bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- arkadaşlar uyudunuz mu7
- almanya7
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri19
- danimarka5
- yazarların 3 dilek hakkı olsa dileyecekleri 3 şey2
- kızların sürekli laf sokmaya çalışması3
- coca cola zero gerçekten zararlı mı8
- gürcistan2
- termosa bira koymak2
- bülent ersoy2
- gece denize girmek20
- manifest grubu vs tarkan21
- film izlerken kendini filmin içinde zannetmek3
- içi ve dışı farklı olan insan7
- sibel can2
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- luks araba almak6
- kaş rengini açma2
- trakya'nın çok süper bir yer olması3
- bir insanın arkasından konuşmak6
- yoran insanların ortak özellikleri3
- mehdiye inanıyor musunuz10
- z kuşağı3
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- islam düşmanlarına bir soru9
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı8
- bugün farklı bi gün değil aslında3
- dolunayı seyretmek4
- yeni parti51
- bmw3
- eren kaşıkçı6
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- araba2
- ankara3
- hikayeyi devam ettir54
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak11
- 29 temmuz 2026 gornik zarbze fenerbahçe maçı5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak3
- fenerbahçe5
- turkiye musluman bir ulkedir musluman kalacaktir3
- cennetten düşerken canın yandı mı6
- adem ile havva'nın siyahi olması3
- gelecek partisi4
- cherry tiggo4
- elmas bey birader yazar2
- yukarı kattan gelen ahh sesi3
- islamcilara sorulmasi gereken sorular3
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
misal ben. cok degistim cook. burnum cok havada basladim yazarlik kariyerime. simdi link vermeye cekindigim entrylerim oldu, icerigi clairvoyant olmak istedigimi falan ifsa eden.** sonra ne oldu? burnum surttu, pek bi uslandim. haddimi bildim, kenara cekildim. *
(bkz: dalgalandim da duruldum)
(bkz: dalgalandim da duruldum)
düşüncelerin bakımından kendi beynine format çekmiş yeni anlayışları bakımından farklılaşmış olan uuserlardır .
ilk başlarda x konularında yazarken sonradan dönen yazarlardır*
ben ise ilk günlerimde önce müzikal yönden sözlüğü test ettim, baktım ki gothic/doom akımda benim kadar sağlamı yok** ve büyük bir boşluk var**. hemen bu konularda entry'ler döşedim. millet beni müzikten başka bi boktan anlamayan bunalım genç olarak bilsin fark etmez diye düşündüm.
ama sonra...değiştim, geliştim...değişerek geliştim*. valla arkam sağlam falan değil. * * * * * *
polemik başlık açmadım ama yakaladım, sol frame'in tacı yaptım onları, her siyasi entry'm olay oldu, pek çok düşman kazandım ** eksi oy olup yağdılar, önemli değil ama ilginç bir şey de gördüm ;
bu sözlükte mustafa kemal atatürk entry'lerini kötüleyen su katılmamış iyi aile çocukları da varmış. bu beni daha da gaza getirdi ve karşıma çıkan tüm sığ düşüncelilere ayar vermeyi vatanım için bir hizmet olarak gördüm * * *
değiştim ben...valla...gelişerekte değiştim üstelik.
not : kişi ve kurumlar hayal ürünüdür.
ben ise ilk günlerimde önce müzikal yönden sözlüğü test ettim, baktım ki gothic/doom akımda benim kadar sağlamı yok** ve büyük bir boşluk var**. hemen bu konularda entry'ler döşedim. millet beni müzikten başka bi boktan anlamayan bunalım genç olarak bilsin fark etmez diye düşündüm.
ama sonra...değiştim, geliştim...değişerek geliştim*. valla arkam sağlam falan değil. * * * * * *
polemik başlık açmadım ama yakaladım, sol frame'in tacı yaptım onları, her siyasi entry'm olay oldu, pek çok düşman kazandım ** eksi oy olup yağdılar, önemli değil ama ilginç bir şey de gördüm ;
bu sözlükte mustafa kemal atatürk entry'lerini kötüleyen su katılmamış iyi aile çocukları da varmış. bu beni daha da gaza getirdi ve karşıma çıkan tüm sığ düşüncelilere ayar vermeyi vatanım için bir hizmet olarak gördüm * * *
değiştim ben...valla...gelişerekte değiştim üstelik.
not : kişi ve kurumlar hayal ürünüdür.
değişmek gerekliliktir sözünü benimsemiş yazarlar.
çok değiştim be sözlük. hayatım boyunca devamlı değiştim. ama, hep gerçek dünya değiştirdi beni. sanal dünyanın a.q. sana bir şey olmasın.
çok değiştim be sözlük. hayatım boyunca devamlı değiştim. ama, hep gerçek dünya değiştirdi beni. sanal dünyanın a.q. sana bir şey olmasın.
uludağ sözlükte ana avrat söven yazarlar ekşi sözlüğe gidince süt dökmüş kedi oluyorlar.
aman efendim siz yanlış anladınız. sözüm meclisten dışarı. yanlış anlamayın.gibi cümleler kurmaya başlıyorlar
çaylaklığın gözü çıksın dimi. ama insanların içinde varsa çıkarcılık ve yalakalık yapacak bir şey yok. *
komik oluyorsunuz. nerede olursanız olun ama bir duruşunuz olsun..
aman efendim siz yanlış anladınız. sözüm meclisten dışarı. yanlış anlamayın.gibi cümleler kurmaya başlıyorlar
çaylaklığın gözü çıksın dimi. ama insanların içinde varsa çıkarcılık ve yalakalık yapacak bir şey yok. *
komik oluyorsunuz. nerede olursanız olun ama bir duruşunuz olsun..
bütün yazarlardır. herakleitos' un da dediği gibi: '' değişmeyen tek şey değişimin kendisidir '', dolayısıyla bütün yazarlar da değişimden nasibini almıştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar