bugün
- sözlük kızlarının kekleri13
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak7
- bara giden erkeğin asıl amacı12
- ölümden korkuyor musunuz17
- yesene beni diyen kız5
- sözlük yazarları istanbul'un fethine katilsalardi3
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- benim babamın siki kutu kola gibidir5
- matrix te yaşadığımız gerçeği8
- yahudi düşmanlığı4
- keki haddinden fazla kabaran kadın3
- amerikan küfürleri3
- sözlükte ne değişti6
- ben basit bir insanım5
- zalbert ramstein8
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı5
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek6
- uludağ itiraf18
- intihar düşüncesi6
- cumartesi kahvaltısı5
- sözlüğe resim yüklenememesi3
- flört etmeyen liberter öğretmen4
- cumartesi günü sözlükte takılan asosyaller4
- aşk6
- vombatların kakasının küp şeklinde olması2
- ghost rider3
- evliliği zorlaştırmak3
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya17
- hava su ateş toprak3
- queen feristah15
- anneanne3
- insan olmaya ceyrek kala11
- mazotun yarım litresi 50 tl25
- idealizm vs materyalizm2
- at eti yiyen gay2
- bir kadından hoşlanmak4
- hafızayı sildirmek7
- bir bela geliyor28
- fusya semsiyeli yabanci20
- gocu39
- bugün ne oldu6
- iki yapay zekanın sohbeti2
- ayı dövmenin aslında zor olmaması10
- işiniz gücünüz yok mu11
- seninleyken kendim olabiliyorum4
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez11
- sevgiliyle kavga etmeyi özlemek2
- yazarların cuma akşamı planları4
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- karı diyen öküzleri gırtlaklama isteği10
beğenilmeyen entryye; ıyy, iğrenç butonuna basılarak eksi oy vermektir.
edit: Hahahaha. ulan 3 sene sonra sözlüğe girdim, anlaşılmayan entrylerde birinci sıraya gelmiş. deneme tahtası olmuş galiba.
edit: Hahahaha. ulan 3 sene sonra sözlüğe girdim, anlaşılmayan entrylerde birinci sıraya gelmiş. deneme tahtası olmuş galiba.
bu butonu aka boka herşeye kullanan şuursuzlara eksici, seri halde eksileyenlere de seri eksici denmektedir. sözlük konseptinde bu tür kişiler çoktur.
aksi, artılamaktır.
okunan ve okunmadan olmak üzere ikiye ayrılan eylem.
ıyyyyy, iğrenç butonuna bazen yanlışlıkla basılması suretiyle gerçekleştiğini sandığım eylem, eğer değilse hangi mentalite ile gerçekleştiğini kimi zaman anlayamadığım eylem, bazen cephane gibi kullanılıyor sanki.
(bkz: al sana)
anlaşılmamışız: yazar demek istiyor ki bazı entrylerin neden eksilendiğini anlamak zor oluyor, yazar ümit ediyor ki bazen eksileme eylemi yanlışlıkla oluyordur filan.
(bkz: al sana)
anlaşılmamışız: yazar demek istiyor ki bazı entrylerin neden eksilendiğini anlamak zor oluyor, yazar ümit ediyor ki bazen eksileme eylemi yanlışlıkla oluyordur filan.
iki kere iki kaç eder gibi bir konuya dört eder yazdığınız zaman bile eksi görülmesi en anlaşılmaz durumdur.
dert etmezsiniz ama düşünürsünüz, neden acaba lan?
dert etmezsiniz ama düşünürsünüz, neden acaba lan?
iletilerinin eksilendiğini gören yazarların "edit" yoluyla iletilerini sempatik hale getirme ya da değiştirme ya da eksileyenlere * kızıp bağırma ve hatta iletilerini silme yolunu seçtikleri durum, hal, vaziyet.
artılamaktan daha çok keyif veren eylem. çünkü insanlar artılamaktan çok kendi görüşüyle hafif ters düşen bir entry' i bile eksilemekten büyük keyif alıyor.
şu cümle ile noktayı koymak isterim. " eksilemek kolay, artılamak olay" *
şu cümle ile noktayı koymak isterim. " eksilemek kolay, artılamak olay" *
sabah sabah elimin ağrımasina neden olan eylem. 10 saniye ve 30 saniye kurallari olmasa elim kırılabilirdi.
bunun verdiği duygu da çok kötüdür. her eksi oy aldığında ve bunu gördüğünde sanki biri içinden yaşama sevincini alır gider. çökersin birden bire, bi moral bozukluğu, bi stres, bi huysuzlaşma, bi görcen daha neler neler. o anda kafandan ''lan çok güzel entry girdim kesin seri artılancam'' hatta; * kısmına gireceğini düşünürsün girdiğin entrynin ama eksiler yağar bir anda üstüne sağnaaakkk sağnaaaakkkk...
(bkz: eksilenmekten korksaydık yazar olmazdık)
(bkz: eksilenmekten korksaydık yazar olmazdık)
kalemi keskinin bolca ana sayfasında karsılastıgı durumdur karsıt düşüncelere tahammulu bile olmayan insanlar o kadar hınçla eksiliyolar ki eminim arka arkaya eksileyemediklerinde bile küfür yağdırıp kronometre acıyolardır. sorsan bide bunlara fikir özgürlüğünü savunurlar.
objektif yazarın tınlamayacağı olay.
sözlükte bilgi içeren entrylere bile yapılan eylem.
yazarların hobisidir. bugün canım çok sıkılıyor ne yapsam dediğinizde bir kase kuruyemiş eşliğinde güzel gider. deneyin pişman olmayacaksınız.
(bkz: seri eksileyen ibne)
(bkz: seri eksileyen ibne)
çok doğal bir haktır. düşünceler farklıdır, insanlar uyuşamayabilir. beğendiğin entryi artılar, beğenmediğini eksilersin. bu da gayet normaldir.
Sözlük gibi bir platform için mantıklıdır. Ancak benim anlamadığım bugün girdiğim yazarların gezdiği şehirler başlığına girdiğim entrynin eksilenmesi. Neyi beğenmedin de eksiledin ya. Afyon mu sinirini bozdu, istanbul mu hoşuna gitmedi. Nedir yani.
Hic yapmadigim seydir anlamda veremem hosuna giderse begenirsin gitmezsede bakar geçersin.
Çok zevklidir. Gülersin, hop basarsın eksiyi. Sinirlenirsin, hop gömersin eksiyi.
Not: sürekli eksi vermek vücutta doğal dopamin salgılanmasına yardımcı olur.
Not: sürekli eksi vermek vücutta doğal dopamin salgılanmasına yardımcı olur.
Birtakım kimselerin elinden bu silahı almak lazımdır. Edit: kendini bilenler eksilemiş bile.
Çok keyifli böyle insanın her saniye yapası geliyor.
organize yapıldığında sinir bozucu hal alan sosyal medya faaliyeti.
ayrıca, sebebi belirtilmediğinde ilginç oluyor. öyle entryler eksileniyor ki, şaşıp kalıyorum, acaba bunu eksileyen nasıl bir kafa dünyasında yaşıyor diye.
tabi ki özgür düşünce, bir şey diyemiyoruz. ama insan hayret ediyor.
ayrıca, sebebi belirtilmediğinde ilginç oluyor. öyle entryler eksileniyor ki, şaşıp kalıyorum, acaba bunu eksileyen nasıl bir kafa dünyasında yaşıyor diye.
tabi ki özgür düşünce, bir şey diyemiyoruz. ama insan hayret ediyor.
açık oylamada göstermediği için pek yapmadığım şey. ama bu açık oylamada olsa gıcık olduğum yazarlara bolca kullanırım.
Sanki karşıdaki yazara (genelde trollere) bir bıçak saplarcasına yapılan al mk bu da benden bir eksi şeklinde söylenerek yapılan eylem.
sadece çirkin bulduğum düşünce ve söylemlere karşı gerçekleştirdiğim eylem.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar