bugün
- filistin in ermeni soykırımını tanıması18
- kürtlerin muhteşem ve harika derecede ezik olması9
- türklerin medeniyet kuramama nedeni9
- kürtlüğüyle kavgalı olan pandela7
- sözlükte yokluğu hissedilen yazarlar10
- türklerin her ırkı türk sanması5
- lgbt onur yürüyüşü4
- sevgili it3
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı12
- türklerin 2kg avrupalıların 200gr sabun tüketmesi6
- pandela7
- herzevekil ile revani yemek5
- sözlüğün aptal kaynaması12
- falıma bakmak isteyen var mı28
- tayyibistan3
- haysenin132
- kürtlerin iyi olduğu konular4
- türklerin hiçbir işte başarılı olamaması4
- neden sevgilim yok5
- türklerin aptal olduğu gerçeği2
- 2026 dünya kupası39
- velvet43
- futbol32
- atatürkçülük ile 2026 da ülke yönetilmez16
- 10 parmağında 10 marifet olan azize4
- göbeksiz erkek5
- üstteki yazarın mesleğini tahmin etme7
- herkesle iyi anlaşan insan18
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle30
- türklerin gerizekalı bir millet olması3
- cinlerin geceleri tuvaletlerde takılması4
- ahlakın temeli olarak özgürlük2
- erkeklerin boy tahmini yapması5
- akmar2
- muayene2
- türklerin medeniyete katkıları2
- türklerin 40000 yıldır anadoluda oldukları gerçeği2
- güney afrika7
- japonya10
- akrep burcu kadını ile uyumlu burçlar3
- burç geyiği yapana 2010 da olduğumuzu hatırlatmak3
- dna testi2
- sözlüğün adalet terazisi3
- brezilya5
- cepte düğüm olan kulaklık kablosu3
- türkiye12
- türk halkını yermeye çalışan zigot terkler2
- bir filmde ölüyü oynamak3
- 19 yaşında kızla yatmak15
- ilk uzun ilişki2
estetik uzmanı
tayfun türkaslan ile gözümüzde yeniden anlam kazanan meslektir.. kendisinin sakinleştirici telkinleri ile insanın kaş kaldırma operasyonu ile başlayıp sıradan devam edesi gelmektedir..
MEB onaylı sertifikalarla güzellik uzmanlığının bir üst hali. tıp değil, güzellik uzmanlığı ve estetisyenlik eğitimi alırlar bu kişiler.
Estetisyenlik kurslarından mezun olan kişilere verilen ünvan. Yunus Eğitim Kurumu var mesela en meşhur olanı. Bu büyük kozmetik ürünlerini Türkiye'ye getiren şirketin açmış olduğu büyük bi okul. Makyaj, cilt ve vücut bakımına dair bilimsel bilgiler veriyor 6 ay boyunca kursiyerlere. Bu altı ayın sonunda kursiyer, Milli Eğitim Bakanlığı'nca onaylanmış Güzellik Uzmanı ve Estetisyen olarak mezun oluyor. Aldığı sertifika ile yurt içi ve yurt dışında bu ünvanla çalışabiliyor ya da güzellik merkezi açabiliyor. http://www.yunusegitim.com da bahsi geçen kursun adresi işte.
Okumamış ev kızlarının ne yapsam ne yapsam diye düşünüp 6 aylık kurs sonrası aldıkları ünvan.
Bi güzellik merkezine gidiyorsun, bunların cahil cahil kestikleri ahkamları dinliyorsun. Güzelliği, kiloyu, bünyeyi doğrudan etkileyen dermatoloji ve endokrinoloji gibi tıp dallarına dair zerre bilgileri yok.
Lazer için yaşadığım şehirdeki meşhur birkaç merkeze gittim bilgi almaya. Bu tipler yüzünden birçok yeri eledim. Bende hiç güven uyandırmıyorlar. Pcos’un bile ne olduğunu ben açıklıyorum lazer epilasyon yapan yerdeki estetisyene. Nasıl güvenebilirim ki bu tarz bi yere.
En son gittiğim bir merkezde 50-60 yaşlar arasında, mesleğe yıllarını vermiş, kız meslek lisesi ve halk eğitimde yıllarca ders vermiş, sorduğum sorulara Prof’tan aldığı bilgilerle cevap veren bir kadın buldum. Ve oraya gitmeye karar kıldım.
Bi güzellik merkezine gidiyorsun, bunların cahil cahil kestikleri ahkamları dinliyorsun. Güzelliği, kiloyu, bünyeyi doğrudan etkileyen dermatoloji ve endokrinoloji gibi tıp dallarına dair zerre bilgileri yok.
Lazer için yaşadığım şehirdeki meşhur birkaç merkeze gittim bilgi almaya. Bu tipler yüzünden birçok yeri eledim. Bende hiç güven uyandırmıyorlar. Pcos’un bile ne olduğunu ben açıklıyorum lazer epilasyon yapan yerdeki estetisyene. Nasıl güvenebilirim ki bu tarz bi yere.
En son gittiğim bir merkezde 50-60 yaşlar arasında, mesleğe yıllarını vermiş, kız meslek lisesi ve halk eğitimde yıllarca ders vermiş, sorduğum sorulara Prof’tan aldığı bilgilerle cevap veren bir kadın buldum. Ve oraya gitmeye karar kıldım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar