bugün
- bugün açılacağım sözlük kızı9
- nervionun merak ettiği yazar16
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- dikkatleri çeken sözlük kızı6
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- en merak ettiğin ulu yazarı22
- sözlük abilerinden genç yazarlara tavsiyeler10
- şımarık yazarlar5
- merak edilen sözlük erkeği6
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- ağzında sakızı şişirip arsız arsız patlatan kız4
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der10
- bu sözlükte beni herkes tanır7
- tanga giyen kızın namusu3
- otobüste yaşlıya yer verme zorunluluğu3
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- hapishanede yatmak karıyla yatmaya benzemez5
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- profiline bakılan yazara bildirim gelmesi4
- keko saç tıraşı4
- yalnizca deli yalnizca sair21
- profil fotoğrafı koymayan erkek4
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi4
- protein tozu ve sütün gaz yapması3
- ciguli vs velvet7
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- komşuları itici yapan detaylar3
- arkadaşlar bakar mısınız21
- katatespizartmasi17
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu4
- atatürkün bilimden en uzak sözü4
- femboy erkeklere yürüyen dayılar2
- aile hekimine ilaç yazdırmak3
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- yazarların en çok artı alan entryleri3
- sünnetten akılda kalanlar5
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak16
- kitap okurken ağlamak8
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
- yazarların en son kravat taktığı tarih3
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek5
- ellerim bomboş2
- gideyim de bir kahve yapayım2
- kitap okurken ağlayan erkek5
- özlem tekin5
- kadın erkek ilişkisindeki en önemli şey3
- uzun ve ince sigara içmeye alışmak5
- rüyada zehra güneş'e sarılmak5
- burak demirbilek5
- iran da 120 çocuğun öldüğü okul saldırısı7
pompalamasyon adlı parçasıyla yeni birçığır açmış ulu insan. *
rapin r sinden bile haberdar olmayan insanların diyar paladan haberdar olması ziyadesiyle beni şaşırtan adam. bunu sağlayan pompalamasyon parçası tabii ki.
an itibariyle kingodisko'da pompalamasyon şarkısını söylemektedir. hangi kafayla o şarkıları yazıyor merak ediyorum?
(bkz: yeşilimi ver)
edit: mercanla, sultana da eşlik ediyormuş (bkz: muhteşem üçlü) olmuş. kafalar bak sen.
(bkz: yeşilimi ver)
edit: mercanla, sultana da eşlik ediyormuş (bkz: muhteşem üçlü) olmuş. kafalar bak sen.
pompalamasyon adlı dehşet parçasıyla şu aralar yardıran azman ötesi insan.
takipteyiz mütemadiyen.
takipteyiz mütemadiyen.
Tam bir rapcidir. Daha çok pompalamasyon, yeşilimi ver, azdıracaksın gibi şarkılarla özellikle ergen üzerinde ilgi toplasada şerefsiz, baba gibi çok müthiş şarkılarıda vardır.
sesini çok beğendiğim şarkıcıdır. pompalamasyon şarkısı da ayrı bi güzeldir.
bende anısı büyüktür bu adamın gerçi ne siması beni ilgilendirir ne de sesi banane allahın karma rapçisi ama neden anısı büyüktür hemen söliyeyim
depresyondaydım .. tarihini hatırlamasamda üzerinden geçtiğimiz bu seneydi
sevgilim beni terk etmişti ve ertesi gün benden 30 cm yüksek bi deveyle ilişkiye girmişti okul koridorlarında etrafıma sanki tren garındaymışım gibi bakıyordum öküz misali , derken bi arkadaşımı kulağına ilginç bi cihaz sokarken gördüm , ne yapıyosun sen diye sorduğumda : hiiiç müzik sen ? dedi . ver lan bi de ben dinliyim zaten keyfim yok dedim ve kulağıma soktum . kulağımın sarı deliğine oturdu cihaz ve müzik çalmaya başladı . tabi ben kendime göre damarın rock tarzlarını dinlerken birden diyar pala-yeşilimi ver şarkısı çıktı, ben hemen şarkı haliyle damar rock olmadığından değiştirmeye yeltendim ki sonra ritmi hoşuma gitmeye başladı devamı sigara paketi gibi geldi dumanı gibi de sardı beni zaten ve o gün o şarkıyı 35 kere dinledim depresyondan çıktım . hayatta bazen söylememiz gereken bizim en kadim dostumuz olan o kelimeyi söyledim durdum.
depresyondaydım .. tarihini hatırlamasamda üzerinden geçtiğimiz bu seneydi
sevgilim beni terk etmişti ve ertesi gün benden 30 cm yüksek bi deveyle ilişkiye girmişti okul koridorlarında etrafıma sanki tren garındaymışım gibi bakıyordum öküz misali , derken bi arkadaşımı kulağına ilginç bi cihaz sokarken gördüm , ne yapıyosun sen diye sorduğumda : hiiiç müzik sen ? dedi . ver lan bi de ben dinliyim zaten keyfim yok dedim ve kulağıma soktum . kulağımın sarı deliğine oturdu cihaz ve müzik çalmaya başladı . tabi ben kendime göre damarın rock tarzlarını dinlerken birden diyar pala-yeşilimi ver şarkısı çıktı, ben hemen şarkı haliyle damar rock olmadığından değiştirmeye yeltendim ki sonra ritmi hoşuma gitmeye başladı devamı sigara paketi gibi geldi dumanı gibi de sardı beni zaten ve o gün o şarkıyı 35 kere dinledim depresyondan çıktım . hayatta bazen söylememiz gereken bizim en kadim dostumuz olan o kelimeyi söyledim durdum.
baba adlı şarkısıyla aşmış ingilterede yaşayan başarılı sanatçı.
"pompalamasyon o benim misyon afrodizyak istemez doğustan hazır füzyon ov ov ovvv" diyor bir şarkısında.
Disko kralına çıkınca tanınmış bir rapper. Bu nedenle herkes diyar pala diyince direk pompalamasyon diyor.
Baba şarkısıyla aşmış bir adam. Dertlerini yaşadıklarını o şarkıya dökmüş her dinlediğin de hüzünlendiren bir şarkı özellikle benzer şeyler yaşayanlar için.. Adam da çok seksi lan öyle böyle değil hele o disko kralında danslar falan televizyona girecektim.
"pompalamasyon" ve "yeşilimi ver" şarkılarıyla tanınan şarkıcı. lakin bu şarkılarına bin basacak şarkıları var.
benim en sevdiğim şarkıları "şerefsiz","aşık olmuşum" ve "bensiz yapama".
not: aşık değilim ama adamın şarkıları ve sesi harika.
benim en sevdiğim şarkıları "şerefsiz","aşık olmuşum" ve "bensiz yapama".
not: aşık değilim ama adamın şarkıları ve sesi harika.
şarkılarında kendimi bulduğum pompacı meslektaşım. beni bu adam kadar anlatan başka kimse olmadı.
(bkz: tırt)
(bkz: pompalamasyon)
pitbull'un türk şubesi.
http://fizy.com/#s/1e5enn
baba sarkisi mukemmeldir,ozellikle babasiyla yildizi pek barismamis ama hep icinde babasina karsi buyuk bir sevgi besleyen insanlari derinden yaralar.
edit:ilk link kirikti,ay lev ye panpama tesekkurler.
baba sarkisi mukemmeldir,ozellikle babasiyla yildizi pek barismamis ama hep icinde babasina karsi buyuk bir sevgi besleyen insanlari derinden yaralar.
edit:ilk link kirikti,ay lev ye panpama tesekkurler.
(bkz: şopar)
amerikada doğmuş bir zenci olsaymış dünyaca ünlü rapçi olabilimiş. ama kısmet tabi her şey.
Doldur malı içine, içine malı yükle
Soundu içine çek ,çek içine titre
Tek kağıtla olmaz çarşafı ikile
Bob marley takılırız, vur keyfin dibine
Soundu içine çek ,çek içine titre
Tek kağıtla olmaz çarşafı ikile
Bob marley takılırız, vur keyfin dibine
adaşım olan rapper.
(bkz: mansur ark)'ı al,içine biraz (bkz: pitbull) at,karıştır biraz daha...
heh işte diyar pala'yı elde etmiş bulunuyoruz.**
heh işte diyar pala'yı elde etmiş bulunuyoruz.**
sansar salvo ile çok sağlam yardıran rapper...tadından yenmeyen bir parçası için:
abazan müziğin türk temsilcisi. incicilerin gönlüne taht kurmuştur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar