bugün
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- mazot fiyatlarının suçlusu21
- sözlükteki kaliteli yazarlar31
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- gecenin geç saatlerinde entry girmek2
- yazarların fobileri15
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları26
- yazarların en malımsı özellikleri12
- sözlük yazarlarının normal kombinleri23
- şu an dinlenen şarkı5
- keşke bu yaşanmışlıklar onunla olsaydı6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı18
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı13
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı4
- gereksiz harcamalar yapan insan2
- yapay zekanın kod yazması3
- barbara palvin gelse reddedecek sözlük erkeği6
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması11
- erkeklerin birbirine amk demesi6
- ioçk'nın müziği7
- gelecekteki sevgiliye not6
- 174 kaslı mühendis9
- islamda namaz yoktur37
- sözlük yazarlarının saatleri14
- nick vermeden bir yazara seslen10
- barbara palvin mi güzel ben mi diyen sevgili5
- 195 kaslı pilot10
- sözlüğün reisi kim anketi19
- almanya da yaşayan yazarlar8
- bu saatte hala uyumama sebebi4
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- sözlüğe video yükleyebilmek5
- şeytanın bile israil'e karşı olması8
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- borsa istanbul5
- şeftali11
- 12345u3
- kedi göbeği4
- ince parmaklı erkek4
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- ismet gürbüz5
- turşu limonla mı olur sirkeyle mi anketi5
- kütüğü mut olan bir erkeği eve damat getirmek4
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- git3
- gabar'dan petrol buldukça üzülen chp liler5
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
misal ben. cok degistim cook. burnum cok havada basladim yazarlik kariyerime. simdi link vermeye cekindigim entrylerim oldu, icerigi clairvoyant olmak istedigimi falan ifsa eden.** sonra ne oldu? burnum surttu, pek bi uslandim. haddimi bildim, kenara cekildim. *
(bkz: dalgalandim da duruldum)
(bkz: dalgalandim da duruldum)
düşüncelerin bakımından kendi beynine format çekmiş yeni anlayışları bakımından farklılaşmış olan uuserlardır .
ilk başlarda x konularında yazarken sonradan dönen yazarlardır*
ben ise ilk günlerimde önce müzikal yönden sözlüğü test ettim, baktım ki gothic/doom akımda benim kadar sağlamı yok** ve büyük bir boşluk var**. hemen bu konularda entry'ler döşedim. millet beni müzikten başka bi boktan anlamayan bunalım genç olarak bilsin fark etmez diye düşündüm.
ama sonra...değiştim, geliştim...değişerek geliştim*. valla arkam sağlam falan değil. * * * * * *
polemik başlık açmadım ama yakaladım, sol frame'in tacı yaptım onları, her siyasi entry'm olay oldu, pek çok düşman kazandım ** eksi oy olup yağdılar, önemli değil ama ilginç bir şey de gördüm ;
bu sözlükte mustafa kemal atatürk entry'lerini kötüleyen su katılmamış iyi aile çocukları da varmış. bu beni daha da gaza getirdi ve karşıma çıkan tüm sığ düşüncelilere ayar vermeyi vatanım için bir hizmet olarak gördüm * * *
değiştim ben...valla...gelişerekte değiştim üstelik.
not : kişi ve kurumlar hayal ürünüdür.
ben ise ilk günlerimde önce müzikal yönden sözlüğü test ettim, baktım ki gothic/doom akımda benim kadar sağlamı yok** ve büyük bir boşluk var**. hemen bu konularda entry'ler döşedim. millet beni müzikten başka bi boktan anlamayan bunalım genç olarak bilsin fark etmez diye düşündüm.
ama sonra...değiştim, geliştim...değişerek geliştim*. valla arkam sağlam falan değil. * * * * * *
polemik başlık açmadım ama yakaladım, sol frame'in tacı yaptım onları, her siyasi entry'm olay oldu, pek çok düşman kazandım ** eksi oy olup yağdılar, önemli değil ama ilginç bir şey de gördüm ;
bu sözlükte mustafa kemal atatürk entry'lerini kötüleyen su katılmamış iyi aile çocukları da varmış. bu beni daha da gaza getirdi ve karşıma çıkan tüm sığ düşüncelilere ayar vermeyi vatanım için bir hizmet olarak gördüm * * *
değiştim ben...valla...gelişerekte değiştim üstelik.
not : kişi ve kurumlar hayal ürünüdür.
değişmek gerekliliktir sözünü benimsemiş yazarlar.
çok değiştim be sözlük. hayatım boyunca devamlı değiştim. ama, hep gerçek dünya değiştirdi beni. sanal dünyanın a.q. sana bir şey olmasın.
çok değiştim be sözlük. hayatım boyunca devamlı değiştim. ama, hep gerçek dünya değiştirdi beni. sanal dünyanın a.q. sana bir şey olmasın.
uludağ sözlükte ana avrat söven yazarlar ekşi sözlüğe gidince süt dökmüş kedi oluyorlar.
aman efendim siz yanlış anladınız. sözüm meclisten dışarı. yanlış anlamayın.gibi cümleler kurmaya başlıyorlar
çaylaklığın gözü çıksın dimi. ama insanların içinde varsa çıkarcılık ve yalakalık yapacak bir şey yok. *
komik oluyorsunuz. nerede olursanız olun ama bir duruşunuz olsun..
aman efendim siz yanlış anladınız. sözüm meclisten dışarı. yanlış anlamayın.gibi cümleler kurmaya başlıyorlar
çaylaklığın gözü çıksın dimi. ama insanların içinde varsa çıkarcılık ve yalakalık yapacak bir şey yok. *
komik oluyorsunuz. nerede olursanız olun ama bir duruşunuz olsun..
bütün yazarlardır. herakleitos' un da dediği gibi: '' değişmeyen tek şey değişimin kendisidir '', dolayısıyla bütün yazarlar da değişimden nasibini almıştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar