bugün
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması14
- başkasının ısırdığı yemeği yer misiniz7
- tanrı yok6
- uysaljakoben21
- ateistlerin nursuz olması19
- mağarada kuran'ı kerim yazmak4
- sözlüğün tanrıçası olmak9
- usualsuspects'in müslüman olması4
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği14
- sürekli yeme isteği7
- sözlüğün yılanı8
- ciddiye alınmadığı halde sürekli yazan yazar5
- sözlüğün 500 cc memelisi6
- sözlüğün tdk başkanı5
- ota boka devşirme diyen hırto27
- seçimde kime oy vereceğiz3
- sözlüğün fingirdekleri7
- true'yi eskort'a götürmek2
- uzun parliament3
- zihin kilidini açmak2
- true nickli namussuz yazar15
- sözlük yazarlarının köylü zevkleri3
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- bir sarma yapmışım9
- beni gözaltına alsalar ağlar misiniz2
- sözlüğün vahşi kelebeği3
- güneşin altında saatlerce beklemek3
- sözlüğün hem harbi hem barbisi3
- frankyfourfingers7
- sözlüğün meyveli sodası4
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- istifra etmek2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı12
- mason greenwood57
- sabah nasıl uyanıyorsunuz7
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu15
- fetö nün siyasi ayağı19
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
- kendin hakkında bir gerçek bırak12
- sözlüğe seksi bir kadın bırak2
- türkan saylan7
- kürtlerin tekelinde olan meslekler13
- türkiye'nin en güvenilir siyasetçileri9
- diamond bosphorus12
- ahbap18
- yurtdışında arap mısın diye sorulması12
- kadınlar neden iyi sevişen erkekleri terk edemez4
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- fal bakabilen sözlük yazarlari2
murat boz, yasemin allen, irem sak'ın başrol olacağı film.
http://medyanoz.org/haber...indir-Yakinda-Sinemalarda
http://medyanoz.org/haber...indir-Yakinda-Sinemalarda
murat boz ve irem sak için izleyeceğim film.
iskenderse bursa çocuğuna varmıştır.
Not: eksi rekoru bekliyorum
Not: eksi rekoru bekliyorum
dönmezse zaten ayazdasın.
dönmeyecektir. hiç senin olmamıştır.
giden dönmez. dönse de eskisi gibi olmaz hiçbir şey.
Güvercin mi besliyoruz amk .
film yarın gösterime giriyor. ama ben orada değilim. benim anlatmak istediğim şu;
görsel
gördüğünüz gibi posterde yasemin allen ne kadar cool, amerikanvari duruşu varsaa, yanındaki irem sak'ın o kadar bizden bir duruşu var. işte bunu ne para ile ne eğiltim ile kazanamazsın. varsa vardır. tespitimi yaptım. şimdi gidiyorum. iyi geceler.
görsel
gördüğünüz gibi posterde yasemin allen ne kadar cool, amerikanvari duruşu varsaa, yanındaki irem sak'ın o kadar bizden bir duruşu var. işte bunu ne para ile ne eğiltim ile kazanamazsın. varsa vardır. tespitimi yaptım. şimdi gidiyorum. iyi geceler.
fragmanı sinemada izledim iğrençti.
anladığım kadarıyla yasemin allen ile bizim boz sevgili imiş. sonra yasemin ayrılıyor bundan falan bu geri kazanmaya çalışıyor arkadaşı irem sak ile beraber.
film hakkında bildiğim bu kadar ama kalıbımı basarım finalde murat boz ile irem sak sevgili oluyorlar.
böyle de yavan olacağı o kadar belli ki. yani arkadaş sevgili oluyor, eski sevgili unutuluyor falan.
ayrıca murat boz, olm sen profilden bayağı bi çirkin adamsın ya, cephe dur sürekli bence.
anladığım kadarıyla yasemin allen ile bizim boz sevgili imiş. sonra yasemin ayrılıyor bundan falan bu geri kazanmaya çalışıyor arkadaşı irem sak ile beraber.
film hakkında bildiğim bu kadar ama kalıbımı basarım finalde murat boz ile irem sak sevgili oluyorlar.
böyle de yavan olacağı o kadar belli ki. yani arkadaş sevgili oluyor, eski sevgili unutuluyor falan.
ayrıca murat boz, olm sen profilden bayağı bi çirkin adamsın ya, cephe dur sürekli bence.
Kafa dağıtmak için gena olmayan bir filmdir. Ne beklentiyle girdiğine bağlı tabii. Ben büyük bir sınavı yeni atlatan biri olarak kafamı dağıtmak için girdim ve gayet dağıttım da. Gülmek, eğlenmek için izlenebilecek film.
Daha yeni izledigim ve cok beğendiğim, bekledigim finali veren film. Keyifli uzerinde guzel düşünülmüş sürekli hareketli bir film. Tek sıkıcı tarafları olayların arkasından oluşan tepkimelerdi. Murat boz bu işi çözdü artık. Cok sevdim.
az önce izlediğim film. beklediğim sonla bitti keşke şaşırsaydım. lakin eğlenceli bir filmdi.
murat boz un maço erkek olduğu film. sevgilisini kıskanıyor, sevgilisinin konuştuğu erkeğin kafasında bardak kırıyor filan. hayat ne garip lan. izleyin mutlaka.
Netflix’in türk yapımları bünyesine almaya başlaması sayesinde izlediğim film. Tipik bir romantik komedi. Karakterleri pek olduramadım ama onun dışında olay örgüsü falan güzeldi. Boş zamanınız varsa izleyin.
tam espri kasacaktım baktım murat boz filmiymiş. öğk!
arkadaşlar hadi hiç yüzünüz kızarmadan bir şekilde oturup izlediniz de gelip milletin içinde film yorumlamaya hiç mi utanmıyorsunuz?
tüylerim diken diken oldu yemin ediyorum. pes.
arkadaşlar hadi hiç yüzünüz kızarmadan bir şekilde oturup izlediniz de gelip milletin içinde film yorumlamaya hiç mi utanmıyorsunuz?
tüylerim diken diken oldu yemin ediyorum. pes.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar