bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- rafael leao4
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı30
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- barça bu galatasaray'a kaç atar2
- salah ne koydu ama2
- 0 0 711
- kuçukuçuokanınçükü2
- osimhensiz galatasaray2
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru3
- claudian clouds33
- iltica14
- insan ne ister6
- kadınlar8
- 11 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı2
- önyargı3
- doktor2
- sözlük kızlarının kekleri24
- kuran3
- galatahahahahahaha4
- yaşanmamışların yası6
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- cok da abartmaya gerek uok6
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- yazarların akşam yemekleri6
- anın görüntüsü25
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- islamda namaz yoktur30
- meriç dükalığı8
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- en iyi vampir filmi4
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- fusya semsiyeli yabanci22
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği6
- dantelli sütyen takan erkek12
- sevdiğiniz yazarlar8
- ölümden korkuyor musunuz17
- kürdistan10
- true'nun engelli olması6
- okan buruk8
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- sarapci koala hatayi33
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- allah11
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- sözlük yazarlarının gerçek adları40
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- en iyi kurt adam filmi3
erzurumdan yayin yapan bolgesel televizyon kanali. turksat uydusu uzerinden yayinlari tum turkiye'de izlenebiliyor.
--spoiler--
http://www.dogutv.com.tr
--spoiler--
--spoiler--
http://www.dogutv.com.tr
--spoiler--
istanbul'da yapılan erzurumlular gecesine de katılıp yayın yapan kanal.
1 aydır bünyesinde Kurgu-Montaj bölümünde çalıştığım kanal. Pek fazla kaliteli yayın veremesekte uğraşıyoruz be abi.
8 ay sonra gelen edit: Yükseldim lan. Ana Haber spikeriyim.
8 ay sonra gelen edit: Yükseldim lan. Ana Haber spikeriyim.
valla pek izlemesem de cesur haberler yaptıklarına bir kaç defa şahit oldum. adamlar akp li belediye başkanı hakkında yapılan parkların kanuna aykırı olarak birilerine peşkeş çektiğini söylüyordu.
100. yıl parkına adamın biri çay bahçesi açmış. kanuna aykırı olduğu halde üstelik. belediye buna göz yummuş ve adam o çay bahçesi yerine hayvan gibi restoran dikmiş. hala bir şey diyen yok...
bilmem ne parkına sporyum denilen bir spor kompleksi açmış herifin biri. belediye de buna göz yummuş. üstelik park kamu malı olduğu halde kompleksi açan götveren parka vatandaşı sokmuyormuş. "bura bizim la siktirin gidin" diyormuş. bildiğin yılan gibi çöreklenmiş parka.
belediye bu yolsuzlukları da sanki işgalciler birkaç günlük işgalde bulundu da o birkaç günün de cezası kesildi gibi gösteriyormuş.
bunu haber yapan kanal bir yerel kanal ve 3-5 kişinin toplanıp açabileceği kadar küçük bir kanal. cesareti taktire şayan.
dün de yine haber bülteninde yolcu döven halk otobüsü şoförleri çıkmıştı. adamlar "aktarma kaldırılsın yeaaa!" diye ağlıyorlar. yani yolcular aktarma yapabilsin ama aktarma ücreti de ödesin diyorlar.
hatta bir tanesi "yolcular aktarmayı istismar ediyor." demişti de aklım çıktı lan.
-hehehehe. aktarma yapayım da bol bol şoförler zarar etsin ehin ehin... yaşasın kötülük...
ya bi siktir git mına kodum salağa. milletin zamanı sınırsız, işi gücü yok, hatta gideceği yere de gitmeyecek sırf sen zarar et diye aktarma yapacak. allah ın cahili.
100. yıl parkına adamın biri çay bahçesi açmış. kanuna aykırı olduğu halde üstelik. belediye buna göz yummuş ve adam o çay bahçesi yerine hayvan gibi restoran dikmiş. hala bir şey diyen yok...
bilmem ne parkına sporyum denilen bir spor kompleksi açmış herifin biri. belediye de buna göz yummuş. üstelik park kamu malı olduğu halde kompleksi açan götveren parka vatandaşı sokmuyormuş. "bura bizim la siktirin gidin" diyormuş. bildiğin yılan gibi çöreklenmiş parka.
belediye bu yolsuzlukları da sanki işgalciler birkaç günlük işgalde bulundu da o birkaç günün de cezası kesildi gibi gösteriyormuş.
bunu haber yapan kanal bir yerel kanal ve 3-5 kişinin toplanıp açabileceği kadar küçük bir kanal. cesareti taktire şayan.
dün de yine haber bülteninde yolcu döven halk otobüsü şoförleri çıkmıştı. adamlar "aktarma kaldırılsın yeaaa!" diye ağlıyorlar. yani yolcular aktarma yapabilsin ama aktarma ücreti de ödesin diyorlar.
hatta bir tanesi "yolcular aktarmayı istismar ediyor." demişti de aklım çıktı lan.
-hehehehe. aktarma yapayım da bol bol şoförler zarar etsin ehin ehin... yaşasın kötülük...
ya bi siktir git mına kodum salağa. milletin zamanı sınırsız, işi gücü yok, hatta gideceği yere de gitmeyecek sırf sen zarar et diye aktarma yapacak. allah ın cahili.
Su an Recep ivedik 2 yi yayinlayan kanal.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar