bugün

(bkz: kroların rap yapması)
söylentilere göre nalları dikmiş olan rapper. sebebide şeymiş ezana remix falan yapmış sonra bunu kurşuna dizmişler. ne kadar doğrudur bilemem orasını.
14 yaşımda yaptığım saçmalığı bu yaşta yapmam..
Laf maf atmıyorum ulan ib.e dj akman..

sansar salvonun tek beğendiğim sözü..
kara toprağa ayak basan en iyi dj.

reis her daim destekçiniz, arkandayız, seni yok etmek isteyen kolpalara pabuç bırakmayız. ccc.

amsterdan ses. yo yo.
bir zamanlar öküz gibi dinleme gafletinde bulunduğum şey. *
(bkz: sözlükçülerin itirafları)
soğuk kış gecelerinde kırmızı şarap gibi ısıtan üstad.

edit: ayhan akman başlığına yazdım sandıydım lan ben bunu. eheh.
bu ibnenin yüzünden internet ortamında yüzlerce dj çıkmıştır. dj hüseyin hatta dj memati bile var. bu insanları bize kazandırdığı için teşekkür mü edelim küfür mü edelim siz değerli yazar arkadaşlarıma bırakıyorum.
(bkz: mc serkan)
çakçikileri eğlendiren djdir.
"bebegim beni bırakma yov yeah" tarzı sozleriyle beni benden alan, rap'in gercek oglu **
an itibari ile disko kralı'nda. öldü diyorlardı adam yaşıyor beyler.
(bkz: ağır apaçi)
(bkz: şarkı söyleme kardeş sen)
okanda hiç olmadı.
bir zamanlar böyle bir insan vardı değil mi. gebze apaçilerinin vazgeçilmeziydi bir aralar. görsem s.ikecektim. o derece.
daha müzik zevkim gelişmemişken,
elma şekerim şarkısı ağzıma takılmıştı.
sanırım bunda da tek etken şarkının başlangıcında barış manço'nun o tatlı sesinin olmasıydı.
dj beyazman .
internet sayfasında rastladığım Apaçi müziğini remixlemiş söz falan eklemiş. Kendi tarzını yaratmış. Hollanda'da apaçi'yi iyi bir şey sanıyorlar herhalde.
türk müzikseverlerin örnek alması gereken büyük deha. beğenerek takip ediyorum.
http://www.youtube.com/wa...3gbdu&feature=related

adam 3 milyon küsür dinlenmiş :o
gelmiş geçmiş en büyük türk sanatçı.
her ergenin magandalık mertebesinden geçtiği dönemde dinlediği adamdır. akıl başa geldiğinde kusuluyor o ayrı mevzu.
"yoooww cinayeğğğt" diye başlıyan bi parcası vardır... gerçekten cinayet gibidir.. akla zarar..
kim ne derse desin şu şarkısı hoş be abi.

https://www.youtube.com/watch?v=_yys5KmI37A

edit: ona ait olmadığı yönünde söylentiler geldi. ben youtube un yalancısıyım.
ne yalan söyliyim öldürüldüğüne o kadar sevinmiştim ki.

yaşasaydı caddeden geçen beyaz şahinlerden, sakalı gözçukurundan itibaren çıkan zengin kekoların bmw'lerinden bangır bangır bunları dinlemek zorunda kalacaktık.
© copyright 2005 - 2026