bugün
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- birazdan temmuza giriyoruz15
- atatürk'ü sevmemek4
- siyonizm yahudilik değildir5
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı10
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası4
- yazarların akıl hocaları7
- çin mahallesindeyim çabuk çince küfür öğretin6
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak5
- en son seviştiğin zaman3
- boyalı da saçların6
- en sevilen gavur adı soyadı4
- gerizekalı yazarlar zirvesi4
- sevişirken yapılması gerekenler8
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- beyler bik bik erkek8
- bazı yazarların mal olduğu gerçeği3
- pandela18
- nutuk2
- trollerin akşama doğru çekilmesi2
- amsızlık2
- hiç kız olmayan sözlük5
- fransa7
- isveç5
- spor yapmayan erkek2
- türklerin gerizekalı bir millet olması4
- askerde en sevdiğiniz komutan4
- kocamın ayaklarını yıkarım6
- arkadaşlar bakar mısınız lütfen7
- atatürk ölmedi kalbimizde yaşıyor2
- ferdi özbeğen dinleyen erkek5
- lp2
- hanife gürdal2
- tai lung17
- meme uçlarım kaşınıyor emsene diyen kız4
- ben geldim naneler7
- iyi futbol oynar mısınız4
- sözlükte dillere destan bir aşk yaşamak istemek7
- sözlüğün en şişko kadın yazarı9
- adananın normal bir şehir olmaması4
- kadınların sevişirken sertlikten hoşlanması4
- nöbette uyuyan askeri öperek uyandırmak4
- matrix'deki zencinin torbacı olması2
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- iremga6
- muntalik2
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı9
- ne zaman görsem gülerim3
- meksika5
- hoşgörü dini islam12
Doğum günün kutlu olsun etuuu. Evet.
adam yalnız beyler. doğum günün kutlu olsun birader.
Mutlu yılları olsun.
Sözlüğü nuruyla aydınlatan yazar. Ay pardon yazar demişim, evliya olacaktı.
Sözlüğü nuruyla aydınlatan yazar. Ay pardon yazar demişim, evliya olacaktı.
mutlu yıllar etuuu. üzgünüm ama eto bitmiş
Her ne kadar hazetmesende doğum günü kutlu olsun yazarıdır. Yeni yaşı kendisine başta sağlık, mutluluk, huzur ve başarı sonra da mantıklı entryler nasip etsin. Mutlu yıllar.
Şüphesiz ki ulu sölüğün kalemi ve hayal gücü en güzel olan yazarı....
Yapımda ve yayında emeği geçen herkese bir de ben teşekkürlerimi sunarım...
Yapımda ve yayında emeği geçen herkese bir de ben teşekkürlerimi sunarım...
hayırlı etuuu'lar arkadaşlar...
artık sonunda isyan etmiş yazar. katıldığım tek şey var, değer verilen eski yazarların tek tek gitmesi. kalemi kuvvetli sayılı adam kaldı. onlarında çoğu yazmıyor artık. eskiden illa her gün gündem olan klasik etuuu başlıkları da yok. tabiri caizse istanbul gibi oldu artık burası kimse kimseyi tanımıyor. nick altında "etuuu kim amk" diye enty gördüm.
artık sonunda isyan etmiş yazar. katıldığım tek şey var, değer verilen eski yazarların tek tek gitmesi. kalemi kuvvetli sayılı adam kaldı. onlarında çoğu yazmıyor artık. eskiden illa her gün gündem olan klasik etuuu başlıkları da yok. tabiri caizse istanbul gibi oldu artık burası kimse kimseyi tanımıyor. nick altında "etuuu kim amk" diye enty gördüm.
(bkz: barınaktaki etu adında köpeği sahiplenmek)
bu ayarı yedikten sonra başlığın altına bir entry girip hemen kaldırmıştı. özetle şöyle bir şeydi:
bla bla '40 fırın ekmek yerseniz işte o zaman güneşin doğuşunu benim gibi seyredebilirsiniz'.
haklı bir ego olsa eyvallah derim ama emin ol bu kadar egolu olmanı gerektirecek hiçbir numaran yok dostum. gören de dostoyevski sanacak. komik başlıklarını uzun tamlamalar ile ısıtıp önümüze koyuyorsun hepsi bu. benden en az 5 yaş büyüksündür ama bu tecrübe farkına rağmen seni gömebileceğimi iddia edebilirim; çünkü çok matah şeylermiş gibi trollüklerinle övünüyor olman, zayıflığını açık etti. yeteneğini ve özgünlüğünü takdir etmekle beraber, bir zekinin de sen olmadığını belirtmek isterim. iyi yazmalar.
bu ayarı yedikten sonra başlığın altına bir entry girip hemen kaldırmıştı. özetle şöyle bir şeydi:
bla bla '40 fırın ekmek yerseniz işte o zaman güneşin doğuşunu benim gibi seyredebilirsiniz'.
haklı bir ego olsa eyvallah derim ama emin ol bu kadar egolu olmanı gerektirecek hiçbir numaran yok dostum. gören de dostoyevski sanacak. komik başlıklarını uzun tamlamalar ile ısıtıp önümüze koyuyorsun hepsi bu. benden en az 5 yaş büyüksündür ama bu tecrübe farkına rağmen seni gömebileceğimi iddia edebilirim; çünkü çok matah şeylermiş gibi trollüklerinle övünüyor olman, zayıflığını açık etti. yeteneğini ve özgünlüğünü takdir etmekle beraber, bir zekinin de sen olmadığını belirtmek isterim. iyi yazmalar.
sözlüğün bihter ziyagili olmuş yazar. gelen geçen...
sözlüğün en kaliteli yazarlarından birisidir. yarı kürt yarı suriyelidir. acı çeke çeke bu günlere gelmiş yiğittir.
ilginç bir adam. şimdi düşünüyorum da, o yazıları yazmak için epey donanımlı bir insan olmak gerekiyor. şu sıralarda ise bütün gün evinde dota oynayan ve futbol muhabbeti yapan sivilceli asosyal bir manyak profili oluşturdu gözümde. hepsi birden de olabilir. mesela allah bazısının tipinden alıyor yerine beyin veriyor. bu kardeşimiz de öyle sanırım. en iyisini yapıyor valla, ev iyidir, dışarısı saçmalıklarla doludur. bilgi de eğlence de internettedir. takılsın dursun evinde.
Takkesini cikarip, huniyle dolanan muhterem.
Salih'le de arasi acikmis; zem zem mi icecegiz, raki mi diye kavga etmisler.
(bkz: etuuu bitmiş) evet.
Salih'le de arasi acikmis; zem zem mi icecegiz, raki mi diye kavga etmisler.
(bkz: etuuu bitmiş) evet.
En fazla nesini seviyosun anlatsana biraz.
enteresan bir yazar. bir ara kafayı bozmuştu bacı aşşa bacı yukarı yazılar yazıyordu... bence aslında psikolojik tedavi alması gerekiyor.
(bkz: nasıl ispikçi olunur)
malum mülayim etuuu abim şimdi hepinizi lokma lokma eder.
https://www.youtube.com/watch?v=2Qaeoq3p10o
https://www.youtube.com/watch?v=2Qaeoq3p10o
arkadaşlar ben 2-3 ay yokum haberiniz olsun. maldivler'de teyzem çağırdı. hindistan cevizi mevsimiymiş, toplamaya falan yardım edicem.
atatürk'ten özür dileyip. fareo adaları'nın ilk milli maçını izlersen. yanındayız rayso.
üşüyoz amk.
üşüyoz amk.
Salih'te kanadaya gidiyomus teyzesi çagirmis somon baligi avlamaya.
Necip diye isim mi olurmus lan? imzasi da faul.
Bence bunu ebeveynleri aldirmali.
Etuuu reyizi yedirmeyiz.
Hayirli etuuular. Evet.
Bence bunu ebeveynleri aldirmali.
Etuuu reyizi yedirmeyiz.
Hayirli etuuular. Evet.
Bak yine frodonun mektubunu gordum de iclendim.
imzan kötü. Lisede necip hoca vardı onu da sevmezdim. Sen de farklı değilsin. Umarım silik alırsın davadan da silik alırsın. Ne boş insanmışsın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar