bugün
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi13
- anın görüntüsü21
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek6
- evli bir adama aşık oldum sözlük23
- galatasaray büyüklüğü6
- her yerden engelleyen kız6
- türkçeye sistemli saldırı6
- tayt5
- sözlükte ortamın çok gergin olması5
- gey ve şey kavgası5
- ispartalı kızlar9
- arkadaşlar bakar mısınız7
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- kaş bıyık alınca yüze gelen güzellik6
- anadol2
- kırdığımız kalbi tamir etmek4
- muhallebi köpürtmek2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- hoşlanılan kızın ıspartalı çıkması5
- popo liposuction6
- traveler vs iock6
- güne acı bir gerçek bırak7
- küpe4
- ioçk hırkası3
- ben divayım5
- hangi manifest kızısın6
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- cumartesi günü yapılabilecekler3
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- öbür sözlükten gelen yazarlar8
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var8
- travelerin içince pisleşmesi3
- parcalandim toparlanamiyorum36
- fatma betül sayan kaya71
- hazaryada kağan neden yavudiliği seçti3
- libidonun anlden pik yapması2
- meksika açmazı macerası7
- emevi dini2
- nureddin zengi tugayları2
- arsa kapatmak3
- askerde 200 metre atışı yapmak2
- from gold from dust28
- kız görünce değişen erkek4
- üzülünce kusmak2
- oyum ak partiye4
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek7
- akrabanın 11 milyonu gitmiş3
- ada vapuru yandan çarptı2
- sözlüğün manyak dolu olması6
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek7
sevişirken kullanılan kırsal terminoloji bende ereksiyon kaybı yaşatıyor.
iç çamaşırlarına bakarak birazdan söyleyebileceği muhtemel kelimeleri kestirip gerektiğinde kadının ağzını kapatmak ve bunu sanki bir fantazi ürünüymüş gibi yapmak zorunda değilim.
türk kızları sevişmesin ya. gene sinirlendim.
iç çamaşırlarına bakarak birazdan söyleyebileceği muhtemel kelimeleri kestirip gerektiğinde kadının ağzını kapatmak ve bunu sanki bir fantazi ürünüymüş gibi yapmak zorunda değilim.
türk kızları sevişmesin ya. gene sinirlendim.
görsel
Kadınlar için gel vur bu mala demektir.
Kadınlar için gel vur bu mala demektir.
ecnebiler bu eylemden bending over (ya da direkt bend over) olarak bahsediyor. kulağa ne kadar hoş geliyor değil mi? bi' de ifade ettiğine bak.*
eğilmek.
Argoda egilmek.
Cinsellikle hazi arttirmak icin kullanilan tabirlerden biri.
For exp: domal.
Cinsellikle hazi arttirmak icin kullanilan tabirlerden biri.
For exp: domal.
dömelmek olarak da gecen fiildir.
Türkçe nin seks için ne denli elverişsiz bir dil olduğunun kanıtı olan belki de dilimizdeki en estetik yoksunu kelime.
Turk kızlarının parabolünü tutturamadığı eğilme yöntemi. Fakat domalmakla eğilmek aynı değil unutmayalım.
bence türkçedeki en komik fiil. bu ne lan domates gibi. ayrıca bi doktorun ağzından duyulması da mümkün değildir bence
- yavaşça domalınız lütfen.
döverler lan ahua.
- yavaşça domalınız lütfen.
döverler lan ahua.
sarılmak kadar normaldir amk. tarlada çalışan kadınlarda orospu zaten. bu zihniyet nedir aga?
artık günümüzün 13 yaşlarında kızların bile master degree yapmış olduğu ve sosyal medya fotoğraflarında en belirgin poz verme şekli. bu pozu yapmayan ergen kız yoktur. arkadan veriyorum mesajı vermekte.
her ne kadar kaba dursa da, erkek dominant bir pozisyon olsa da, tadına bakılması gereken pozisyon..
klasik penetrate aksine penis, vajinanın içine tersten girdiği için arka duvara baskı yaparak kadın için büyük bir zevk kaynağıdır.
kim bilir, eğer erkeğinizin önünde uslu durursanız belki g noktanızı bile keşfedebilirsiniz.
klasik penetrate aksine penis, vajinanın içine tersten girdiği için arka duvara baskı yaparak kadın için büyük bir zevk kaynağıdır.
kim bilir, eğer erkeğinizin önünde uslu durursanız belki g noktanızı bile keşfedebilirsiniz.
seksi sadece romantizmle harmanlamak isteyen kadınlar için pek kabullenilemeyen pozisyondur. sekse bu düşünce ile yaklaşan kadınlar bu eylemi pek tasvip etmez. seksi, romantizmin yanında bedensel bir ihtiyaç olarak görme yetisine sahip olan bir kadın için ise harika bir fantezidir. erkek için yorum yapmaya gerek yok zaten. erkekler bu pozisyona adeta biterler. kadınların sekste ayıp olayını aşmaları gerekir artık. muhafazakar cinsellik yaşayan kadınlar çok ama çok şey kaçırıyorlar.
işte böyle bir şeydir. vajinal çizgi açık ve net şekilde görünmektedir.
http://galeri.uludagsozlu...ajinal-%C3%A7izgi-447339/
http://galeri.uludagsozlu...ajinal-%C3%A7izgi-447339/
(bkz: doggy style)
kadinlarin genellikle yere dusen bir nesnelerini alirken girdikleri pozisyondur.
amacı götü ön plana çıkarmak olan eğilme biçimi.
(img:#427767)
birinin önüne eğilmek.
dom: almanca ev diye biliyorum. o halde alamancı bir zaat ev aldım derken türkçe ve almancayı harmanlayıp dom aldım diyebilir. bu da size koyabilir.
genelde bizim kızların pek bilmediği eylemdir. domal dersin kamburunu çıkartır önünde eğilir.
kadınların korkmuş kedi gibi bellerini yükselterek bokunu çıkardıkları hareket.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar