bugün
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması15
- nervio17
- diyetteyiz uludağ sözlük10
- sevgilisini telefona hıdır diye kaydeden erkek5
- uludağ sözlük gazozu9
- velvet45
- adolf hitlerin adamın dibi olması9
- gazdan benzine geçince gelen performans hissi3
- ciddi ciddi mehdi gelecek diyen insan9
- kadınların güzel gözüktüğünü sandığı şeyler3
- gizemli sözlük yazarları6
- kaçak elektrik tüketimi yüzde 94 olan bölge9
- kürt devleti8
- evli erkeklerin çekici olmasının nedeni5
- ctrlx istesin anında nikahı kıyarım8
- sigara içen erkeklerin daha çekici olması18
- yürüyüş sonrası dondurma2
- puura10
- denizden gelen ses2
- ukrayna rus savaşını dört yıl sürdüren batı dır6
- fiber tekne2
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz5
- aylık 476 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- depoyu fulle diyebilen insan2
- true yahudi mi10
- habire1239
- puura yetkili olsun kampanyası6
- aşık olmayı bırakmak4
- elmas bey birader bruder biraderdir2
- yeni parti24
- ben eskiden birinci nesildim6
- çekingen nazik saygılı erkek sevilir mi sorusu13
- 7 şişe eker çilekli kefir içmek6
- sevişirken kocan böyle sikebiliyo mu demek2
- mastürbasyon yapmayı unutmayın10
- lezbiyenler kız hakkımızı yiyorlar7
- en merak ettiğin ulu yazarı4
- pompeii de eli sikinde taş olan adam5
- sütyen takılan memenin boğulması3
- orta asyalı olmayan türk2
- eşinizi haluk levent'in evine yollar mısınız3
- nick uzunluğu ile zeka arasındaki ters orantı6
- true vs yagmurcu12
- ahmet sezer bey4
- buzlu çorba4
- chp'nin barajı aşacak olması2
- cumhuriyet halk partisi11
- arkadaşlar bakar mısınız9
- kızların keko erkek seviyoruz demesi13
- irfan can kahveci gerard lampard'a dönüşür mü4
devletin çoğul hali..
devletler..
devletler..
meshur bir belcika birası. %8.5 gibi kral bir alkol oranına sahiptir. içimi de kolaydır ama pek lezzetli bulmadım. yine de içilebilir. çabuk çarpıyor.
dünyanın neresinde içerseniz için kendi özel bardağında servis edilir.
Meşhur bir Belçika birası. diğer Belçika markaları gibi kendi bardağında servis edilir. bardağı hacmine göre büyüktür. yani ancak yarısını doldurur. soyu sarı bir rengi vardır. alkol oranı oldukça yüksektir. 2 tanesi çakır keyif olmak için yeterlidir. süperdir.
bizim efes sise renginde bir sisesi vardir faket hacmen daha kucuktur, tadi bitter bi tattir. hizli icilirse fena carpar. bardagi balon bira bardagin daha modifiye edilmisidir. 330cl sisenin tanesi 2.85 euro'dur belcikada. bunun yuzde 21'i kdv'dir.
bu ünlü belçika birasının, flemenkçe karşılığı, şeytandır.
saglam bir belcika ickisi. hatta biranin erkek hali.
4 5 tane sallandığında geceyi kurtaran biradır. alkol oranı yüzde 8.5 tir.
bugün migrosta gördüğüm ve hemen hemen türkiye'de her yerde bu kadar açık seçik satılmadığını bildiğim için 6 adet aldığım akşama alem yapacağım bira. daha önce içtim test ettim.
duvel, tipik bulanık görüntüsü ve altın sarısı rengiyle dikkat çeken belçika biralarından hoegaarden'in biraz daha serti diyelim hatta. fakat içimi bu kadar keyifli olupta bu kadar yüksek alkollü olmasına ve çaktırmadan kafa yapmasına inanamıyor insan. öyle de manyak bir bira.
bu bira bardakta içilmelidir, diğer biralardan daha çok köpük çıkarır ve olayı budur. 33'lük şişelerde satılır ve fiyatı türkiye'de ki migroslar da 7,5 TL'dir.
bu güzel bira. her biraseverin tatması gerekendir. 5 tanesinden sonra ayar verir.
(bkz: doors dinle içki iç ankara)
duvel, tipik bulanık görüntüsü ve altın sarısı rengiyle dikkat çeken belçika biralarından hoegaarden'in biraz daha serti diyelim hatta. fakat içimi bu kadar keyifli olupta bu kadar yüksek alkollü olmasına ve çaktırmadan kafa yapmasına inanamıyor insan. öyle de manyak bir bira.
bu bira bardakta içilmelidir, diğer biralardan daha çok köpük çıkarır ve olayı budur. 33'lük şişelerde satılır ve fiyatı türkiye'de ki migroslar da 7,5 TL'dir.
bu güzel bira. her biraseverin tatması gerekendir. 5 tanesinden sonra ayar verir.
(bkz: doors dinle içki iç ankara)
şu an türkiye sınırları içerisinde satılmış en yüksek alkollü 2. biradır, alkol oranı sayesinde içiminin kolay olmayacağını tahmin edebilmişsinizdir. 1.si'nin adını unuttum vakt-i zamanında real'de satılırdı 50 cl'liliği 12,50 TL olan bir bira düşünün yine bir belçika mucizesiydi o da. ismini bulursam editleyeceğim söz sözlük.
bunu beğenmeyen adamların genelde favori birası efes fıçıdır. belçika birası sevmeyenin dilinden şüphe ederim.
belçika menşeyli, türkiye' deki karşıtı efes, bir nebze de tuborg olan, efsanevi biradır. gün itibari ile elime 750 ml' liği geçmiştir, an itibari ile balkonda keyfini çıkarıyorum.
içtikten sonra diğer biralara sırt çevirmeniz muhtemel olan gerçek bira.
bir bira markası.
fafori bira markalarımdan biri olan belçika birası. alkol oranı yüksek ama boğazımı yakmıo.
bu gecemin sponsoru olan bira. yüksek alkollü biraların içinde en lezzetlisidir kanımca.
Açık ve net üstüne daha lezzetli bir bira içmedim. ilk kez içiyorum.
Nefis bir bira.
Carrefourda fiyatı 13 lira olan, mekanlarda fiyatı 25-35 lira olarak değişen belçika birası. Midesini 50lik 4-5 birayla doldurmak istemeyenler için 2-3 tane 33lük birayla aynı kafayı yakalamak isteyenlerce tercih edebilecek bira aynı zamanda. Tadı inda bi ekşilik var, pek sevemedik kendisini.
Bize uymayan bira. Getir orada Efes tombul. Evet.
Litresi 60 liraya gelen bira. Viski alıyoz sanki mına koyim.
Bir weihenstephaner değildir. Ama elbette ki efesten en az bir buçuk kat iyidir.
erkek birasıdır.
Bir bira markası. ihihi
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar