bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- osimhensiz galatasaray4
- 19 eylül 2026 başakşehir gençlerbirliği maçı2
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile3
- sanat2
- iltica16
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı2
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı30
- pazar sabahı 08 00 da uyanmak2
- rafael leao4
- izmir2
- okan buruk8
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- 0 0 711
- barça bu galatasaray'a kaç atar2
- claudian clouds33
- salah ne koydu ama2
- kuçukuçuokanınçükü2
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı4
- insan ne ister6
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- sözlük kızlarının kekleri24
- kadınlar8
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru3
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı2
- anne4
- önyargı3
- kuran3
- galatahahahahahaha4
- yaşanmamışların yası6
- doktor2
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- cok da abartmaya gerek uok6
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- yazarların akşam yemekleri6
- anın görüntüsü25
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- islamda namaz yoktur30
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- meriç dükalığı8
- fusya semsiyeli yabanci22
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- dantelli sütyen takan erkek12
- ölümden korkuyor musunuz17
- sevdiğiniz yazarlar8
- en iyi vampir filmi4
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği6
- kürdistan10
- true'nun engelli olması6
- sarapci koala hatayi33
sözlüğümüze hoş gelmiş olan deneyimli 3. nesil sözlük yazarı.
kendisini sözlükten değil de googl'dan bulduğum kalemi kuvvetli, dili gibi, samimiyeti gibi... şad olası yazar!
nickinin hakkını veren, hakkın yolunda olan aşırı kaliteli yazar. öyle böyle değil. kalite akıyor yazılarından. mükemmel yazıları var. hatta mükemmelden bile iyi. kaliteli baya. kaliteli dediysem, öyle böyle kalite değil yani, harbi kalite. kalitenin tanımı olabilecek bir yazar. aşırı ama.
tebrik edilesi yazar bünyesi.
(bkz: #3006127) no lu entrysini anlayamadığım, üçüncü nesil yazar.
kemalistlerle ilgili yaptığı gerçekçi ve cesur yorumlarla dikkatimi çeken 3. nesil yazardır. yazılarının aynı çizgide devam etmesi dileğiyle...
(#3956755)
bu entry icin te$ekkur ettigim yazar. ortak .rospu cocuklarindan nefret ediyormu$uz meger.
bu entry icin te$ekkur ettigim yazar. ortak .rospu cocuklarindan nefret ediyormu$uz meger.
bir cümle içinde "taşşak" deyip sonra da "allah ıslah etsin" diyebilen yazar.
değerli yazıları olan abimizdir.
toprağın babası.
Hakkın yolunda kalemini esirgemeyen kaliteli ve değerli yazar. Her yazisini büyük bir keyifle takip ediyoruz.
Toprağın oğlu diye tercüme edilmiş olmasına rağmen, kelime anlamı toprağın babasıdır.
(#23227414) bunu okuyan yazar kör oldu.
çok bilgili ve hakkın yolunu benimsemiş yazardır. benim gibi cühela ama bilgilenmek isteyen kesimin çocuksu sorularını yanıtlama isteği de şüphesiz bu özelliğine dayanmaktadır.
öğrenme ve öğretme aşkının devam etmesi dileğiyle...
öğrenme ve öğretme aşkının devam etmesi dileğiyle...
uludağ sözlük' ün müthiş yazarlarından birisi . zaman içinde tüm entrylerini okumayı düşünüyorum . çok daha fazlasını yazmasını isterim ama seçici olduğu için yazacağını sanmıyorum . sözlük seviyesine göre seviyesi göklerde geziniyor . neyse saçma övgülerle nick altını kirletmeyelim .
Bir kaç entrysinden anlaşılan selefi bir yazar.
selefiyse canim yazaridir.
hiç bir tarikat, mezhep, hadis'e bağlı olmayan, hiç bir şahısla, grupla, parti ile, futbol ile ilişiği olmayan. kendisini, rabbinin istediği ve beğendiği şekilde tanımlayan kendisine "müslüman" diyen ve rabbinin "mümin kulları profiline" girmeyi arzulayan, dileyen aciz bir kul'um. ben kendimi kısaca şöyle tanımlıyorum;
"Allah'a çağıran, güzel işlerde bulunan ve "Ben Müslümanlardanım" diyen kimseden daha güzel sözlü kim vardır?" (fussilet/33)
ehadun ehad.
"Allah'a çağıran, güzel işlerde bulunan ve "Ben Müslümanlardanım" diyen kimseden daha güzel sözlü kim vardır?" (fussilet/33)
ehadun ehad.
(#25349033) Tek kelimeyle alkışlanası bir entry girmiştir.
Ama benim ve birkaç bilinçli yazar da dahil bu yazarın da yazdıkları körü körüne "ışıd pekekeyi sikertti kürtleri höcüledi" nidaları arasında kaybolup gidecek hatta eksilenecek, hatta ve hatta alay edilecek.
Neyse söz uçar yazı kalır demiş atalarımız.
Ama benim ve birkaç bilinçli yazar da dahil bu yazarın da yazdıkları körü körüne "ışıd pekekeyi sikertti kürtleri höcüledi" nidaları arasında kaybolup gidecek hatta eksilenecek, hatta ve hatta alay edilecek.
Neyse söz uçar yazı kalır demiş atalarımız.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar