bugün
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi13
- romanya52
- nikola tesla'nın kürt olması7
- voleybol3
- türkiye21
- almanya18
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz21
- sigorta asgari ücret batı icadıdır3
- silvermist nickli yazarın gizli ülkücü olması4
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir16
- fatma betül sayan kaya39
- kanada4
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur33
- işte muhalefet ile aramızdaki fark2
- hentbol2
- mehdinin en sevdiği balık7
- dünya61
- rapçilerin dümenden kavga etmesi3
- şapka2
- ermeni rum soykırımını inkar etmek16
- borsada 2 milyar kazanan bir kişi eleştirmek3
- hırsız ekremi eleştirmeyip borsacıyı eleştirmek5
- gilded bayan yazare5
- 28 eylül 2026 emniyette iş bırakma eylemi3
- yaptığı çomarlık eleştirilince agresifleşen çomar5
- heyt bea'nın gizli yeni partili çıkması4
- gamze akkuş ilgezdi2
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri12
- anın görüntüsü32
- butlancıların birbirine girmesi3
- yarın iş var4
- ikinci el çamaşır makinesi2
- amerika birleşik devletleri31
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı2
- sözlükteki anlık online sayısı5
- italya5
- true nickli yazar24
- taşak ağrısı diye rapor alıp patrona yollamak5
- meksika açmazı macerası10
- hiçbir şeyin sarmaması5
- japonya3
- fatma betül sayan kaya'nın yeni partili çıkması3
- kerhaneciye domuz kemiği atmak3
- hindistan4
- yarın türkiye mi kazanır italya mı2
- güne bir nostaljik şarkı bırak ulen9
- filistin3
- sağanak yağmur2
- mehdi'nin birader olması2
- ne yapsam iyi olur9
nudist takılan bireylerin yapacağı eylem gayette normal. ha bunu başlık olarak açan ben anormalim o ayrı hava sıcak hastayım istirahat aldım evde klima yok vb.
* OLDUKÇA KULLANIŞLI BiR GiYiM TARZIDIR. PÜFÜR PÜFÜR ESER VALLAHi... BEN HEP BÖYLE GEZiYORUM. iNANMAYANA CAM DE AÇARIM...
yahu o değil de böyle birini bilgisayar başında sözlükte takılırken hayal edin sözlük yazarları bakalım işte senaryolar oynatalım uğurcum...
senaryo 1: '' ulan bu ne sıcaktır abi. zaten kanım kaynıyor yaş olmuş 20 hala bi icraatte yok anasını satayım. oehh o ne lan? bu bana ayar vermiş!! dur lan altta kalmamam lazım! hemen eski entrylerine bakayım. aha işte buldum sütyen mütdyen demiş kıro. ahah abazan lan bu! dur dalayım ben buna! ahanda birinci nesilmiş lan bu!! yok lan ondan mı korkucam??ulan başlarım böyle işe zaten donum da yok heyttt çekilinnn..''
senaryo 2: '' ulan şu donu çıkarmayı neden akıl edemedim ben oh be püfür püfür..ya o değil de bu cıvıklar rte ye laf atmış. dur verem ayarımı zibidilere. tık tık tık. oh be güzel entry oldu lan..bir de terlemesem şöyle ıçımdan aşağıya''
senaryo 3: ''donsuz da süper oldu be şimdi de dayadım mı bikaç entry şu evrim başlığına tam olacak lan'
senaryo 4: ''lan bi kiraladığı ata tecavüz eden mühendis vardı o na ne oldu acep''
senaryo5: ''ya bir sevgilim olsa şöyle evde sütyensiz dolansa ne uyumlu bir çift oluruz a.q''
senaryo 1: '' ulan bu ne sıcaktır abi. zaten kanım kaynıyor yaş olmuş 20 hala bi icraatte yok anasını satayım. oehh o ne lan? bu bana ayar vermiş!! dur lan altta kalmamam lazım! hemen eski entrylerine bakayım. aha işte buldum sütyen mütdyen demiş kıro. ahah abazan lan bu! dur dalayım ben buna! ahanda birinci nesilmiş lan bu!! yok lan ondan mı korkucam??ulan başlarım böyle işe zaten donum da yok heyttt çekilinnn..''
senaryo 2: '' ulan şu donu çıkarmayı neden akıl edemedim ben oh be püfür püfür..ya o değil de bu cıvıklar rte ye laf atmış. dur verem ayarımı zibidilere. tık tık tık. oh be güzel entry oldu lan..bir de terlemesem şöyle ıçımdan aşağıya''
senaryo 3: ''donsuz da süper oldu be şimdi de dayadım mı bikaç entry şu evrim başlığına tam olacak lan'
senaryo 4: ''lan bi kiraladığı ata tecavüz eden mühendis vardı o na ne oldu acep''
senaryo5: ''ya bir sevgilim olsa şöyle evde sütyensiz dolansa ne uyumlu bir çift oluruz a.q''
senaryo x:ulan madem donu da cıkardık bırak uludagsozluk u falan acayım bir hard ben.
takım taklavatın özgürce salınmasını sağlar. özellikle bu yaz günlerinde rüzgarı yiyen koç yumurtaları ferahlar.
kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibidir.
kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibidir.
dışarda donsuz gezmekten iyidir.
kapı çaldığında küçük çapta panik yaşamaya sebep olan güzel bir serinleme yöntemidir.tavsiye ederim.
cem yılmaz'ın 2008 gösterisinden sonra meşhur olmuş söz dizisi.
(bkz: ayrı eve çıkılan ilk gün)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar