bugün
- sözlüğü siliyorum dostlar14
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- çevrimiçi olanlar arık neden görünmüyor3
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması9
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak2
- velvet ile revani yemek7
- pandela38
- evlenmekten korkmak8
- alttaki yazara aşık ol11
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- izlenmiş en kusursuz film5
- hayat pahalılığının giderek artması3
- azgın türbanlı2
- menülerde içerik belirtme zorunluluğu5
- arkadaşlar ben hapise giriyorum2
- seks yapmayı zevkli sanmak11
- dikkat dikkat tai lung kız11
- gerdek namazı10
- iskeleden atlarken pişmek2
- sözlüğün kahve olması12
- canımın hamburger çekmesi3
- yerde yuvarlanarak öpüşmek3
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- amerika israil arası kızışma7
- deniz göktaş17
- üstteki yazar kimle evlensin5
- sokuk yazarlar2
- normal sozluk2
- sevgiliye seni seviyorum diyememek2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- kemalistlerdeki devran dönünce takıntısı4
- senegal6
- türklerin uygur türkleri için yapabilecekleri5
- sözlükteki sapık başlıkların amacı3
- yapay zeka sevgili2
- bukowski okuyup nick cave dinleyen çirkin hatun2
- 2026 dünya kupası35
- 17 dosyam var diye hava atan tip7
- çırılçıplak uyumak4
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi16
- futbol30
- antalya2
- anal istanbul4
- kadın bir yazarın entry girmesi5
- dünya14
- diz çökerek evlilik teklifi eden erkek5
- amedspor3
- velvet41
- intihar eden adama ne denir3
- sevgilisi olan bir kızdan hoşlanmak5
yedinci nesil; homoseksüel, dolayısıyla da uçamayan kuşlar sınıfına dahil olan bir yazar. *
yedinci nesil ve uludağ sözlüğün artık fazla grileşen gökkuşağına gelen yeni ve parlak bir mordur, hoşgelmiştir.
sevdiğim bir hayvanın, sevmediğim bir türden olanı olsa gerek. hoş gelsin.
şimdi bu arkadaşımız yeni katılmış arasımıza. eşcinselmiş. diğer adıyla ipneymiş. şimdi homofobik biri değilim yanlış anlaşılmasın ancak sözlükte birinle dalga geçilecekse ibne kelimesi yada top kelimesi üzerinden dalga geçilmektedir. bu adam ibne diye bu adama ibne demeyecekmiyiz. tabii ki hayır haykırarak söyleriz ibnesin ovlum ahahah.
karı olabilitesi de yüksektir. eşcinsel sede erkek olmaz. lezzoysa hmm...
an itibariyle sözlükte eşcinsellik propagandası yapan yazar.
Ayol istemiyoruz.
Ayol istemiyoruz.
sözlüğe renk kattığına inandığım saygı duyulması gereken yazar. herkesin kendi cinsel tercihidir.
Bu homofobik ortamda göğsünü homofobiklere siper etmiş, homoseksüellerin de insan olduğunu herkese anlatmaya çalışan, onların da heteroseksüel insanların sahip olduğu haklara sahip olması gerektiğini düşünen, bu uğurda verdiği çabalarla daha çok yorulacak yazardır. Ne de olsa, her yerde insan demeye bin şahit isteyen varlıklar olmuştur; maalesef olmaya da devam edecektir, bu homofobik ülke politikaları sürdürüldükçe...
(bkz: okama)
nicklerin favori hayvanının penguen olduğunu bize bir kez daha gösteren yazar. bir eşcinsel olmadığı kalmıştı hayvancağızın...
(bkz: aramızda bir top var)
homofobiklere takmış bir yazarımızdır.
'' bidaha olursa seni okuldan alırız. '' gibi bir entrysini okuduğum yazar. eşcinel demiş kendine. fakat nedense sanki o entry babacan bir abinin yazısı gibime geldi. o entry'de kızlarla çok takıldığı için milletin ona '' ibne '' dediğini yazmış. ama devir değişmiş arkadaş. şimdi erkeklerle takılanlara ''ibne'' diyorlar. kızlarla takılanlara ise ''çapkın'' diyorlar. ama tabiiki kızlarla takılırken koluna bilezik, kulağına uzunca bir küpe takarsan ve kirpiklerin oldukça dolgun, yanakların pembe olursa tabiiki eşcinsel damgası yersin.
fakat nedense bende bu arkadaşın eşcinsel olduğuna inanmıyorum. ama olabilirde. kişilerin tercihlerine saygı duymaktan başka bişey yapamayız.
fakat nedense bende bu arkadaşın eşcinsel olduğuna inanmıyorum. ama olabilirde. kişilerin tercihlerine saygı duymaktan başka bişey yapamayız.
orjinal bir isim.bir paradoks.takdir ettim.
"hakkında" kısmına göre iki senedir sözlüğe yazmayan yazar. ama yaklaşık bir buçuk sene filan olmuş. ne yapmıştır o sıralarda, kimlerle yiyişmiştir, hangi yakışıklıları götürmüştür, allah bilir. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar