek laf bulamıyorum.
41AT 500T yeterli bence kesmiyorsa iş çıkışı zincirlikuyu metrobüs.
ruslar.yapmayın hepimiz seviyoruz.
nefesimizi tutuyoruz.
Cennetten düşmüş .
bu kafa ateistler ateşe tapar kafası bulduk onu sonunda.
Başı açık kapalı ayrımı yapıp geleneklerini? yeteneklerinin bilimin çabanın üstünde gören bir insandan bir verim geleceğine inanmak insan zekasına hakaret olur .
Ferdinand beer.mukavemet sınavı olunca tabiki yardımcımız beer .
delik bulsa yeter adamlar için nefes alsın yeter aslında 6 saat almasa da olur.
arkadaşlarıyla dışarı çıkıp sürekli telefon ile ilgilenenden daha kötü olamaz, en azından durumun farkında.
Soru işaretlerinin aksine her yaptığını günah sevap kategorisine sokmuyorsun.Etik ve doğru olan şeyleri yaparken ki hafiflik bir başka
(bkz: hafifim hafifsin hafif)
(bkz: hafifim hafifsin hafif)
Ateist olsam hergün öldürürüm diyenlere sorum şu sivas katliamını yapan madımağı yakan neden her türlü kötülükten uzak duran müslümanlar*!
babasız. 2 küfürü içerebiliyor.
01 aldım üniversite 1 Matematik 2den .
rammstein metallicanın ön grubu olarak çıkıyor bazı konserlerde bu noktayı koyar bence.
şirinevler meydanda kaliteli ayakkabılar var aslında söylemeyi unutmuşum.