bugün
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı21
- claudian clouds33
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri23
- okan buruk8
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- true'nun engelli olması4
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- seri eksiciyi köçek gibi oynatmak3
- meriç dükalığı8
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- tai lung12
- galatasaray trabzonspor kardeşliğinin bozulması2
- habire124
- islamda namaz yoktur30
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız2
- okan çık hesap ver4
- rakı arasında çay içmek2
- galatasaray10
- sevdiğiniz yazarlar8
- galatasaray rezil oldu2
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru2
- kadir inanır'ın mirası4
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği3
- özürlü yazarlara yardım kampanyası2
- fusya semsiyeli yabanci22
- sözlük kızlarının kekleri24
- okan buruk 102 puanı nasıl topladı sorunsalı2
- uğurcan çakır2
- hadi birbirinize sarılın2
- arkadaşlar bana engel olun2
- habire12 istenmiyorsun algısı2
- insanları birbirine düşürmek4
- trabzonspor5
- etli biber dolması5
- dualarımız bu akşam trabzonspor ile3
- sözlüğün ölü gibi olması5
- hoşlanılan kızın gel beni bubamdan iste demesi3
- kıçını yırtsan sonu tabut3
- bana onu sormayin8
- beşiktaş'ın amedspor'a döşeyeceği boru2
- ölmek2
- kim koyarsa koysun gs'ye koyandan allah razı olsun2
- şemsiyeli benim3
- kürdistan10
- azerice bir not bırak2
- şemsiyeli lavuk5
sözlüğümüze hoş gelmiş olan deneyimli 3. nesil sözlük yazarı.
kendisini sözlükten değil de googl'dan bulduğum kalemi kuvvetli, dili gibi, samimiyeti gibi... şad olası yazar!
nickinin hakkını veren, hakkın yolunda olan aşırı kaliteli yazar. öyle böyle değil. kalite akıyor yazılarından. mükemmel yazıları var. hatta mükemmelden bile iyi. kaliteli baya. kaliteli dediysem, öyle böyle kalite değil yani, harbi kalite. kalitenin tanımı olabilecek bir yazar. aşırı ama.
tebrik edilesi yazar bünyesi.
(bkz: #3006127) no lu entrysini anlayamadığım, üçüncü nesil yazar.
kemalistlerle ilgili yaptığı gerçekçi ve cesur yorumlarla dikkatimi çeken 3. nesil yazardır. yazılarının aynı çizgide devam etmesi dileğiyle...
(#3956755)
bu entry icin te$ekkur ettigim yazar. ortak .rospu cocuklarindan nefret ediyormu$uz meger.
bu entry icin te$ekkur ettigim yazar. ortak .rospu cocuklarindan nefret ediyormu$uz meger.
bir cümle içinde "taşşak" deyip sonra da "allah ıslah etsin" diyebilen yazar.
değerli yazıları olan abimizdir.
toprağın babası.
Hakkın yolunda kalemini esirgemeyen kaliteli ve değerli yazar. Her yazisini büyük bir keyifle takip ediyoruz.
Toprağın oğlu diye tercüme edilmiş olmasına rağmen, kelime anlamı toprağın babasıdır.
(#23227414) bunu okuyan yazar kör oldu.
çok bilgili ve hakkın yolunu benimsemiş yazardır. benim gibi cühela ama bilgilenmek isteyen kesimin çocuksu sorularını yanıtlama isteği de şüphesiz bu özelliğine dayanmaktadır.
öğrenme ve öğretme aşkının devam etmesi dileğiyle...
öğrenme ve öğretme aşkının devam etmesi dileğiyle...
uludağ sözlük' ün müthiş yazarlarından birisi . zaman içinde tüm entrylerini okumayı düşünüyorum . çok daha fazlasını yazmasını isterim ama seçici olduğu için yazacağını sanmıyorum . sözlük seviyesine göre seviyesi göklerde geziniyor . neyse saçma övgülerle nick altını kirletmeyelim .
Bir kaç entrysinden anlaşılan selefi bir yazar.
selefiyse canim yazaridir.
hiç bir tarikat, mezhep, hadis'e bağlı olmayan, hiç bir şahısla, grupla, parti ile, futbol ile ilişiği olmayan. kendisini, rabbinin istediği ve beğendiği şekilde tanımlayan kendisine "müslüman" diyen ve rabbinin "mümin kulları profiline" girmeyi arzulayan, dileyen aciz bir kul'um. ben kendimi kısaca şöyle tanımlıyorum;
"Allah'a çağıran, güzel işlerde bulunan ve "Ben Müslümanlardanım" diyen kimseden daha güzel sözlü kim vardır?" (fussilet/33)
ehadun ehad.
"Allah'a çağıran, güzel işlerde bulunan ve "Ben Müslümanlardanım" diyen kimseden daha güzel sözlü kim vardır?" (fussilet/33)
ehadun ehad.
(#25349033) Tek kelimeyle alkışlanası bir entry girmiştir.
Ama benim ve birkaç bilinçli yazar da dahil bu yazarın da yazdıkları körü körüne "ışıd pekekeyi sikertti kürtleri höcüledi" nidaları arasında kaybolup gidecek hatta eksilenecek, hatta ve hatta alay edilecek.
Neyse söz uçar yazı kalır demiş atalarımız.
Ama benim ve birkaç bilinçli yazar da dahil bu yazarın da yazdıkları körü körüne "ışıd pekekeyi sikertti kürtleri höcüledi" nidaları arasında kaybolup gidecek hatta eksilenecek, hatta ve hatta alay edilecek.
Neyse söz uçar yazı kalır demiş atalarımız.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar