bugün
- pandela24
- birazdan temmuza giriyoruz16
- futbol34
- 2026 dünya kupası39
- dünya17
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı10
- sonra döner yiyecek olmam2
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası8
- fildişi sahili7
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- yazarların akıl hocaları9
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- norveç5
- 0 0 717
- atatürk'ü sevmemek7
- tai lung17
- sevişirken yapılması gerekenler8
- 1 temmuz 2026 meksika ekvador maçı4
- matrix'deki zencinin torbacı olması3
- beyler bik bik erkek8
- 2026 dünya kupası şampiyonu2
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- çin mahallesindeyim çabuk çince küfür öğretin6
- boyalı da saçların6
- samuel chukwueze'nin trabzonspor'a transferi2
- siyonizm yahudilik değildir5
- sözlüğün en şişko kadın yazarı9
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak5
- hoşgörü dini islam12
- velvet52
- ben geldim naneler7
- sözlükte dillere destan bir aşk yaşamak istemek7
- meksika6
- fransa8
- iyi futbol oynar mısınız5
- hür iradenin bir yanılsama olması3
- isveç6
- kocamın ayaklarını yıkarım6
- ateist dövmek11
- hiç kız olmayan sözlük5
- gerizekalı yazarlar zirvesi4
- en sevilen gavur adı soyadı4
- şeyhin götüne priz sokmak8
- ferdi özbeğen dinleyen erkek5
- almanya6
- iremga6
- türkçülük3
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- ameliyat olmak15
Yaklaşık 7-8 sene önce (bkz: Galatasaray) forması giymiş olan orta saha oyuncusu. Sanıyorum Belçika ligine transfer oldu.
halen belçika liginde mouscron takımında forma giymektedir.
cm 00/01'de amr/l/c oynayan nevi şahsına münhasır topçu. futbolun hamallığını yapanlara topçu derim ben. tam bir görev adamıydı. orta sahanın, önlibero da dahil her yerinde oynadığı gibi forvete koyduğumda da sırıtmazdı.
galatasaray'a gönül bağıyla bağlıydı bu. paf takıma at, aylarca oynatma... yahu bir insan bir sezon oynamaz da "happy to stay at the club" olur mu? yaa bi kere "feels he should be a first team regular" ol arkadaş, ya da ne bileyim bi "wants a new challenge" moduna gir, hadi hiç olmadı bir "unknown" ol ulen!
hiç de kıyamaz, her sezon sözleşmesini yeniler, istediği paranın fazlasını verirdim.
cm için şöyle derim, "yolda görsen tanımayacağın ama hep takımında oynasın istediğin futbolcuları yaratan oyun". ahh... pardon; simülasyon.
bir diğeri için; (bkz: alex pinardi)
galatasaray'a gönül bağıyla bağlıydı bu. paf takıma at, aylarca oynatma... yahu bir insan bir sezon oynamaz da "happy to stay at the club" olur mu? yaa bi kere "feels he should be a first team regular" ol arkadaş, ya da ne bileyim bi "wants a new challenge" moduna gir, hadi hiç olmadı bir "unknown" ol ulen!
hiç de kıyamaz, her sezon sözleşmesini yeniler, istediği paranın fazlasını verirdim.
cm için şöyle derim, "yolda görsen tanımayacağın ama hep takımında oynasın istediğin futbolcuları yaratan oyun". ahh... pardon; simülasyon.
bir diğeri için; (bkz: alex pinardi)
emre takımdan ayrıldıktan sonra hagi'nin yeni veliahtı dendi bu adam için. hatta real madrid'le yapılan özel bir maçta kullandığı frikik jardel'in götüne çarpıp gol olmuştu. berkant gibi çok pohpohlandı, kaldıramadı, dolandı durdu orada burada. şimdi ölse cenazesini almaya gidecek adam yok.
kendine baksa real madrid'te oynardı futbolcularından. şimdilerde karagümrük'ün başarısı için ter dökmekte.
sezona mersin idman yurdu'nda başladı fakat sonunu getiremeyip takımdan ayrıldı. kariyerine iyi başlayıp sonra fena sıçan genç yetenekler familyasına aittir.
fatih terim' in ilk döneminde a takıma dahil olmuş, ardından çeşitli takımlarda kiralık oynamış, lucscu döneminde, bir real madrid hazırlık maçında, jardel' in ' popomla bile gol atarım ' demesine yol açacak frikiği kullanmış eskilerin yetenekli futbolcusu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar