bugün

/77
fenerbahçe konusunda ayarsız dır. bolca saçmalamakta.

lakin mematiumrede isimli bir beyin fukarası vardı anladığım kadarıyla ortak düşmanlarımızda mevcutmuş.
(#18726859) ile '' nasıl fenerbahçe fanatiği olunur ? '' u sergilemiş şahıs. canım benim... agucuk, gugucuk...
nane tadı vermek deyimini sık kullanıyor.

arka arkaya 50 tane entry girse de açtığı zeka özürlü başlıkları canlandıramaz.
(bkz: edit butonu neden vardır).
eksi almak için yazan yazar.
(#18742748) Her sözlükte alay konusu olan dengesizleri ortaya çıkaran araştırmacı yazar.
(bkz: srfydn/#18742748) ayarcı yazar. ayarın kralını vermiştir. kimin ne olduğunu göstermiştir. bunlara bir de taraftar derler değil mi? helal olsun güzel iş çıkartmışsın.
pkklı falan olmayan yazar. ne çok mesaj attınız lan. twitterda yanlış okumuşum. özür dileriz. adam izmirli hem de 100% türkmüş.

ayrıca fenerli olmasına rağmen entry'lerini okumak zevklidir. atışmalar olmazsa olmaz zaten *
kaynak olarak adnan oktar kitaplarını ve sitelerini kullanan arkadaş. ulusalcı falan diye düşünüyordum fakat bildiğin adnan hocacı çıktı sanırım.

(bkz: stalin gerçeği)
genc ve dopdolu adam. hızla profesörlüğe koşmakta sinirimi bozmakta olan yazar.*
gıpta ile izliyor, şapkamı çıkarıyorum karşısında..*
iyi bir insan fakat kaynakları yanlış. bazı insanları düşmanlarından öğrenmek gibi bir hataya düşüyor bunu bırakırsa düşünceleri gelişecek daha da oturacaktır eminim.
3 gün üstüste en çok entry giren yazar. *
rakamda gayet yüksek! benim rekorumu bile geçmiş! o değilde çalışırken nasıl vakit buluyor bu kadar
entry girmek için anlamadım gitti!*
iyi dilekleri icin kendisine tesekkurlerimi sundugum yazardır
eksilemekten bıkmadığım yazarımsı. galatasaray'ı çekemeyip bok atmaktan başka hiçbir bok yaptığını görmedim sözlükte. yazık la kimin çocuğuysa.
kendi nicki'nin başlını açıcak kadar (bkz: idiot),nerde saçma sapan başlık görsem hep bu küçük kardeşime ait, umarım babası internet faturasını ödemezde bizde kurtuluruz.
sürekli başlık açıp, ayarı yiyince kaçan yazar.

çakma troll.
provokatör şahsiyet.

orduya girse ordunun içini karıştırır lafı sanki bu adam için söylenmiş.

bi sakin ol küheylan.

not: 2 dk sonra gelip nick altıma gelip bıkbıkbık yazacaktır.
(#18791166) Galatasaray'a bok atmadığı bir entrysini gördüğümde şaşırmamı sağlayan yazar. Takipcisi olucam sanırım, çok şaşırtıcı.
boş işler müdürü.
olaylara ilginç bakış açısı bir yana, adam sözlük formatını hoppidi hoppidi hoplatıyor biri de çıkıp "hayırdır" demiyor.
galatasaraylıları fena bozguna uğratan zeki, çevik ve ahlaklı bir yazar kardeşimiz. entryleri okunasıdır.
Uludağ'ın gök yelelisi gibi bir şey galiba.
yazık la kimin çocuğuysa.
orospu cocuklarini ininden cikartan yazardir.
beni siklemeyen yazar arkadaş. *
© copyright 2005 - 2026