bugün
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması5
- gece denize girmek9
- vazo ve saksı arasındaki farkı bilen erkek3
- anın görüntüsü13
- her entrysi eksilenen yazar3
- kadın iftirasıyla hayatı kararan erkekler3
- melabaa diye mesaj atan erkek2
- oscar alma yontemleri4
- mutsuzluğun en büyük nedeni4
- nickten isim tahmini yapmak25
- hakkımda bilmeniz gerekenler32
- erdoğan'ın milli görüş gömleğini çıkarması3
- burç zehrinin erkeklere de sıçramış olması3
- kas yığını sözlük erkekleri4
- akrep burcu6
- as maca6
- kaos show2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası17
- başlıkları tutmayan sözlük yazarı3
- aylık 398 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- kim bu gizli artıcı4
- yüzme yarışları2
- kıl erkeğin süsüdür14
- geceye bir şarkı bırak11
- müslüman cinler5
- nick vermeden bir yazara seslen14
- ioçk14
- haluk levent yarın konser verse kaç kişi gider3
- kedi3
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- on layn listesi3
- yeni parti46
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey10
- taze ekmek3
- grup seksin mantığı10
- dünyaya çocuk getirmek10
- yazarların imrendiği kişi4
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları8
- travesti sesi çekiciliği6
- kavgacı bir insan olmak2
- kalkın be3
- on layn listesü isterük2
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- nervio burak demirbilek evliliği13
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri10
- bu saatte içen sözlük yazarları6
- ergenlerle mesai arkadaşı olmak4
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- yorgun mermi vs nervio12
- gammazı ispiyoncu sanmak15
steven spielberg'in 1982 tarihli filmi. kofteye benzeyen bir uzaylinin basindan gecenler anlatiliyor.
su siralar daha cok gozume batiyor da, ne gereksiz bir filmmis bu. ulan sen uzaylisin, biz kadikoy'e bir bucuk saatte gecerken sen bilmem kac milyon kilometreden geliyorsun teknolojinin eline vermis bir aracla, ama osuruktan siyah beyaz bir televizyona tav oluyorsun, "vabaa" diyorsun, bira icip kafa oluyorsun filan. tukureyim senin uzayliligina. nasil yaptin o araci acaba.
1982 Steven Spielberg yapımı; çocukluğumun en güzel bilimkurgu filmlerinden biriydi.. Konusuna gelince; bir grup uzaylı dünyayı ziyaret eder ve aralarından birini bu yabancı gezegende unuturlar. Bu uzaylı yaratık 10 yaşında bir çocuk olan Elliot tarafından bulunur. Kısa bir süre sonra aralarında iletişim kurmaya başladıklarında ikisi arasında farklı bir arkadaşlık doğar. E.T. dünyadaki yaşam hakkında bilgi edinirken Elliot da arkadaşlığın gerçek anlamını öğrenmeye başlar.
E.T. belirli bir zaman sonra evine dönmek ister, ama bunun için Elliot'un yardımı gereklidir. Elliot, E.T.'ye yardım etmek istemekte, ama yardım ederse arkadaşını kaybedeceği düşüncesi de onu üzmektedir.
E.T. ve Elliot, E.T.'nin eve dönmesi için çalışmalara başlarlar, ancak E.T.'nin farkına varan devlet görevlilerinin E.T.'yi evine yollamak gibi bir niyetleri yoktur. Eliot'un yardımıyla zorda olsa E.T evine döner. Bu filmde burada biter.
E.T. belirli bir zaman sonra evine dönmek ister, ama bunun için Elliot'un yardımı gereklidir. Elliot, E.T.'ye yardım etmek istemekte, ama yardım ederse arkadaşını kaybedeceği düşüncesi de onu üzmektedir.
E.T. ve Elliot, E.T.'nin eve dönmesi için çalışmalara başlarlar, ancak E.T.'nin farkına varan devlet görevlilerinin E.T.'yi evine yollamak gibi bir niyetleri yoktur. Eliot'un yardımıyla zorda olsa E.T evine döner. Bu filmde burada biter.
Abartılmış bir Steven Spielberg filmi. izleyip beğenen çoğu insan da çocukluk zamanlarında izlemiştir eminim. Fikir güzel fakat çok klişe ve basit bir senaryosu var. Dünya'ya bir uzaylı iniyor, 10 yaşında bir çocuk buluyor ve ailesiyle tanıştırma süreci (turist ya bu uzaylı) vs. Gerçekten çok basite indirgenmiş buldum ben filmi.
Şu var ki kesinlikle overrated bir yapım. iyi bir senaryoyla çok daha güzel olabilirdi ama bu kadar mı basit olur be kardeşim. Türüne göre zayıf bir film olmuş. Bazı avantajları var fakat iyi bir film olduğunu asla söyleyemem.
Şu var ki kesinlikle overrated bir yapım. iyi bir senaryoyla çok daha güzel olabilirdi ama bu kadar mı basit olur be kardeşim. Türüne göre zayıf bir film olmuş. Bazı avantajları var fakat iyi bir film olduğunu asla söyleyemem.
Drew barrymore un bebekliğini gördüğümüz film.
Steven spielbergin yönetmeni olduğu 1982 yapımı film. bilim-kurgudan çok fantastik bir aile filmi gibi.
Senaryo çok körpe, çok çocuksu bu da yönetmenin çıraklık eseri olduğunu kanıtlar nitelikte, Ama yine de keyifli bir şekilde izlenebilir bir film.
Senaryo çok körpe, çok çocuksu bu da yönetmenin çıraklık eseri olduğunu kanıtlar nitelikte, Ama yine de keyifli bir şekilde izlenebilir bir film.
komik mi komik, eğlenceli mi eğlenceli film. ailelere sesleniyorum. çocuğunuzu e.t, wall-e, inside out gibi animasyonlarla büyütün. büyütün ki her duyguyu tadabilsin. faydalı bir birey olsun topluma.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar