bugün

20 yıllık talk showu bitmiştir.
Programında reji çalışanları diğer çalışanlara ırkçılık yaptığı için mahkemelik olmuş abd li şov sunucusu.
uzun süredir haber alamadığım ve anladığım kadarıyla sinirlendirilmiş kafa yazar, eskilerden kim kaldı hem.
adaşım olan yazardır.
(bkz: reyhan)
ne zaman görsem rastlasam izlediğim bir program. komedi programıdır.

lakin hiç bir zaman gülmek nasip olmadı şu sarışın hanımefendiye neden acaba anlamıyorum. acaba amerikalılarla bizim espiri anlayışımız farklıda ondan mı?

edit: galiba yanlış gelmişim. Yazarmış.
eller misin ya da elliyor musun anlamında soru cümlesi.
benim gibi massive hastası bir yazar buldum kaçırmam. müzik zevkinden yola çıkarak adamın dibi bile diyebilirim.
ablacı bi ablamız ellen degeneresin ismine benzemeyeydi iyiydi. belki de gene iyidir.
Tv2'de çıkan entel görünmek için izlediğim lakin bi b.k anlamadığım program.
ellen'e ellen'e çuvallamış yazar. asdfgghkkkk.
bırak artık peşimi nekadar para istiyorsan vereyim sana dediğim akpli. hayır yani insanda az biraz haya olur.
ellen'mesi gereken yazar. asdfasdf.
(#22481341) sözlükte bi seri artı oy veren melk varsa kesin budur.
(#20798919) entry'si ile yazarı fena şekilde göt etmiş bir arkadaştır, tebrikler efenim.
(#20676439) entrysini okuyunca takdir ettiğim yazardır.
çok hoşuma giden yazar. Evercem.
onun hesabından kendi sayfasına girip bi güzel yazı döşendiğim ciciş. özür dilerim annem.
(bkz: ellen page)
aldığım bütün parfümleri ışık hızıyla balinleyen canciş. sana mı çalışıyorum amk anlamadım ki lan.

şimdi böle yazdım ama hırt gibi cimri görükme ve dahi dayak yeme ihtimalim var. dertli başım...
halden anlamayan yazar. günlük hayatta bazuka kullanımı ve önemini anlatamadığımın insanı.
dilinden kaçınılası, sevmediklerimi zor durumlara sokmasına hasta olduğum.

kızın biri: kafam iyi olmadı ama kendimi dünyanın en güzel kızı gibi hissediyodum yea
ellen: aksine kafan gayet iyi olmuş bence

asaasdgfDDA.
bana doğum günü hediyesi olarak bazuka sözü olan, halden anlayan bir canciş türü.
çocuk dilinde el ile manasına gelen kelime.
daha kendisine çok çeviri vericektim yükü daha da artsın diye. lakin aylardır yok, yada benim gözüme ilişmedi. umarım iyidir.
gün içerisinde merakımdan nick altı entrylerine baktığım yazar.

tek ben değilmişim yahu (bkz: araştırılan ellen)
uludağ sözlüğün kaliteli yazarlarından. gitmeden iki satır da onun için yazmak istedim. ellen benim sözlükten tanıdığım en sağlam arkadaşların başında gelir. en iyi dileklerimi sunmak isterim.*
© copyright 2005 - 2026