bugün
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın26
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- tavuk sevmemek4
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- güzel kadın3
- yorgun mermi19
- she was the most beautiful person'i ever saw2
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri2
- laptop4
- sürekli dizi6
- yeni zelanda ya gitmek5
- etek giyen erkek11
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi2
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı12
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- bikbik hanfendi2
- 8 ağustos 2026 wolfsburg kaiserslautern maçı2
- ciddi ciddi başı açık kızla evlenmek4
- her şey ölümümle başlamıştı2
- yecüc ile mecüc3
- namaz4
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- sakallı aşçı2
- tahta kavede sütlü nescafe söylemek2
- hangi manifest kızısın3
- sudekiray silik yesin kampanyası3
- bir daha doğmayacak olmak2
- hakiki şeyh ve sahte şeyh3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı5
- sarışın erkek karizması2
- varoşların sevdaları gerçek olur çıkarsız5
- devalüasyon yakın mı9
- kara lahana2
- lionel messi4
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması8
- günlük tutan erkek9
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek8
- şeyhine badeletince cennete gideceğini sanan çomar2
- mekke anlaşması7
- neden eksi aldığını anlamamak4
- eskorta aşık olmak4
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek8
- efesle tuborgu karıştırıp içmek8
- kotor6
- yavrum diye hitap eden erkek7
- kadınların erkekleşmesi4
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- kadınlar mı döver erkekler mi4
Uludağ üniversitesi mühendislik-mimarlık fakültesi dekan yardımcısı. aynı zamanda istatistik dersini de verdiği olmuştur.
oto boka "aaaa bu ne kadar muhteşem bir örnek, ooooow bu da çok hoşmuş, çoook enteresan gerçekten" diyen, içimizi bayıltan, yeni bir çin işkencesi ayarında hoca pardon prof. ahaha asıl yine pardon dekan yardımcısı.
edit:bölüm başkanı olmuş.
edit:bölüm başkanı olmuş.
Elektronik mühendisliği bölümünün yeni bölüm başkanı olan ve sınavda sınıf gürültü yaptığı için radyo açmakla tehdit eden matematik aşığı prof.
ona hafıften 3-5 puan ıstemeye gıtmeyegorun.
-sayın hocam ben istediğim notu alamadım da,acaba kagıdıma bakabılr mıyım?
-oooowww. tabi,tabi de ben cook bol verdım yavrum/kızım/oglum... kac almıstınız?
-14 almısım hocam..!
-ooooooowoowowowowowowoowoow BB.cok ii almıssınıztebrrık edıorum seni...
-hakkaten mı hocam(diye soruyorsunuz gayr-i ihtiyari)?
-ooowowowww ne diyosun inanılmaz,muhteşem,fevhkuhuladeee...
sizde ınanılmaz mutlu duygularla cıkarsınız o odadan artık rahatsınızdır..bole bı hocamızdır.bana gore prof.lugu sadece alanında olmayan insanlar nasıl yola getırılır uzmanı bi hocamız prof.umuz...
-sayın hocam ben istediğim notu alamadım da,acaba kagıdıma bakabılr mıyım?
-oooowww. tabi,tabi de ben cook bol verdım yavrum/kızım/oglum... kac almıstınız?
-14 almısım hocam..!
-ooooooowoowowowowowowoowoow BB.cok ii almıssınıztebrrık edıorum seni...
-hakkaten mı hocam(diye soruyorsunuz gayr-i ihtiyari)?
-ooowowowww ne diyosun inanılmaz,muhteşem,fevhkuhuladeee...
sizde ınanılmaz mutlu duygularla cıkarsınız o odadan artık rahatsınızdır..bole bı hocamızdır.bana gore prof.lugu sadece alanında olmayan insanlar nasıl yola getırılır uzmanı bi hocamız prof.umuz...
Derslerde tepegöz kullanan,poşet dosyaları yırtan ve üzerine örnek çözerek dünyayı poşet krizine sokan tek hoca idi.Fakat bu sene itibariyle projeksiyona geçiş yapmıştır.Projeksiyonla bağlantıyı başaramadığında panikle bilgisayarla konuşmaya başlayan ve kapatıyım mı açayım mı noldu şimdi oww şeklinde çaresizce sorular soran, bilgisayar kullanımından pek çakmayan sevimli elektronik mühendisi hocadır.
Bu herif sadece söz; hiç aksiyon yok. Diğer MMF bölümlerinin kendi binalarına sahip olduğu düşünülünce; ne kadar pasif olduğu daha bi belirginleşiyor..
Tam bir politikacidir.Herkese "sozde" istedigini verir gozukur o an basindan sagar,donem sonu bir bakmissiniz kalmissiniz.
(bkz: FailFail(FF))
(bkz: FailFail(FF))
Odasına canhıraş bir şekilde girip gayet rahatlamış, dünyayı toz pembe görmeye başladığınız psikyatrist havasında güleç, en azından yanınızda, bir hocadır, iyidir...
yüzü sürekli gülen elektronik mühendisliği hocasıdır. insanın yüzünü güldürmesine ve rahatlatmasına rağmen halen bölümümüzün binasının olmaması ve düzgün laboratuvarların olmaması nedeniyle öğrenciler tarafından çok fazla eleştri alan hocamızdır. derslerinde boğucu derecede yavaş anlatımı, soruyla konuşması ve olduk olmadık yerlerde "çok enteresan... bunun böyle çıkması ne kadar ilginç değil mi? bakın çok şaşırıcaksınız" gibi söz öbeklerini sık kullanımı nedeniyle dinlenmek istenicek bir hoca değildir. bu kadar eleştiriye rağmen sevdiğimiz bir hocamızdır. heralde o güler yüzü ve insanı rahatlatan etkisi nedeniyle sevilmemesi imkansız gibi birşeydir.
kızmaya kıyamayacağınız bir hocadır efendim. ben ne halt ettim de kaldım acaba diye dolanır durursunuz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar