bugün
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz11
- fener balı15
- iş yerinde sözlükte takılmak13
- sarapci diye nick alan akpli16
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi22
- pkk'nın bitmesi5
- sözlükteki tahriklere kapılmamak5
- seküler erkeklerin muhafazakar kız sevdası3
- game of thrones taki kerhaneci23
- erkeklerin istediği tek şey5
- hyundai bayon4
- 28 ağustos 2026 uefa avrupa ligi kura çekimi3
- çekmeceli çikolata2
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- fenerbahçe yarım düzine gol atıyor7
- koalayı ruh ve sinir hastalıklarına yatırmak4
- gocu yu evine davet eden sözlük kızı4
- 27 ocak 2027 psg galatasaray maçı7
- uzak şehir dizisi2
- canımın sütlaç çekmesi2
- vücudunu satarak para kazanan insan5
- ismet özel der ki2
- masa başı iş vs ayakta iş5
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması3
- manifest8
- şampiyonlar liginde bir tarafınızdan kan çekerler7
- 2023 te lozan açılacaktı ne oldu ona3
- savunduğu her fikrin doğru olduğuna inanan insan10
- gammaz çeteleri6
- rafael leao9
- günün sözü3
- koala2
- sözlükten kaç sevgili edindiniz4
- liberal2
- arkadaşlar grup açıyorum gelmek ister misiniz8
- fenerbahçe vs galatasaray26
- hasidik yahudilik6
- fenerin şl de ziki tutacak olması13
- clarence seedorf2
- özür dilemeyi bilmek9
- psg'nin galatasaray'a atacağı gol sayısı4
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması8
- zall birader kelimesini yasakla çocuğum2
- yaşadığı hayatı başkasının gözüne sokan insanlar8
- kavga eden iki yazarı ayırmak5
- 2022 de istanbul da ilginç şeylerin olması3
- uludağ sözlük kışlası4
- mutlu bey birader2
- sözlüğün embesillerle dolu olması5
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
Adam gibi adamdır artık gözümde fenere attığı o golden sonra.
Fenerasyona saldığı kobra yıllarca unutulmayacak. Adamsın DROGBA.
bir fenerbahçeli olmama rağmen oldukça iyi bir futbolcu olduğunu kabullendiğim kişidir. bana göre galatasarayın yaptığı en iyi transferlerden biriydi. ama egoist olduğu konuya objektif bakabilecek herkesin kabullenmesi gereken bir detaydır.
MAHALLEDE ÇOCUKLARIN TOPUNA KARIŞAN ABi GiBi.
yılan eğitmeni futbolcu. (bkz: drogba nın kobrayı salması)
geldiği günlerde herkesin aklında "parayı alıp oynamadan yatarak sözleşmeyi bitirecek." sorunsalını oluşturan ama günden güne bu sorunsalı "oha olm adam deli gibi oynuyor lan. helal olsun." nidalarına bırakan futbolcu. sözleşmesi uzarsa tadını daha iyi alır fenerbahçe.
yanılmıyorsam 10.finalini de gol atarak takımına getirdi. helal olsun.
ne yazayım sana şarkılar mı yazayım şiirler mi düzeyim? nasıl bir insansın lan sen?
31.05.2014 itibariyle sözleşmesi sona erecek olan oyuncu. o değil de arkadaş daha tadı damağımızda kalmıştı nereye gideceksin bizi bırakıp reyizzz. *
çok sağlam koydu bugün.
en lezzetli çipetpetlerin insanı. fener'e de "aniya aniya" demek düşmüştür.
adam futbol elçisi be.
fena koymuştur. Öyle böyle değil. Ahahhahahaha.
Bekiri sallayip atarken ne kadar drogba ise sonrasinda kaleci ile karsi karsiyayken vurusunda o kadar umut gibi davranmistir. Bugun kotu gunundeydi. Klasina yakismayacak vuruslar yapti. Amrabatvari yanlis sut tercihleri oldu. Serbest vurusta yine topun basina gecip yine sicti. Buna ragmen baba buyuklugunu gosterdi. Maci kazandirdi.
Drogbanin en sevdigim ozelligi adamligi. Bize geldi geleli 1 tane cirkef bi hareketini gormedim. Rakibine bile agabey gibi davraniyor. Herkes ona saygi duyuyor.
Drogbanin en sevdigim ozelligi adamligi. Bize geldi geleli 1 tane cirkef bi hareketini gormedim. Rakibine bile agabey gibi davraniyor. Herkes ona saygi duyuyor.
drogbaya sorulan soru;fener mi arsenal e koyar arsenal mi fenere ?
drogba:ben polemiğe girmem ikisine de koyar geçerim. *
drogba:ben polemiğe girmem ikisine de koyar geçerim. *
bekir'in ayağına pozisyon sonrası kramp girince hemen müdahaleyi yapan aslan başlı kamyon. adamda karakter var, haysiyet var. her şeyden önemlisi adam insan lan insan. bu adamın forması giyilmesin de kimin giyilsin allasen?
fenerbahçeli bir görevli su verince teşekkür etti akşam ellerini göğsünde birleştirerek. önce o fenerbahçeli görevliyi sonra da fil'imi öpmek istedim. görmek istediğimiz o kalecilere atılan telefonlar değil. işte bunlar.
fenerbahçeli bir görevli su verince teşekkür etti akşam ellerini göğsünde birleştirerek. önce o fenerbahçeli görevliyi sonra da fil'imi öpmek istedim. görmek istediğimiz o kalecilere atılan telefonlar değil. işte bunlar.
fenerbahçe'ye çok güzel bir kafa golü atmış aslandır.
35, 35 diye bir sene kafa şişirdiler bugün attığı gol de kapak olsun onlara. bırak 35'i 36'yı 40'ına kadar oynasa keşke.
ayrıca kollarını iki yana açarak yaptığı gol sevinci de bu kadar yakışır bir adama. adamın trademarkı gibi.
35, 35 diye bir sene kafa şişirdiler bugün attığı gol de kapak olsun onlara. bırak 35'i 36'yı 40'ına kadar oynasa keşke.
ayrıca kollarını iki yana açarak yaptığı gol sevinci de bu kadar yakışır bir adama. adamın trademarkı gibi.
artık lakabı kobra 99.
kobrayı göstermiştir.
kobrayı saldığı için fenerli arkadaşların bel altı eleştirilerine maruz kalan galatasaraylı forvet oyuncusudur. kendisi chelsea ile şampiyonlar ligini kazanmıştır. siz hala drogbanın topuğuna erişemeyecek kariyere sahip topçularla kıyaslıyosunuz amk. ha şunu da belirteyim arkadaşlar galatasaray da top koşturan hiçbir futbolcu galatasaray isminden büyük değildir. drogba da bunu isteyecek kadar kişiliksiz bir adam değildir. son olarak adam olun adam gibi eleştirin.
yetişkin bir drogba 1 haftada takımına 2 kupa kazandırabilir.
kendini yerlere atarak gerçek galatasaraylı olmuştur. evet.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar