bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz20
- hangi yazarla çift olursunuz29
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası10
- sözlükte bile yalnız olmak10
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler3
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- üzülünce kime gidersiniz4
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı21
- ya bi siktirin gidin15
- sözlük çiftleştirme servisi11
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- roma imparatorluğu nun yıkılış nedeni3
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- şapka takar mısınız12
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- parcalandim toparlanamiyorum317
- 2200 yılında nasıl görünürdüm4
- sarapci koala hatayi13
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak3
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- istanbul12
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- tomtom mahallesi2
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- erkeklerin antidepresan kullanmaması3
- ucan tekme atan hipopotam43
- vahşi kelebeğim3
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- sezen taş7
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- bana onu sormayin17
- atilla taş'ın kızı hayatını kaybetti3
- cemil tugay11
- bana sormadan niye entry siliyor bu yapay zeka2
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı2
- iyi geceler7
- evandro roncatto2
tuzlar çok kolay iyonlarına ayrılabildiklerinden (uygun solventlerde ki en iyisi su) çok iyi elektrolitlerdir..yani tuzlarla iyi elektroliz yapılır.elektrliz , -iz eki olan bi çok terim gibi "ayrışmayı , ayrılmayı " anlatır.
doğru akımla oluşturulacak artı ve eksi yüklü iki uç, suda elektrik alan meydana getirir ve bu elektrik alan sonucu iyonlaşan hidrojen ve oksjen molekülleri elektron dağılımlarına göre bu uçlarda toplanırlar.
çalışmakta olan pile, pil potansiyelinden daha büyük bir gerilim zıt yönlü olarak verilmesi sonucu pilde gerçekleşen olayların tersine dönmesi olayıdır.
nefret edilesi bir kimya konusu. işle işle bitmez. bütün elementlerin değerliklerini vs. ezberlemenizi gerektirir.
suyun elektrolizinde anottaki tüpte oksijen, katottaki tüpte hidrojen toplanır. *
akünün içinde bulunan sıvı olarak da bilinir.
balıkesirli tekno-rock grubu.
(bkz: protoliz)
%99.5 saflıktaki bakır anotlardan, %99.99 saflıkta bakır katot üretimini sağlayan elektrokimyasal olay
bir rüya.
Araçlara bakılırsa 1935-1955 arası yıllara ait çoğunluğu otomobillerden oluşan bir koleksiyon olduğunu düşünürken teknolojilerinin klonlanması için devlet tarafından toplanan, satın alınan icatların hurda metal fiyatına hurdaya verildiği bir mezattayım.., geri dönüşüme gönderildiği bir sırada kantarın başında ağırlığı ve alınacak ücreti kayda geçiren bir memur var. Tartı sırasında belirlenen fiyattan fazlasını vermek isteyen olursa araç ya da alet ona satılıyor. Memur, hurdaya giden araçları içi acıyarak "yok mu alan" diyor. fiyat az bile olsa isteyene satıyor.. imha edilmekten kurtarıyor.. Mezattan iki ürün aldım biri eski bir motosiklet.. diğeri kolumdan tutup depo tarafına götüren memurun gösterdiği prinç, bakır ve ahşap malzemeden oluşan bir düzenek.. çevrilebilen bir kol var.. Kolu çevirince düzeneğin ortasında yarı açık bir silindire gaz geliyor.. çevirmeye devam edilince yanma odası alev alıyor.. bu düzeneğe bir ek düzenek yapılmış mercek ve camdan oluşuyor.. memur alevin görünmesi için olduğunu söyledi ama ilk düzeneği ışık kaynağı olarak kullanmak için yapılmış olduğunu düşündüm. bu almak istediğimi söylerken uyandım. Uyanınca düzeneği resmettim. kol gücü ile elektrik üretip doğrudan elektroliz yapan ve gazı yakan bir icat bu...
Araçlara bakılırsa 1935-1955 arası yıllara ait çoğunluğu otomobillerden oluşan bir koleksiyon olduğunu düşünürken teknolojilerinin klonlanması için devlet tarafından toplanan, satın alınan icatların hurda metal fiyatına hurdaya verildiği bir mezattayım.., geri dönüşüme gönderildiği bir sırada kantarın başında ağırlığı ve alınacak ücreti kayda geçiren bir memur var. Tartı sırasında belirlenen fiyattan fazlasını vermek isteyen olursa araç ya da alet ona satılıyor. Memur, hurdaya giden araçları içi acıyarak "yok mu alan" diyor. fiyat az bile olsa isteyene satıyor.. imha edilmekten kurtarıyor.. Mezattan iki ürün aldım biri eski bir motosiklet.. diğeri kolumdan tutup depo tarafına götüren memurun gösterdiği prinç, bakır ve ahşap malzemeden oluşan bir düzenek.. çevrilebilen bir kol var.. Kolu çevirince düzeneğin ortasında yarı açık bir silindire gaz geliyor.. çevirmeye devam edilince yanma odası alev alıyor.. bu düzeneğe bir ek düzenek yapılmış mercek ve camdan oluşuyor.. memur alevin görünmesi için olduğunu söyledi ama ilk düzeneği ışık kaynağı olarak kullanmak için yapılmış olduğunu düşündüm. bu almak istediğimi söylerken uyandım. Uyanınca düzeneği resmettim. kol gücü ile elektrik üretip doğrudan elektroliz yapan ve gazı yakan bir icat bu...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar