bugün
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- red flag erkek listesi9
- borç ve kira olupta iyi olan para4
- menemen9
- nissan navara4
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı8
- ölüm8
- biosuna kün fe yekün yazan kız2
- nöbet4
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi2
- en uzun mesafe4
- her gün dışardan yemek yemek3
- kira borç olmadan aylık kaç para iyidir sorunsalı2
- forlove196
- ona bir şey söyle11
- aylık 519 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- köfteci yusuf5
- 18 yaşındaki bir kızın sulanmış vajinasını yalamak3
- balık etli mi kuru götlü mü5
- aynadaki yansımanızın sizle konuşmaya başlaması2
- yazmaması2
- 40 hadis2
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez6
- türk müsün türkiyeli misin12
- vuu vuuuuttu yapan baykuşlar3
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım6
- boy vermek2
- kediye miyav demek2
- aylık 517 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- uzay teknesi2
- halı sahada 2 gollüğüne kaleye geçmek2
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- beni özleyenler elime mum diksin15
- yunanistan29
- güne bir türkü barcı bırak4
- nasıl birisiniz6
- hırvatistan12
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- entry girmek için 00 00 ı beklemek2
- rüyada nervio yu görmek8
- ayrılık6
- işe evden yemek götürmek2
- ilk seçimde akp'nin alacağı oy2
- ispanya daki göçmen krizi8
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- alin3
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- anın görüntüsü13
- çıkma teklifinin eskide kalması4
Uludağ üniversitesi mühendislik-mimarlık fakültesi dekan yardımcısı. aynı zamanda istatistik dersini de verdiği olmuştur.
oto boka "aaaa bu ne kadar muhteşem bir örnek, ooooow bu da çok hoşmuş, çoook enteresan gerçekten" diyen, içimizi bayıltan, yeni bir çin işkencesi ayarında hoca pardon prof. ahaha asıl yine pardon dekan yardımcısı.
edit:bölüm başkanı olmuş.
edit:bölüm başkanı olmuş.
Elektronik mühendisliği bölümünün yeni bölüm başkanı olan ve sınavda sınıf gürültü yaptığı için radyo açmakla tehdit eden matematik aşığı prof.
ona hafıften 3-5 puan ıstemeye gıtmeyegorun.
-sayın hocam ben istediğim notu alamadım da,acaba kagıdıma bakabılr mıyım?
-oooowww. tabi,tabi de ben cook bol verdım yavrum/kızım/oglum... kac almıstınız?
-14 almısım hocam..!
-ooooooowoowowowowowowoowoow BB.cok ii almıssınıztebrrık edıorum seni...
-hakkaten mı hocam(diye soruyorsunuz gayr-i ihtiyari)?
-ooowowowww ne diyosun inanılmaz,muhteşem,fevhkuhuladeee...
sizde ınanılmaz mutlu duygularla cıkarsınız o odadan artık rahatsınızdır..bole bı hocamızdır.bana gore prof.lugu sadece alanında olmayan insanlar nasıl yola getırılır uzmanı bi hocamız prof.umuz...
-sayın hocam ben istediğim notu alamadım da,acaba kagıdıma bakabılr mıyım?
-oooowww. tabi,tabi de ben cook bol verdım yavrum/kızım/oglum... kac almıstınız?
-14 almısım hocam..!
-ooooooowoowowowowowowoowoow BB.cok ii almıssınıztebrrık edıorum seni...
-hakkaten mı hocam(diye soruyorsunuz gayr-i ihtiyari)?
-ooowowowww ne diyosun inanılmaz,muhteşem,fevhkuhuladeee...
sizde ınanılmaz mutlu duygularla cıkarsınız o odadan artık rahatsınızdır..bole bı hocamızdır.bana gore prof.lugu sadece alanında olmayan insanlar nasıl yola getırılır uzmanı bi hocamız prof.umuz...
Derslerde tepegöz kullanan,poşet dosyaları yırtan ve üzerine örnek çözerek dünyayı poşet krizine sokan tek hoca idi.Fakat bu sene itibariyle projeksiyona geçiş yapmıştır.Projeksiyonla bağlantıyı başaramadığında panikle bilgisayarla konuşmaya başlayan ve kapatıyım mı açayım mı noldu şimdi oww şeklinde çaresizce sorular soran, bilgisayar kullanımından pek çakmayan sevimli elektronik mühendisi hocadır.
Bu herif sadece söz; hiç aksiyon yok. Diğer MMF bölümlerinin kendi binalarına sahip olduğu düşünülünce; ne kadar pasif olduğu daha bi belirginleşiyor..
Tam bir politikacidir.Herkese "sozde" istedigini verir gozukur o an basindan sagar,donem sonu bir bakmissiniz kalmissiniz.
(bkz: FailFail(FF))
(bkz: FailFail(FF))
Odasına canhıraş bir şekilde girip gayet rahatlamış, dünyayı toz pembe görmeye başladığınız psikyatrist havasında güleç, en azından yanınızda, bir hocadır, iyidir...
yüzü sürekli gülen elektronik mühendisliği hocasıdır. insanın yüzünü güldürmesine ve rahatlatmasına rağmen halen bölümümüzün binasının olmaması ve düzgün laboratuvarların olmaması nedeniyle öğrenciler tarafından çok fazla eleştri alan hocamızdır. derslerinde boğucu derecede yavaş anlatımı, soruyla konuşması ve olduk olmadık yerlerde "çok enteresan... bunun böyle çıkması ne kadar ilginç değil mi? bakın çok şaşırıcaksınız" gibi söz öbeklerini sık kullanımı nedeniyle dinlenmek istenicek bir hoca değildir. bu kadar eleştiriye rağmen sevdiğimiz bir hocamızdır. heralde o güler yüzü ve insanı rahatlatan etkisi nedeniyle sevilmemesi imkansız gibi birşeydir.
kızmaya kıyamayacağınız bir hocadır efendim. ben ne halt ettim de kaldım acaba diye dolanır durursunuz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar