bugün
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- yazarların lahmacun yeme rekorları8
- seri gizli artı oy veren melek12
- adnan oktar6
- insan olmaya ceyrek kala11
- true abazanlığı4
- arkadaşlar bakar mısınız bi4
- ideal erkek boyunun 1 84 olması8
- true ahlaksızlığı3
- çocukların şımarık olması6
- erdoğan ın dünya lideri olması8
- doktor bey vizitte6
- put6
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- dünya kuzenler günü3
- kabak yemeği vs hamburger13
- velvet hanım günaydın6
- izmirli kızlar8
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- türk kızlarının sekste başarısız olması4
- orduspor çocukları4
- nervio25
- 24 temmuz 2026 istanbul baraj doluluk oranı3
- norveç futbolu5
- diktatörlükle yönetilen ülkeler4
- 186 boyundaki erkek19
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- ilişkiyi bitirme cümlesi3
- fatma soydaş7
- en büyük korkunuz7
- genç işsizlik3
- sözlük yönetimine bir teşekkür4
- olm herkes nerede lan2
- ahmet sezer bey11
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak20
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz4
- velvet48
- gemici çakmağı3
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- truevesti2
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- sabahın 6 sında uyanmak4
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- bursalı erkekler9
- alevi erkek8
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- nervionun merak ettiği yazar19
- ilk buluşmaya smokin ile gitmek2
- 32 yaşına girmek12
- doların düşmesi4
birleşmiş milletler gayrıresmi merkezi.
Haberlerde 6 haberin 2'si buradan çıkıyor.
bahçeşehir gibi güzel bir semt ile sınır komşusudur. ataköy-şirinevler arasındaki bağlantı bahçeşehir-esenyurt için de geçerlidir.
gülümseyin, esenyurt'tasınız.
türkiye'nin en sikko ilçesi.
suriyelilerin ve mültecilerin çok bulunduğu bir ilçe olmakla birlikte esenyurt'taki avmsi gayet güzel bir avm'dir. en son 2019 yılında gitmiştim. esenyurt bayağı büyük bir ilçe sanırım.
bağcılar yanında paris kalır.
istanbul'un uzak ve pislik bir ilçesi.
Barınma
Esenyurt Merkez Mahallesi, Namık Kemal Mahallesi arasında bir bodrum kat; 1.800-2.500 arasında değişiyor yine iyi bir yerleşim yeri olmayan Fatih Mahallesi içerisinde yer alan Roman vatandaşlarımızın yaşadığı bölgede kiralar; 1.450- 2.000 arasında değişmektedir. Tabi verdiğim bu rakam bodrum kat için geçerli.
Ulaşım
Esenyurt'ta oturan insanlar kaderine terk edilmiş getto dışına çıkarılmak istenmeyen insanlar olarak görebiliriz. Neden böyle düşünüyorum anlatayım. Esenyurt gayri resmi rakamlara göre 1.50 milyon olan bir insan kalabalığı var türkiye'nin en kalabalık ilçesi. ilçe sınırlarının bütün ulaşım yükünü avcılar-esenyurt dolmuşları ve büyükçekmece- esenkent dolmuşları çekiyor. ilçede iett ağ bakımından tercih edilmemektedir. zaten bir çok iett esenyurt'tan durak gibi geçmektedir. esenyurt'tan kalkan iett sayısı azdır. metrosuz, tramvaysız bir ulaşım var caddeler ve bulvarlar plansız trafik can alıcı noktada.
Yani bu şehir kurulurken neredeydiniz? Kardeşim kurulduğunu görürken neredeydiniz? neden bu ilçede bir adet metro bile yok çok kötü bir durum.
Esenyurt Merkez Mahallesi, Namık Kemal Mahallesi arasında bir bodrum kat; 1.800-2.500 arasında değişiyor yine iyi bir yerleşim yeri olmayan Fatih Mahallesi içerisinde yer alan Roman vatandaşlarımızın yaşadığı bölgede kiralar; 1.450- 2.000 arasında değişmektedir. Tabi verdiğim bu rakam bodrum kat için geçerli.
Ulaşım
Esenyurt'ta oturan insanlar kaderine terk edilmiş getto dışına çıkarılmak istenmeyen insanlar olarak görebiliriz. Neden böyle düşünüyorum anlatayım. Esenyurt gayri resmi rakamlara göre 1.50 milyon olan bir insan kalabalığı var türkiye'nin en kalabalık ilçesi. ilçe sınırlarının bütün ulaşım yükünü avcılar-esenyurt dolmuşları ve büyükçekmece- esenkent dolmuşları çekiyor. ilçede iett ağ bakımından tercih edilmemektedir. zaten bir çok iett esenyurt'tan durak gibi geçmektedir. esenyurt'tan kalkan iett sayısı azdır. metrosuz, tramvaysız bir ulaşım var caddeler ve bulvarlar plansız trafik can alıcı noktada.
Yani bu şehir kurulurken neredeydiniz? Kardeşim kurulduğunu görürken neredeydiniz? neden bu ilçede bir adet metro bile yok çok kötü bir durum.
istanbul'un uzak ve kötü ama büyük bir ilçesi.
e5'e yakın kısımları komşusunun ismi beylikdüzü olarak adlandırılan ilçe.
istanbul'un uzak ve çirkin bir ilçesi. uzaklığından dolayı pek istanbul'dan da sayılmaz aslında.
bana çok uzak gelen bir ilçe.
hem uzak hem de tehlikeli bir ilçe.
küçük suriye.
Akademisyen olmak hayali ile bir kez gittiğim istanbul ilçesi . Benim gördüğüm yerleri güzel de çok tekinsiz bir yer sanıyorum.
tehlikelilik haricinde uzak ve ulaşımı da zor olan istanbul ilçesi.
haberlerde her gün mutlaka çıkan ilçe.
eğitim seviyesi düşük insanların yaşadığı, tehlikeli bir ilçe olmasına rağmen belediyesinin nasıl chp'de olduğuna anlam veremediğim ilçe.
bir sokağı, bir caddesi ya da bir meydanı, parkı hiç güzel bir yeri olmaz mı bir yerin? esenyurt ise olmaz.
istanbul'un en çirkin ilçesi olabilir.
uzaklığından dolayı pek istanbul'dan sayılamayacak bir yer.
alt geçit cenneti.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar