bugün

inatla başlamayan dexter dizisinin yeni bölümleridir. başla artık. *
final sezonu olacaktır. merakla bekliyoruz.
30 haziran çıkış tarihidir. bekleyemiyoruz.
(bkz: dexter türkiye de)
sekizinci sezona apo yu doğrayarak başlasa ne güzel olur.
https://www.youtube.com/watch?v=tU6JHbfUb-Y
Bir ara 8. Sezon için 18 bölüm çekileceği dedikodular arasındaydı, umarım öyle olur da iyice bir doyarız finalde.
breaking bad'den ses seda yok bari bu gelsin dediğim, çok merak ettiğim sezondur.
sonun başlangıcı'na 4 gün kalmıştır. çok heyecanlıyım şerefsizim. bitmesin lan dexter.
yeni fragman:
https://www.youtube.com/watch?v=zyeevUPzRMs
sabırsızlıkla beklediğimiz bir yandan da bitmesine üzüldüğümüz dizi.
4 gün kalmış final sezonudur. 4 bin yıl gibi geliyor bana şu son 4 gün.
--spoiler--
fuck password
--spoiler--
--spoiler--

puding!

--spoiler--
muhteşem bir sezon başlangıcı yapmıştır.dexter in başı bu kez bunak bir psikopat araştırmacısı ile derde girecek.
deb kendini aşmış durumda.o nasıl bir haldir arkadaşım;zanaxlar, otlar...hatun yoldan çıkmış vesselam. ama iyi olmuş. ben sevdim bu halini de.
7. Sezonu bitirmemişler direk sonraki entry'e geçmeleri şiddetle tavsiye ederim.

--spoiler--

Lt. Maria LaGuerta öldü ya, başkada hiç bir şey istemem, Debra bile kalsın o derece yani.

--spoiler--

edit: Spoiler yazmamışım ya la.
final bölümünü dün izlediğim dizi. böyle mi olacaktı sonumuz dex? sonumuz ne ya hu? neyse.
son bölümünü yeni izleyerek bitirdiğim ve böyle bir diziye böyle sonun yakışmadığını düşündüğüm bir dizidir. sonunu hiç de beğenmedim.
Hersey iyi hostu ama debra dan ne istediniz be gulum.onu niye oldurdunuz.ailenin asi yaramaz kiziydi o kiyilir mi ona.debra konusunda hic guzel bitmedi benim gozumde
Birde o kadar sen kes bic sonra olumden don ormanci ol.yok be.bari herkesi oldurseydin. Daha iyi olabilirdi bu son.lakin 8 sezondur izleyip bitirip veda ederken yine de devam etseydi diyebilirim.ozlenceksin dexter
sonunda dexter in hannah yi oldurmesi gerekirdi.

debra yi vuran psikopati da oldurmesi gerekirdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026