bugün

/32
kurulduğu zaman çok şaşalı bir başlangıç yapıp büyük takım adayı olan ama bir türlü eşiği geçemeyen genede kendi şehrinde şampiyonlardan daha çok taraftarı olan ender kulüptür. bursada bile galatasarayın fenerin taraftarı bursaspordan daha çoktur ama eskişehirde bu durum söz konusu değildir.
sivasspor'un içinden geçen takımdır... cidden şu gekas büyük golcü he...
bu kadroyla ligte tutunması çok zor... kendi sahasında 3 yiycek takım değil eskişehirspor... hocanın suçu yok yönetimin suçu var... gerçekten müthiş yüzsüz bir idaresi var eskişehirsporun...
Desteklediğim takım. Bu sene pek tat vermiyoruz. ileri hattı iyi gibi gözüksede bekleneni veremedi.
buradan passoligi olan biri bana ulaşsa ne güzel olur şimdi danışmak istediğim konular var.
Efsanedir. Tribünü ile tanınır.
Mahellemizin çocuğu özgür ün oynadığı takım.
Taraftarı olarak suan içinde bulunduğumuz durumdan endiseliyim. Haftaya büyük ihtimalle kaybedecegimiz bir Beşiktaş maçı var. Yönetim unutmasın, bizim bir sevdamız var oda Eskişehirspor.
inşallah kümeye düşerler.

Not: antalyasporluyum.
yazdıklarım için kimse yanlış anlamasın lakin bu sezon ptt ye düşüp aklı başına gelmeli , ligin tadı tuzu olan takımlardan birisi.
Taraftarı olarak pozitif düşünemedigim takım. Allah sonumuzu hayır etsin.
BiZ ESKiŞEHiRSPOR'A YILLARIMIZI GÖNLÜMÜZÜ VERDiK, BU TAKIM 3.LiGLERE DÜŞTÜ 20.000 KiŞi STAT DOLDURDU AMA ŞiMDi BAKIYORUZ TAKIM OYNAMIYOR, HOCA FOS YÖNETiM BiTiK ÜZÜLÜYORUZ, DÜŞELiM YiNE DÜŞELiM AMA MÜCADELE EDELiM KOPARALIM OLMUYORSA AMK YiNE DÜŞELiM ONURUMUZLA DÜŞELiM.
bir zamanlar sözde büyüklerin en korkulu deplasmanıydı şimdilerde ise ellerini kollarını sallayarak girip çıkıyorlar.
Kaderini ismail eagle'ın ellerine bırakan takım. 2. Ligde söz sahibi olmak istiyorlar sanırım.
Es es ki ki
Eski eski es

(bkz: takım sloganları)
Ptt'ye doğru yol alan vasat anadolu takımı.
Bu sezonki kadrolari bu ligin gelmis gecmis en kotu kadrolarindan biridir.

Ozellikle turk futbolculari beyinsiz. Pinto, khalifa, toko hahaha kadroya bak.

Dusecekler.
adım adım ptt ye giden şikeci kulüp.

ligin en kötü kadrosuna sahipler. düşmemeleri sürpriz olur.

mersin bile transfer yapamamasına rağmen, daha iyi oyunculara sahip.
Ben bunca yıldır şimdiden düşmeyi garantileyen bu takımdan başka takım görmedim, futbol desen yok, pozisyon desen yok.
Teknik direktörü ismail kartal olan takımdan gel de başarı bekle.
Hakemin tecavüzüne uğramıştır.
inşallah 4 5 tane daha yerler ikinci yarı.

Ptt yolları daştan eses.. bu işler öyle arena'da, el kadar çocuğun kafasında cam şişe kırıp komaya sokmakla olmuyor.
bu sezon siyasi birtakım sebeplerden ötürü küme düşürülecektir.

ayrıca yarın beşiktaş - kasımpaşa maçı berabere bitecek. kesin bilgi.
çok kötü takım. kadrosu o kadar kötü ki uzun zamandır böyle kötü eskişehirspor görmedim. yazık bu kadar taraftar desteği olan nadir anadolu takımlarından. düşer. evet.
sonunun ankaragücü, bucaspor, altay, sakarya, kocaeli gibi takımlara benzememesini ümit ettiğim takım.

biz ankaragücü'nü, göztepe'yi süper lige beklerken yanıbaşımızdaki sen haketmediğin yere, derinlere düşüyorsun, adının büyüklüğüne yakışıyor mu komşu? bari sen gitme, bizi başakşehirlerle, kasımpaşalarla, osmanlılarla, akhisarlarla yalnız bırakma!
© copyright 2005 - 2026