bugün
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- içim yanıyor be sözlük6
- ctrlx22
- türk düşmanları4
- gürcistan22
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın4
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- 6 ağustos 2026 hradec kralove beşiktaş maçı2
- togg'un tekerleğini öpen çomar3
- saçımı boyadığıma pişman olmam2
- sevilen kızın zort diye ossurması4
- tanrı türkü korusun3
- goooooool gol gol gol gooool2
- asansörde kalmak7
- dr mehmet akif nacar2
- ilgi isteyen kız16
- ben osmanlı torunuyum diyen tip2
- bir sırp filmi2
- hewal ebo17
- kuran da namaz yok21
- cendere calarken entry girmek4
- cehennem silahı 22
- yaşar nuri öztürk4
- lahmacunu elle yiyen kız13
- zall'ın sözlükten kaldırması gereken şeyler3
- sözlükte kavga etmek6
- erkek eti gurmesi4
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- beşiktaş2
- lambayı söndürdükten sonra karşıda figür olmasi2
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- klozeti patlatmak2
- abdullah öcalan7
- arkeoloji bölümü5
- biyolojik antropoloji5
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- seksi bırakmak5
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası41
- insan olmak5
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- arkadaşlar ben sanırım erkeğim3
- felak nas ayetel kursiyi bilen cin3
- 49 kilo olmak3
- cinin aslında alkol olması3
- çanakkale4
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- cinli birine bulaşmak3
Uludağ üniversitesi mühendislik-mimarlık fakültesi dekan yardımcısı. aynı zamanda istatistik dersini de verdiği olmuştur.
oto boka "aaaa bu ne kadar muhteşem bir örnek, ooooow bu da çok hoşmuş, çoook enteresan gerçekten" diyen, içimizi bayıltan, yeni bir çin işkencesi ayarında hoca pardon prof. ahaha asıl yine pardon dekan yardımcısı.
edit:bölüm başkanı olmuş.
edit:bölüm başkanı olmuş.
Elektronik mühendisliği bölümünün yeni bölüm başkanı olan ve sınavda sınıf gürültü yaptığı için radyo açmakla tehdit eden matematik aşığı prof.
ona hafıften 3-5 puan ıstemeye gıtmeyegorun.
-sayın hocam ben istediğim notu alamadım da,acaba kagıdıma bakabılr mıyım?
-oooowww. tabi,tabi de ben cook bol verdım yavrum/kızım/oglum... kac almıstınız?
-14 almısım hocam..!
-ooooooowoowowowowowowoowoow BB.cok ii almıssınıztebrrık edıorum seni...
-hakkaten mı hocam(diye soruyorsunuz gayr-i ihtiyari)?
-ooowowowww ne diyosun inanılmaz,muhteşem,fevhkuhuladeee...
sizde ınanılmaz mutlu duygularla cıkarsınız o odadan artık rahatsınızdır..bole bı hocamızdır.bana gore prof.lugu sadece alanında olmayan insanlar nasıl yola getırılır uzmanı bi hocamız prof.umuz...
-sayın hocam ben istediğim notu alamadım da,acaba kagıdıma bakabılr mıyım?
-oooowww. tabi,tabi de ben cook bol verdım yavrum/kızım/oglum... kac almıstınız?
-14 almısım hocam..!
-ooooooowoowowowowowowoowoow BB.cok ii almıssınıztebrrık edıorum seni...
-hakkaten mı hocam(diye soruyorsunuz gayr-i ihtiyari)?
-ooowowowww ne diyosun inanılmaz,muhteşem,fevhkuhuladeee...
sizde ınanılmaz mutlu duygularla cıkarsınız o odadan artık rahatsınızdır..bole bı hocamızdır.bana gore prof.lugu sadece alanında olmayan insanlar nasıl yola getırılır uzmanı bi hocamız prof.umuz...
Derslerde tepegöz kullanan,poşet dosyaları yırtan ve üzerine örnek çözerek dünyayı poşet krizine sokan tek hoca idi.Fakat bu sene itibariyle projeksiyona geçiş yapmıştır.Projeksiyonla bağlantıyı başaramadığında panikle bilgisayarla konuşmaya başlayan ve kapatıyım mı açayım mı noldu şimdi oww şeklinde çaresizce sorular soran, bilgisayar kullanımından pek çakmayan sevimli elektronik mühendisi hocadır.
Bu herif sadece söz; hiç aksiyon yok. Diğer MMF bölümlerinin kendi binalarına sahip olduğu düşünülünce; ne kadar pasif olduğu daha bi belirginleşiyor..
Tam bir politikacidir.Herkese "sozde" istedigini verir gozukur o an basindan sagar,donem sonu bir bakmissiniz kalmissiniz.
(bkz: FailFail(FF))
(bkz: FailFail(FF))
Odasına canhıraş bir şekilde girip gayet rahatlamış, dünyayı toz pembe görmeye başladığınız psikyatrist havasında güleç, en azından yanınızda, bir hocadır, iyidir...
yüzü sürekli gülen elektronik mühendisliği hocasıdır. insanın yüzünü güldürmesine ve rahatlatmasına rağmen halen bölümümüzün binasının olmaması ve düzgün laboratuvarların olmaması nedeniyle öğrenciler tarafından çok fazla eleştri alan hocamızdır. derslerinde boğucu derecede yavaş anlatımı, soruyla konuşması ve olduk olmadık yerlerde "çok enteresan... bunun böyle çıkması ne kadar ilginç değil mi? bakın çok şaşırıcaksınız" gibi söz öbeklerini sık kullanımı nedeniyle dinlenmek istenicek bir hoca değildir. bu kadar eleştiriye rağmen sevdiğimiz bir hocamızdır. heralde o güler yüzü ve insanı rahatlatan etkisi nedeniyle sevilmemesi imkansız gibi birşeydir.
kızmaya kıyamayacağınız bir hocadır efendim. ben ne halt ettim de kaldım acaba diye dolanır durursunuz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar