bugün
- nickten isim tahmini yapmak72
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- hikayeyi devam ettir30
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- hayattan zevk alamamak15
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- gocunun nerede olması12
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- rüyamda kadın olmuştum6
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- uyumayın konuşalım5
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- uysaljakoben16
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- temiz nevresimler içinde uyumak4
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- habire12 adamdır37
- yazarların öldükten sonraki planları4
- yeşilçam filmi izlemek6
- biber dolması olsa da yesek5
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- yeni parti50
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak3
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- makine mühendisliği3
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- mesajlara geç cevap veren insanlar3
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler3
- habire1259
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- sokakta kavga teknikleri3
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- yazarların zeka seviyeleri7
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- cem küçük5
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- nick vermeden bir yazara seslen16
- güzel kızların pizza yemesi7
(bkz: uğurlar olsun)
Necmettinin şarkısının nakarat bölümü süper olmuş, tam 90'lar havası var. *
Mum ışığının aydınlattığı odanda, bir başına kitap okuyorsun. Bir elinle de üzerinde dumanı tüten çayını da yudumlamayı eksik etmiyorsun. Yatağının ayak ucunda yanan sobayla içini ısıtıyorsun. Radyoda kısık sesle çalan slow müziğin eşliğinde hayallere dalıyorsun.
was awesome.
çocukların son kez sokaklarda top oynayarak büyüdüğü on yıldır.
En cok ozlenendir. Nerde simdi ikibinli bebeler, nerde doksan cocuklari?
türkçe pop adına en değerli eserlerin verildiği yıllardır. şimdi mixer alan dj, mikrofon alan şarkıcı oluyor. üzücü..
köşede saklı kalmış güzellerden; http://www.youtube.com/watch?v=LZLT4VZaCUU
köşede saklı kalmış güzellerden; http://www.youtube.com/watch?v=LZLT4VZaCUU
ilk yarısına Euro-pop'un, ikinci yarısına ise iğrenç ergen popun (Britney Spears, backstreet boys) damgasını vurduğu on yıl.
ozletendir. keske geri donsek de tekrar cocuk olsak. oynarken dusup dizimizi parcalasak evde bi de anneden dayak yesek falan.
bizim neslin gördüğü en güzel yıllar.
en güzel günlerin yaşandığı yıllardır. fridd from dizayırr ınnnınınınnnnıınnn ınnıınnınnnn. of ulen of.
tam anlamiyla modern turkiyenin oldugu yillardir. sonra bazilari sagolsun hizla sakirtlestik. milleti dindar yapicaz diyerek sapik yaptilar. 90lar kliplerini izliyorum da nerden nereye yahu.
yağlı reçelli ekmek yıllarım.
elimde looney tunes tasolarım, futbolcu kağıtlarım ve zulamda komşunun bahçesine dalıp çaldığım eriklerim... tek derdim tuz bulmaktı.
şimdi büyüdük. hatta pokemon tasocusu alt devrelerde büyüdü.
not : dizisini çektiler bu yılların. yirmi küsür bölümnü izledim. umutla. bir şeyi sikip atmayın lan. ne olur.
elimde looney tunes tasolarım, futbolcu kağıtlarım ve zulamda komşunun bahçesine dalıp çaldığım eriklerim... tek derdim tuz bulmaktı.
şimdi büyüdük. hatta pokemon tasocusu alt devrelerde büyüdü.
not : dizisini çektiler bu yılların. yirmi küsür bölümnü izledim. umutla. bir şeyi sikip atmayın lan. ne olur.
bu diziyi türk milletine izletmek değil izletememek meseleydi ve sağolsun birol güven bunu başardı. bu malzemeyle bu kadar kötü iş yapılırdı ancak! bu durum real madrid ve barcelona kadrosunu harmanlayıp ortaya çıkan takımı spor toto süper ligde küme düşürmek gibi birşey.
Tayfun , Aşkın Nur Yengi , Tarkan dinleyip mutlu olduğumuz , Cengiz Kurtoğlu ile içtiğimiz yıllar. Hey gidi be dediğimiz zamanlar. Hala aynı arkadaşlarımızla , hatta o dönemki yarimizle arkadaş olarak da olsa bile görüştüğümüze göre demek ki güzel zamanlarmış.
Bir gün biri herhangi bir dileğimi sorsa ona 90 larda yoğrulan, şimdinin old-school filmlerini sinemada izleyen bir american teenager ı olmak istediğimi söylerdim, ama tabi soran olmadı, kısmet sözlüğeymiş.
Bu kelimeyi duyduğumda içim çok garip oluyor. Bir sanat eserinin içinde güzel işlenmişse bu zamanlar, ya da bir sanat eseri bu zamanlarda güzel işlenmişse bazen gözlerim doluyor. Hayır çok seviyorum, neden mi bilemiyorum. Sanırım masumiyet ve saflıktan dolayı. Babamın benim yaşlarımı yaşadığı yıllar olmasından belki. Geçmişteki kendimin saflığını doksanlarda görüp yaşamak istememden, ama yaşayamamdan belki. Öyle bir şey ki bu doksanlar benim için, aklıselim olarak doksanlarda ben diye bir şey olmamasına rağmen o on senelik ,hadi on beş diye genişletelim, zaman diliminin bir yansıması sanki ölmüşüm ve gökyüzünden geçmişime, hayatımın geçtiği sokaklara bakıyormuşum gibi hissettiriyor.
Bu yüzden sizden ricam, 90ları icra eden filmler, diziler, özellikle türk, benim için çok değerli paylaşabilirsiniz.
Bu yüzden sizden ricam, 90ları icra eden filmler, diziler, özellikle türk, benim için çok değerli paylaşabilirsiniz.
doksanlarda herkese bi' şey olurdu. durduk yere kaybolanlar, faili meçhul cinayetler ve daha neler neler. doksanlarda babamı vurdular gündoğduda. doksanlarda annem çocuklarını düşürdü. doksanlar bize hiç gülmedi.
seçim hakkım olsa gideceğim yıllardır.
Keşke bu zamanlarda genç olsaydım dedirtiyor insana herşey daha güzelmiş.
Yaşadığım yıllar. O zamanlar güzeldi tabi çocukluğun ayrı bir tadı vardı. Şimdi bakıyorum paso playstation yok bilgisayar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar