bugün

/30
akıllara mustafa topaloğlunu getirir.
Kendisi jason statham'a özenen bir ergendir. Youtube'da phenomenal olarak aratıp ilk çıkan videoyu izlerseniz ne demek istediğimi gayet anlarsınız.
Edit: şu sözlükte troleybüs hiç saygı yok arkadaş.
mockingbird şarkısı ile her defasında alıp derinlere götüren rapper. şimdilerde eski tadı olmayabilir ama bir nesil eminemle büyüdü, onun şarkılarıyla bu yaşa geldi. seviyoruz seni yaşlı kurt. peace rabbit !

https://www.youtube.com/watch?v=S9bCLPwzSC0
Kendisi 2002'de ölmüş bir ölümsüz karakterdir. R.i.P.
Kendini intihar etmesi gereken biri. Onun kadar öfkelenseydim huzura saadete ermek için ben yapardım en azından. Bir de bu berzerk'teki sakallı abi süperdir. Eminem'in babası gibi duruyor yanında.
lise yıllarımda Kafama kapüşonu geçirip dinlediğim amerikan türkücüsü.

ne günlerdi be her şey bi noel dayı ile başladı.
Rapin gerçek kralı.
Rap müzik türünü hiç dinlemem ama eminem'in yeri başkadır. Onun gibisi daha gelmedi dünyaya.
Without Me, the real slim Shady şarkılarında güldüren, when I'm gone,Mockingbird ve stan şarkılarında duygusallaştıran, Lose yourself, not afraid, till i collapse şarkılarında cesaret empoze eden, alanın en iyisi olan en sevdiğim rapçi. Hatta dinlediğim tek rapçi.
rap müzik tarzım olmamasına rağmen eminemin yeri ayrıdır onu ayrı severim when i'm gone der susarım.
genç yaşta katıldığı ses yarışmasında (o ses türkiye ayarı bir yarışma) dr. dre tarafından keşfedilen rapçi.
"without me" şarkısı uyuşturucu kullanmadan kafa yapar.
I'm not afraid ve berzerk'ten başka şarkısını bilmediğim bir rapçi ama ödüllü.
küçüklüğü;

görsel
görsel .
2016 yılı ağustos ayı içerisinde kastamonu'da konser verecek gönüllere taht kurmuş şahıs. buradan müjdeli haberi de vermiş olalım.
~'Bitches and gentlemen, It's showtime!'
Hristiyan terbiyesiyle büyütülmüş bir ruhtur.
--Why be a king when you can be a God?--
Gerçek adı Marshall Bruce Mathers olan, Amerikalı bir rapçidir. Kendisi en sevdiğim rapçidir. En sevdiğim şarkısıda Not Afraid'dir..
rapin efsanesidir...

"slim shady, brain dead like jan brady
i'm a m80, you lil' like that kim lady.."
geceye bir eminem şarkısı bırak.

bu gece :

cold wind blows.
Yaşıyor mu diye merak ettiğim şahıs.
En son guts over fear şarkısını hatırlıyorum.
Başka yeni şarkısını görmedim ekranlarda.
Bir de haticem var.
canım sıkkınken depresif, mutluyken de neşeli şarkılarını dinlediğim kişi. şarkısının sözleri benim için o an önemli olmuyor. ritmi, o andaki duyguları sanki benim ruh halim oluyor.
görsel
Dinliyoruz. Şuan space bound.
© copyright 2005 - 2026