bugün

/319
iran süper liginin iyi takımlarından biri olan istiklal (bkz: esteghlal fc) takımının talip olduğu hoca. pek sevmem kendisini ama istiklale yakışacağını düşünüyorum.
adanalıya çatan adanalı.
türkiye'de bir makam hariç her makam geçicidir. bütün makamlar menfaat bitene kadar bakidir. menfaat bittikten sonra mevkiniz ve makamınız ne olursa olsun bitersiniz, bitirilirsiniz. ülke tarihinde ilk kez bir başbakan, reiscumhurun sözüyle görevden alındı. yerine yenisi imzayla getirildi.

bu adam için "türkiye futbol direktörlüğü" diye bir makam icat edildi. bir insanın tahayyül sınırlarını zorlayan ücretler ödendi. sonunda ne makam kaldı ne maaş. adamın tazminatı bile ödenmemiş ki haketmediğini hepimiz biliyoruz.

sözün özü türkiye menfaatler üzerine atanan gereksiz kişiler tarafından tasarlanan bir ülke. en tepedeki menfaat sahibi sabit. onun dışındaki herkes tepedekinin iki dudağının arasında.

osmanlı'da bile böyle bir padişah yoktu. zira osmanlı'da mevkilere insanlar liyakat üzre seçilirdi. layık olmayan insan layık olmadığı makama getirilmezdi.
adamın Ahı tuttu amk.

yarın birgun luceyi kovup hocayı geri cagirmazsalar adam değilim.
Tazminatı da sözkonusuyken verin milli takımı, dilediği gibi tepe tepe kullansın.
Bu ülkede milli takım bitti artık. Zorlamanın manası yok.
her insan, yani kariyeri, işi gücü, eğitim hayatı olan her insan hayatında bir-iki büyük hata yapar.

hani hayatının hatası derler ya, o cinsten.

hocanın her zaman hataları vardı ama en büyük hatasını galatasaray'ı son bırakışında yaptı.

taş yerinde ağırdır diyemedi, ufacık şeyleri koskoca polemikler haline getirdi.

gerçekten sevildiği sayıldığı yuvasından koşarak kaçıp, bin çeşit ihanete uğradı... hem de beş para etmez insanlar tarafından.

umarım pişman değildir.

hocam... üç kuruşluk adamlara beş kuruşluk değer verdin, iki kuruşa satıldın; onu da ödemeye bile yanaşmıyorlar.

tanı adamlarını.
Parayı seven adam.
Kendisinden kişilik olarak zerre haz etmiyorum ama şu an bu galatasaray takımında kendisi olmalıydı.
günahım kadar sevmem ama dünkü maça tudar sadece beraberlik için çıkmış. terim olsa koyar geçerdi.
kendisi futbolcuyken galatasaray'lı yöneticiye saldırdıktan sonra "bana bir şey olmaz arkam sağlam" şeklinde açıklama yapmış.

peki kim acaba arkasındakiler? aslında çok açık ama kanıt yok.
bir şekil derbi kazandırıyordu. ayıptır, son 9 derbide tek galibiyet yok, gercekten ayıptır.

trabzon macı kazanılamaz ise igor acilen gönderilip yerine terim getirilmeli, devre arası sağlam bir st daha aldırıp 4-4-2 ile 11-12'deki gibi uçurtur.
Teknik direktör.

(#38037741)

Yazdığım enrty'i tekrarlamama neden olan olaylar yaşadım.
bu takımın cesareti yok. terim'de bu isin uzmanı. terim gelirse ligin tozunu atar bjk'yi yararız.
iyi yarmalar karşim. inş gelir de yararsınız. arda da gelsin tam yarılalım.
kulüp içinden alınan son bilgilere göre gelmesi söz konusu olmayan teknik direktör.
#yaTerimyaÖlüm heşteğinin ne kadar doğru olduğunu bize kanıtlayan bi teknik adam, iMPARATOR.
mustafa denizli ile bulustugu yemekte florya'da tek hakin sen ol mert çetin dışında kimse girmesin florya'ya diye tavsiyede bulunmuş, mustafa denizli cenk ergün ve mehmet özbek'in florya'ya girisine izin vermemis bunun nedeninin fatih terim'le olan yemekte konusulduğunu ögrenilmesi üzerine mehmet özbek fatih terim'i istememis.

kaynak: quakerboy gs sözlük.
eğer ki galatasarayın başına geçmek için kendi pr çalışması yapmıyorsa adam değilim.

ne olcak bi köşe yazarına 15 bin lira verse adam ölümüne destan yazısı yazar.

baktı ki kadro iyi bu takımı ben bile "hadi oğlum" "saldırın oğlum" la şampiyon yaparım,

takım hala lider, başka bi mantığı yok.

bu adam değil miydi 6 yediği real madrid maçına 4 forvetle çıkan.. en son öyle hatırlıyorum
Pazartesi Galatasaray'ın başında. Evet.
allahini seviyorsan geri dön imparator .
Gelmesin diyen am bitleri sizin alninizi karislayim.
galatasaray terim ile galatasaray. igor'un ta aq. skibbe gibi sikti bıraktı.
terim'e laf eden gs'lininde aq. alın size igor, alın size terimsiz gs. itin köpegin maskarası olduk.
simdi gelmessen hic gelme.
özledik hocam nolur gel. sen gelirsen arda'ya da siktiri çekersin,o da gelemez.
© copyright 2005 - 2026