bugün
- sabah yürüyüşü5
- biranın üstüne rakı içmek6
- alevi kızların alev alev yanması10
- damacanayla çay içmek3
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak4
- çırılçılgın sözlüğe gelmek2
- yaratılmışların en üstünü2
- üst başın kedi sidiği kokması2
- babaların acayip huyları4
- adana rakı festivali3
- okan buruk9
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı21
- cover nedir ve neden vardır2
- sözlükteki galatasaraylılar4
- tugrulkut2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi21
- hp omnibook 5 flip 142
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler24
- ona bir şey söyle3
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi15
- iremga32
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek8
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- zallın 1 aylık kazancını yazarlarına dağıtma planı5
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar9
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorum fk maçı6
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- anın görüntüsü31
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- velvet15
- distopik film önerisi6
- sözlükte marka olmak11
- kedi tekmelemek11
- umreye gidene ve gelene ne denir7
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- sebahattin şirin21
- monica bellucci bakışı4
- aşkım sakso ne demek diye soran kız4
- galatasaray12
- yağmur yağdıktan sonra oluşan koku6
- haftanın gammazları listesi25
- victor osimhen14
- dusan vlahovic9
- ishal olmak5
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- uludağ sözlük evreni9
- beni biraz da şu tarafa doğru sev3
- süleymancılar14
sozlugun atesli hatunlarindandir.
su an antika telefonu, kablosuz elektriği keşfetmiş olan sözlük yazarı. lan bildiğin şu anda telefonum hiçbir bağlantı olmaksızın şarj oluyor, çizgiler doluyor boşalıyor filan...
ne oluyo laynn...
ne oluyo laynn...
sempatik kezban. bi derece kabul edilebilir *
https://www.youtube.com/watch?v=ENwH2qtirnA
--spoiler--
lalalala anlarım ki sonbaharsın
şimdi boş sokakların
titriyor duvarların
dokunma dersen ben anlarım
--spoiler--
düdüt: fena çok fena..
--spoiler--
lalalala anlarım ki sonbaharsın
şimdi boş sokakların
titriyor duvarların
dokunma dersen ben anlarım
--spoiler--
düdüt: fena çok fena..
Sanırım evleniyormuş. Hayırlara vesile olur inşallah. Aramıza hoş geldin.
ashtray'ın attığı kazıkları unutmayacak olan yazar.
sonra da vay efendim neden küfür ettin. ameliyat masasında ona attığım kazıkları, nikah masasında bana atma çabasında. etme..
sonra da vay efendim neden küfür ettin. ameliyat masasında ona attığım kazıkları, nikah masasında bana atma çabasında. etme..
duyduk ki evleniyormuş yazarıdır. uzun ömürlü olsun mademkidir.
azraile fake atan yazar. sağ olun arkadaşlar.
ashtry sonra hesaplaşıcaz seninle, tadını çıkar.
ashtry sonra hesaplaşıcaz seninle, tadını çıkar.
geçmiş olsun dediğim yazar.
uludağ sözlük orhancı yazarlar birliği nin üyesi değerli yazar.
ismini ifşaa eden kevaşe. kırılarak yanan ucuz ışıklardan koluna bilezik yapmış, böylelikle çantasında aradığını kolaylıkla buluyormuş. böyle parlak fikirlerini bizimle sık sık paylaşmaya devam etmesini umuyoruz. sözlüğe neden alınmaması gerektiğinin kanıtları çoğalmış olur böylelikle.
entry ne be sözlüğe giriş yaptığında tüm girişlerin kapanmasını sağlayacak bir sistem talep ediyorum.
entry ne be sözlüğe giriş yaptığında tüm girişlerin kapanmasını sağlayacak bir sistem talep ediyorum.
isminin begüm olduğunu öğrendiğimiz suser.
iyileşmesi sevindirici. geçmiş olsun.
üçyüs beşyüse ramak kalan yazarcan. ya bir şey olmayacak kadar kötü, ya da tanrının işi gücü bırakıp koruyacağı kadar iyi... ha bir de taşş gibi...
tekrar aramızda görmekten mutluluk duyduğumuz yazar.
Garip bir şekilde kezban sözü gibi duran soru.
geçmiş ola,
ben ölür diye bekliydodum ama hakket ölmemiş, iyi la iyi, hiç yakışmazdı ölüm ona, bana yakışırdı ölüm, hafif göbekli olunca iyi durur biliyon mu, bi de benim omuzlar falan da geniş ya, on numara oturur kefen. aman iyi iyi geçmiş olsun.
ben ölür diye bekliydodum ama hakket ölmemiş, iyi la iyi, hiç yakışmazdı ölüm ona, bana yakışırdı ölüm, hafif göbekli olunca iyi durur biliyon mu, bi de benim omuzlar falan da geniş ya, on numara oturur kefen. aman iyi iyi geçmiş olsun.
"entry ne demek " gibi bişey . belki de o şahıstır bilemem.
sözlük ahalisine selam eden yazar. alınan haberlere göre kefeni yırtmış kendisi. ufak tefek sorunları devam etmekte olsa dahi azraile papuç bırakmayacak kadar manyamış biraz.
bir süredir sözlüğü okumakla yetinmiş ve daha fazla dayanamayarak nikaltını hoplatmaya karar vermiş. sevenlerine der ki; "geri döndüm..." sevmeyenlerine gelince "çokta nickimdesiniz amk."
bu zor günlerinde onu yalnız bırakmayan yazar arkadaşlarına (uludağ, inci, itü vs...) teşekkürü bir borç bilir. arayan aramayan, ziyaretine gelen gelmeyen herkese kucak dolusu sevgilerini gönderir.
bir süre daha uludağ sözlük yazarlığını aktif kullanamayacak olsa da entrylerinizi bol bol tekip edecek. o pek sevdiği yazarlar bu süre zarfında sürekli takip edildiniz, edilmeye devam ediyorsunuz. ufak ufak kaşındığınızı fark etmiş arada merak etmeyin küfürlerini esirgememiş sizden. biz öyle duyduk.
özel mesaj yoluyla sevgilerini ve nefretlkerini esirgemeyen yazarlara aynı yolla cevap verecekmiş birkaç saat içinde.
kalın sağlıcakla...
bir süredir sözlüğü okumakla yetinmiş ve daha fazla dayanamayarak nikaltını hoplatmaya karar vermiş. sevenlerine der ki; "geri döndüm..." sevmeyenlerine gelince "çokta nickimdesiniz amk."
bu zor günlerinde onu yalnız bırakmayan yazar arkadaşlarına (uludağ, inci, itü vs...) teşekkürü bir borç bilir. arayan aramayan, ziyaretine gelen gelmeyen herkese kucak dolusu sevgilerini gönderir.
bir süre daha uludağ sözlük yazarlığını aktif kullanamayacak olsa da entrylerinizi bol bol tekip edecek. o pek sevdiği yazarlar bu süre zarfında sürekli takip edildiniz, edilmeye devam ediyorsunuz. ufak ufak kaşındığınızı fark etmiş arada merak etmeyin küfürlerini esirgememiş sizden. biz öyle duyduk.
özel mesaj yoluyla sevgilerini ve nefretlkerini esirgemeyen yazarlara aynı yolla cevap verecekmiş birkaç saat içinde.
kalın sağlıcakla...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar