bugün
- berna laçin'in gözaltına alınması36
- sizce karizma mıyım13
- ak parti kimsesizlerin kimsesidir9
- burak yılmazdaki taşşağın kimsede olmaması11
- koltukaltı kıllı kezo7
- hıçkırığı anında durduran formül4
- 61 yaşında plank rekoru kırmak4
- montella ile yolların ayrılması4
- seray sever3
- kız olduğu halde ilgi duyduğunuz yazarlar6
- arkadaşlar etkileşelim mi6
- erkek olduğu halde ilgi duyduğunuz yazarlar7
- selam kızlar hala evlenmedim7
- kadınların aklı yoktur hiçbir şeyden anlamazlar9
- sabah sabah 500g çikolatalı puding yemek6
- takibe takip beğeniye beğeni diyen sözlük kızı4
- sizi müdüre şikayet eden arkadaş3
- arda turan milli takım teknik direktörü olacak3
- s'i l v'e r m'i s t4
- allah atatürk ten razı olsun2
- muslettin amca6
- sevilmeyen yazara yaprak sarma ısmarlamak3
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- dolmuşta para üstü bekleme gerginliği4
- ne yapıyorsunuz lan kekolar3
- durup durup hickk diye ses cikaran insan2
- yazarların şu an içtiği içecekler3
- arkadaşlar ben neden sözlüğü ciddiye alıyorum2
- cumadan bir gün önceki gün bugün perşembe3
- sütte leke var cemil tugay da yok4
- hiç yutup izlememek4
- sözlük ergenlerini sille tokat dövmek2
- arkadaşlar benim günüm neden aymadı3
- all s fair2
- vicdanını kaybetmiş akpliler4
- en toksik kadınlar3
- biraz çalışayım2
- birikimleri yiyemeden ölmek3
- haniy yaaa3
- inci sözlük6
- market ürününü siyasi görüşü2
- internet arama geçmişini temizleyemeden ölmek3
- atsızı sevmeyen türk5
- arabayı fullemek3
- berberin nasıl olmuş sorusuna ağlayarak cevap vrmk3
- sünnilik islam dan ayrı bir dindir3
- yazarların sabahın 6 sında ayakta olma nedenleri6
- sürekli esnemek2
- hiçbir şey bilmeden her konuda haklı olmak3
- aykolik ismet masklavi ne yapıyor şu an5
Hikayelerinin kıvamını tutturduğunda hakikaten büyük zevkle okunuyor. Bazen de çok zorlama yazıyor. Her konudan bir hikaye çıkarmak gibi bir zorunluluk yok, daha az ama daha içinden geldiği zaman yazsa, hbbia'yı da aşar. Türkçeye hakimiyetine zaten laf yok. Gariptir hbbia'nın da Türkçesi çok düzgün.
Kndisinin de zevk alarak yazdığı yazılarla yazmış olmak için yazdığı yazılar, siyahla beyaz gibi kendini gösteriyor zaten.
Edit: Eli sağlam bir editörün elinden geçmesi kaydıyla, bazı yazıları bir hikaye kitabı şeklinde derlenip piyasaya sürülebilir. Aziz Nesin kadar olmasa da bir Muzaffer izgü'den kötü değil.
Kndisinin de zevk alarak yazdığı yazılarla yazmış olmak için yazdığı yazılar, siyahla beyaz gibi kendini gösteriyor zaten.
Edit: Eli sağlam bir editörün elinden geçmesi kaydıyla, bazı yazıları bir hikaye kitabı şeklinde derlenip piyasaya sürülebilir. Aziz Nesin kadar olmasa da bir Muzaffer izgü'den kötü değil.
utanç kaynağı. Bir bu bir ajdar bu ikisi yüzünden mesleğimden utanıyorum.
akapeden kaç para aldığını merak ettiğim, recep tayyip'in ... .... boşluğu siz doldurun.
bu adam eskiden iyiydi, bi ara kayboldu, sonra troll olup çıktı.
hani bu arada ne yaşadı, ne etti tam bir araştırma konusu. şeytan çıkarma ayini yapmayı düşünüyorum.
hani bu arada ne yaşadı, ne etti tam bir araştırma konusu. şeytan çıkarma ayini yapmayı düşünüyorum.
etuuu tatilde, etuu bayramda, etuuu parkta, etuuu okulda, etuuu bitmiş. evet.
hayırlı klasikler arkadaşlar...
kedisi salih ile sempatik olmaya çalışan yazar amünüm, o olmasa çekilmez simsiyah kedisi ile ülkü ocaklarına bekliyorum pisiğünü al gel çay içek.
sözlüğümüzün gururudur.
takkeni çıkar yumruk atacağım yazarı. *
kedisine takke öreceğim sempatik yazar. *
gece gece güldürdü entryleri.
yazıyor kaçıyor.
hep isim sevdası, yazık.
vasat şey seni.
hep isim sevdası, yazık.
vasat şey seni.
arkadaşlar ayakkabı kutusu içinde takke kaçakçılığı yaptığım iddiasıyla 17 aralık'ta gözaltına alındım. bu süreçte salih ilgilendi sözlükle, inşallah küfür falan yazmamıştır. 17 aralık'tan önce de altın takke ödülünü almak üzere mekke'ye gitmiştim, gitmişken bir de hac yapayım dedim o yüzden sözlükten uzak kaldım. çok şükür suçsuz olduğum ortaya çıkınca akşamleyin serbest bıraktılar, takkemde bi iki ufak çizik dışında sağ salim döndüm aranıza.
bu arada piyasaya seks kasedim falan çıkabilir onlara sakın itibar etmeyiniz.
bu arada piyasaya seks kasedim falan çıkabilir onlara sakın itibar etmeyiniz.
mehmet barlas olabilir.
sansürlü yazar.
sözlükteki nadide trollerdendir, baya güldürüyor takkeli pezeveng *
Şu sözlükte açıp entrylerini aradığım 2 yazardan biri. Bi bu bi de kukla. Trollük yapacaksanız illa bunlar gibi yapın amk. Ulan Adam ağır taşak geçiyo millet de ciddi ciddi sinirleniyo, gülmemek elde değil bu dümbeleklere ya.
bacısı üzerinden prim yapan müslüman. Gülen adamda ondan müslüman. Tezata gel amk.
daha annemin türbanlı olup olmadığı bilmeden, türbansız diyerek iftira eden yazar. Annem türbanlıdır buna rağmen türbansız deyip iftira etmektedir. iftira ile mi Allaha sığınacaksın ?
Ayrıca türbansız olsa ne olur diye sorduğum yazardır. sadece Allah'ın yargılayabileceğini 'eğer müslümansan' biliyor olman gerekir. sen klmsin de -haşa- Allah'ın rolünü çalmaya çalışıyorsun.
Ayrıca türbansız olsa ne olur diye sorduğum yazardır. sadece Allah'ın yargılayabileceğini 'eğer müslümansan' biliyor olman gerekir. sen klmsin de -haşa- Allah'ın rolünü çalmaya çalışıyorsun.
ayrıca 4-5 tane sevicisi vardır. onların koruması altına girer ancak.
Bu arada o 5 kişi bunu eksilesin lütfen. hehehehe.
Bu arada o 5 kişi bunu eksilesin lütfen. hehehehe.
Feyk hesap idare sanatı konusunda master degree seviyesinde olabilecek bir kişi. Bir ulu-ül Azam. Fakat kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz. Değil mi kardeşim?
hakkında olumlu yorumlar alınca pc başında göbek atan, olumsuz yorum alınca ' foyk hosoplo golmoyon bonooooo' diye bık bık konuşan yazar.
yeni başlıklarına, fazla entry girilmiyor bu arada. Kendisi uplayıp duruyor sadece, Hayrına uplayın şunun başlıklarını. Sevinsin garip.
yeni başlıklarına, fazla entry girilmiyor bu arada. Kendisi uplayıp duruyor sadece, Hayrına uplayın şunun başlıklarını. Sevinsin garip.
bakın arkadaşlar kimse öyle feyk hesapla beni tongaya düşürmeye çalışıp, başaramayınca laleli camiasının vesikalı çalışan 30 yaş üstü yabancı uyruklu kadınları gibi saldırmasın. kertenkele gibi adamsınız akoyim bir vuruşla öldürsem 100, iki vuruşla öldürsem 50 sevap kazanırım. sizin geçmekte olduğunuz yollarda benim takke izim var ulan. adam ismet inönü paşanın üstünden trollük yapmayı beceremeyince nick falan değiştirip benim üzerimden prim yapmaya çalışıyor. ulan bostan korkulukları siz kargaları bile korkutamazken allah'tan başka kimseden korkusu olmayan adamı mı korkutacaksınız ? adama bak, dün yazdığını silip yeniden girmiş böyle çakal bunlar. ama bunun gibilerinin anasına şakkkk diye geçirmesini iyi bilirim türbanı. zaten bu kadar kinlendiyse şahsına sağlam geçirmişimdir zamanında.
ama gerçekten kırıldım yani. bana anası türbansız şahıslar feyk hesaplarla saldırıyorlar, çoğunuz görmezden geliyorsunuz. o yüzden kimse artık beni hayrına mevlüt falan okutmaya çağırmasın. zaten para da vermiyosunuz, otobüs parasını bile kendim ödüyorum akoyim...
ama gerçekten kırıldım yani. bana anası türbansız şahıslar feyk hesaplarla saldırıyorlar, çoğunuz görmezden geliyorsunuz. o yüzden kimse artık beni hayrına mevlüt falan okutmaya çağırmasın. zaten para da vermiyosunuz, otobüs parasını bile kendim ödüyorum akoyim...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar