bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- gizli hesap6
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- tai lung42
- en sevmediğin insan tipleri7
- bir kızla dalga geçmek4
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- mavi göz7
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- claudian clouds22
- gece vardiyası yazarlar4
- mudanya da ido deniz otobüsünün iskeleye çarpması2
- askerliğin gençler için faydalı olması5
- ikinci defa askere gitmek5
- kahverengi gözlü olmak4
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- özbek kadınlar14
- islam'ın hak dini olması6
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- eva murati3
- pazar gecesi3
- önlenemez mhp yükselişi2
- herkesin tavsiye verdiği insan3
- sözlük whatsapp grupları13
- namazın amacı6
- yalnız ölmek4
- uludağ itiraf10
- friedrich hegel la bi cay icek12
- tupac amaru shakur2
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- iyi geceler6
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- çok zeki olmayan çok düşünmeyen güzel kız2
- akrep2
- melissa vargas7
- kadını kurtarmak isterken bıçaklanan'u y4
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- kitap kapakları3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- sarapci koala47
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- anın görüntüsü25
- deneme entry si2
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
patronundan referandumda iyi çalışmadın, mhp'den az oy geldi diye fırça yiyince yine çıldırmış şahsiyet. geçen yine arkadaşlarla çıldırıyoruz.
akp osmaniye milletvekili.
yaşlı adam. ümmetten biri.
Mhp yi bitirecek adam.
Çok ak bir şahsiyet.
saf ayaklarına yatan bir cin.
rahatlamış amca.
Sözde daha dün "yerli hitler" diye çıkıştığı cumhurbaşkanına bugün "sıkı yönetim isterüük" diye seslenen omurgasızlığın resmidir bahçeli.
ıq su şempanzeden geri kalmışların inandığı gerçek milliyetçilerin nefret ettiği bir kukladır.
"BiZ YAMA PARTiSi DEĞiLiZ"
AK Parti'yle kurulacak bir koalisyonda yer alacakları iddialarına ise Devlet Bahçeli; "Şu an için 35 kişi olabiliriz ancak özgül ağırlığımız oldukça fazladır. Biz başkalarının eksiğini gediğini tamamlamak için yama olmak için kurulan bir parti değiliz. Koalisyon iddiaları tamamen asılsızdır." diye cevap verdi.
Hahaha komik adam amk.
AK Parti'yle kurulacak bir koalisyonda yer alacakları iddialarına ise Devlet Bahçeli; "Şu an için 35 kişi olabiliriz ancak özgül ağırlığımız oldukça fazladır. Biz başkalarının eksiğini gediğini tamamlamak için yama olmak için kurulan bir parti değiliz. Koalisyon iddiaları tamamen asılsızdır." diye cevap verdi.
Hahaha komik adam amk.
2019 haziran ayında herkes akpyi kandırdı, akpde geldi bizi kandırdı diye açıklama yapacak kişidir.
sen kimsin ki akp seni koalisyona alsin amk.
eski mhpliyim, insallah akp boyle bir yanlis yapmaz.
13-14 sene hirsiz arsiz soysuz dedigin adamla ayni tekneye binmis adam(?)sin amk, tutar gider akpyi de abdye mossad'a falan satarsin. sasirmam yani.
eski mhpliyim, insallah akp boyle bir yanlis yapmaz.
13-14 sene hirsiz arsiz soysuz dedigin adamla ayni tekneye binmis adam(?)sin amk, tutar gider akpyi de abdye mossad'a falan satarsin. sasirmam yani.
Bugün çok güzel konuştu, pkk, feto ve diğer terör orgutleriyle mucadelede hükümetin arkasinda olduklarini soylerken, Feto ile mucadele ile ilgili hükumete elestirileri de cok dogru ve yerindeydi.
Muhalefet yapilacaksa böyle yapilmali. Bir de ana muhalefetin haline bak.
Muhalefet yapilacaksa böyle yapilmali. Bir de ana muhalefetin haline bak.
mhp bunun yüzünden baraj altında kalacak. bunu kendisi de çok iyi biliyor ve inceden tabanın nabzını yokluyor. açık ve net söylüyorum. bu lavuk gidene kadar mhp'ye asla oy vermeyeceğim. türk demokrasisi rte ve bu tarafından yeniden tasarlanıyor. iki partili tam başkanlığa doğru gidiyoruz.
milliyetçilik denen ideolojinin içini boşaltmayı başarmış ve türk milliyetçiliğine "referandum" tavırları yüzünden bulaştırdığı leke asla unutulmayacaktır.
milliyetçi falan değildir. koltuk sevdalısıdır. hala meclis kürsüsünde hangi yüzle konuşabiliyor merak ettiğim şahsiyettir. şuan o ve onunda yanında milliyetçi görüşü mecliste temsil ettiğini sanan tüm seçilmişlere soruyorum...
Hangi yüzle konuşuyorsunuz acaba?
milliyetçi falan değildir. koltuk sevdalısıdır. hala meclis kürsüsünde hangi yüzle konuşabiliyor merak ettiğim şahsiyettir. şuan o ve onunda yanında milliyetçi görüşü mecliste temsil ettiğini sanan tüm seçilmişlere soruyorum...
Hangi yüzle konuşuyorsunuz acaba?
o aile nedir bilmez sozunu yutmuş. helal olsun.
" Atatürk, Türk milletinin ortak değeri, kurucu kahramanı, rahmetle ve minnetle andığımız büyüğümüzdür. "
http://www.gazetevatan.co...t-sozler-1065681-siyaset/
http://www.gazetevatan.co...t-sozler-1065681-siyaset/
bu ara akp'deki fetö'cüleri hedef alıyor. içeri alın diye bastırıyor.
görsel
grupta atıp tutan arkadaşlara göstermek istediğim.
(bkz: g*tün tekidir partinin ve ülkücü camianın adını lekeliyor bence)
grupta atıp tutan arkadaşlara göstermek istediğim.
(bkz: g*tün tekidir partinin ve ülkücü camianın adını lekeliyor bence)
Bahçeli her kaybettiğinde köşeye 40-50 lira atsaydım arkadaşım cemi bi aylık kar*ya götürür milli ederdim aq.
hayret nasıl olduysa akp'ye 1-2 eleştiride bulundu. rüyasında başbuğ'u gördü heralde.
Siyasetçiler içinde en nefret ettiğim. Hatta tiksiniyorum. inşallah tez zamanda ekranlardan çekilir.
Başarısız bir siyasetçi.
Başarısız bir siyasetçi.
Akpkk ile aynı safta yer almış koltuk kovalayan.
diğer tüm ülke millet din siyaset ve terör yöneticileri gibi Dünya yönetiminin emirlerini uygulayan bir çalışan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar