bugün
- true'yi eskorta emanet etmek8
- yeni parti31
- tai lung6
- imamların maaşı çok diyen öğretmen9
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı3
- sarhoş olunan gecenin sabahında hissedilenler6
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz6
- pompacı kıza nasıl açılınır8
- tarihin en başarılı sporcusu4
- herkesin bir şeye inanma zorunluluğu3
- kasiyer kıza nasıl açılırım20
- yeni parti'nin logosu4
- benzetildiğiniz ünlü10
- adnan oktar9
- namazında niyazında erkek3
- insan olmaya ceyrek kala18
- topluma nasıl faydalı olunur3
- nasıl gidiyor hayat6
- rakı tokuşturan tipler5
- hırt10
- ideal erkek boyunun 1 84 olması14
- manyak bey birader ne yapıyor sorusu2
- cumhuriyet halk partisi16
- opel rekord2
- chp nin camileri ahır yapması4
- bik bik sözlüğün kraliçesidir4
- özlü söz3
- barış yarkadaş8
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- güne bir soru bırak5
- enayimiknatisii4
- diamond bosphorus6
- cimer şikayetine sayın cbaşkanım diye başlamak3
- dem parti'nin chp den daha büyük olması3
- true ahlaksızlığı6
- duş öncesi makyaj yapmak2
- irmik helvası5
- hayatın öğrettiği şeyler5
- güne bir şarkı bırak5
- kabak yemeği vs hamburger14
- 24 temmuz 20263
- nervio28
- ben burada ne yapıyorum hissi6
- çok seviyorum sözlük anlıyor musun4
- hastane randevusu3
- yazarların lahmacun yeme rekorları8
- butlan chp sinde kalan 44 milletvekili4
- büyük sözü dinlememek4
- put7
- doktor bey vizitte7
el kol sağ sol dur.
Isparta'ya da I lari i diye kullanarak isparta diyen mhp baskani.
Tam anlamıyla kurt kocayınca çakallara maskara olurmuş sözünü hatırlatan başkan.
ulan çoğu insanın kafasında mhp'nin genel başkanı olarak pek tabii başka isimler de var, benim de öyle daha genç daha aktif ve dinamik bi lider var aklımda. Ancak kimse Bahçeli'ye bunca emeğinden bunca onurlu duruşundan ve beyliğinden saygısızlık edemez. Futbol kulüp başkanı mı lan bu? Yönetim istifa der gibi hareketler yapıyorsun. Lider bu lider, hiyerarşi diye bir olay var. Devlet Bahçeli giderse de kalırsa da, kimse nankörlük edip atıp tutamaz.
herkesin fikri kendine yahu. Sen burada istifa dediğinde bu adam istifa etmeyecek.
Ayrıca Ülkücüler rahmetli sayın Türkeş'ten sonra bu adama güvendi, mhp'nin bu durumunun sorumlusu genel merkez kadar ülkücü (sözde) camiasıdir. Sizi bas bas uyardilar, ülkücü'nun Mhp'linin tek partisi mhp'dir diye...
ulan çoğu insanın kafasında mhp'nin genel başkanı olarak pek tabii başka isimler de var, benim de öyle daha genç daha aktif ve dinamik bi lider var aklımda. Ancak kimse Bahçeli'ye bunca emeğinden bunca onurlu duruşundan ve beyliğinden saygısızlık edemez. Futbol kulüp başkanı mı lan bu? Yönetim istifa der gibi hareketler yapıyorsun. Lider bu lider, hiyerarşi diye bir olay var. Devlet Bahçeli giderse de kalırsa da, kimse nankörlük edip atıp tutamaz.
herkesin fikri kendine yahu. Sen burada istifa dediğinde bu adam istifa etmeyecek.
Ayrıca Ülkücüler rahmetli sayın Türkeş'ten sonra bu adama güvendi, mhp'nin bu durumunun sorumlusu genel merkez kadar ülkücü (sözde) camiasıdir. Sizi bas bas uyardilar, ülkücü'nun Mhp'linin tek partisi mhp'dir diye...
Şantaj kelimesini Sandaj
kalaşnikof kelimesini kalenşikof
küçük cekmeceliler kelimelerini küçük çekmeller
bisküvi kelimesini püskevit diye telaffuz eden milliyetçi haraket partisi lideridir .
https://www.youtube.com/watch?v=vry6A6iyvT4
kalaşnikof kelimesini kalenşikof
küçük cekmeceliler kelimelerini küçük çekmeller
bisküvi kelimesini püskevit diye telaffuz eden milliyetçi haraket partisi lideridir .
https://www.youtube.com/watch?v=vry6A6iyvT4
partisiyle kazandığı en büyük başarı, oy oranını yüzde 12-15 arasında tutmak olsa da, aslında en büyük başarısı; ülkücülerin sokağa çıkmalarına engel olmasıdır.
mhpli değilim, oy da asla vermem; ama sorumlu bir siyasetçinin nasıl olmasını gösteriyor uzun provokatöre. yalansam yalan deyin. tek bir sözüne bakıyor ülkücüler, ama kendisi sürekli itidal çağrısı yapıyor.
mhpli değilim, oy da asla vermem; ama sorumlu bir siyasetçinin nasıl olmasını gösteriyor uzun provokatöre. yalansam yalan deyin. tek bir sözüne bakıyor ülkücüler, ama kendisi sürekli itidal çağrısı yapıyor.
bir tek hitabeti ile seçimin kaderini oynatma gücüne sahip başkan.
görsel
görsel
başarız değildir adamdır. adamın hasıdır hammaddesidir. milliyetçi hareket partisinin ilelebet genel başkanı ve türkiye'nin , türklerin umududur halk farkında olmasada.
Artık istifa müessesesini çalıştırmalıdır.
seçim sonrası dinliyoruz, ne bir özeleştiri, ne bir itiraf... kaldığı yerden iktidara sallamaya devam etmiştir kendileri.
büyük başarı da demiştir kendileri için.
büyük başarı da demiştir kendileri için.
gerek açıklamalarıyla gerek süreçteki duruşuyla mhpnin türkiye için meclis için millet için ne demek olduğunu kanıtlamıştır.
"bazen yükseltilerek de yere atılır" diyerek, inceden ayar vermiştir birilerine....
son derece etkili güzel bir değerlendirme yapmıştır. bir de sonunda eyyyyyyy türk milleti sizin tercihlerinizin ta amq deseydi süper olurdu. bu millet tecavüz seviyor çünkü.
Yaptığı açıklama ile yine beni gururlandırmış verdiğim oydan gram pişmanlık yaşatmamış devlet adamı.
Seviye adamlık duruş = devlet bahçeli!
Şu yaşında bu saatte ayaktasın ve gayet güzel konuşuyorsun. Allah sana sağlıklı ömür versin inşallah.
tek çare son kale mhp!
an itibariyle başbakanın yaptığı konuşmanın erken olduğunu söylemiştir. Devlet bahçeli en son yalan konuşacak manipülasyon yapacak adamdır bu arenada.
Mansur Yavaş'ın ankara yı aldığı kesin bence. istanbul şüpheli... itirazlarımızı yaptık diyor üstümüze düşen görevi yaptık diyor.
Seviye adamlık duruş = devlet bahçeli!
Şu yaşında bu saatte ayaktasın ve gayet güzel konuşuyorsun. Allah sana sağlıklı ömür versin inşallah.
tek çare son kale mhp!
an itibariyle başbakanın yaptığı konuşmanın erken olduğunu söylemiştir. Devlet bahçeli en son yalan konuşacak manipülasyon yapacak adamdır bu arenada.
Mansur Yavaş'ın ankara yı aldığı kesin bence. istanbul şüpheli... itirazlarımızı yaptık diyor üstümüze düşen görevi yaptık diyor.
açıklaması için link istediğim sempatik reyiz.
Şu bir gerçek ki, gidersen Mhp'ye eskisi kadar sempati duymam.
O ülkede ekran dışında da görmek istediğim tek politikacısın, neden mi? I don't know.
Bu arada ısparta'yı her zamanki gibi mhp almış, gittiğim sezon miting düzenlemesi dileğiyle...
O ülkede ekran dışında da görmek istediğim tek politikacısın, neden mi? I don't know.
Bu arada ısparta'yı her zamanki gibi mhp almış, gittiğim sezon miting düzenlemesi dileğiyle...
an itibarıyla açıklama yapmaktadır.
açıklama yapmaktadır açın izleyin adam görün kekolar.
az sonra açıklama yapacaktır. hayırdır inşallah...
reisin istifa vakti gelmiştir ne yazık ki...
sayın bahçeli bu vatan için çalışıyorsan çıkar ülkücüleri çankaya'ya yenimahalleye "Vatan elden gidiyor ulan!"
Teskilattan ayrilma vakti gelmistir. Hizmetleri icin tesekkur ederiz. Saygiyi hak eden bir lider.
salağın tekidir efendim oturdu koltuğa kalkmıyor. Mhpnin sinmesinin ve susmasının ülkücülerin durmasının sebebi bu varlıktır efenim. Bir mhpli olarak en nefret ettiğim şahıstır parti başında başka biri olsa çok daha güzel olurdu. Ayrıca bu adam hiç bi boka karışmaz. Ulan o kadar kaset çıktı sen ülkücülere otur evde diyosun. Gezi olayları çıktı sen otur evde dedin. Korkaktır efendim korkuyor rteden.
devlet bahçeli... Devlet bançeli mhp'nin her şeyi. Emin olun her şeyi. Üniversiteli ülkücüsü, milletvekili danışmanı, genel başkan yardımcısı ve genel başkanı. Evet bahçeli bunların hepsi. Ya da hepsi bir ara bahçeliydi. Bu partinin demirbaşı. Ömrünü bu davaya harcayan adam, resimiz. Evlenmeyen, zevk sefa sürmeyen hep çile çeken bir adam bahçeli. Saygıda kusur eden ülkücü siktirsin gitsin.
Ancak saygıdeğer genel başkanım. Türkiye'de yeni bir sağcı partiye ihtiyaç varken mhp bunu kullanamıyor. Yerinde sayıyor. Gel sen yerine oktay vural veya tuğrul türkeş'i bırak. Ya da sen kimi uygun görürsen. Uçsun bu parti.
Saygılarımla...
Ancak saygıdeğer genel başkanım. Türkiye'de yeni bir sağcı partiye ihtiyaç varken mhp bunu kullanamıyor. Yerinde sayıyor. Gel sen yerine oktay vural veya tuğrul türkeş'i bırak. Ya da sen kimi uygun görürsen. Uçsun bu parti.
Saygılarımla...
başbakan potansiyeli olmadığı için mhp'nin oylamalarda bile baş gösteremediğini düşünüyorum. kendisini savunacak, fikir yürütecek, farklılık yapacak, güçlü gösterecek bir yanı yok. amma velakin bu adam ne derse desin kızamıyorum. ayrıca çokta espritüeldir kendisi bkz; ne akp ne chp ille de MHP. bu cümlesine hayranım valla her duyduğum da 32 diş gülüyorum.
istifa etmesine gerek olmayan liderdir. Adam gibi adamdır... MHP genel seçimlerde gereken cevabı ve mesajı verecektir herkese. Bahçeli iyi bir lider ve şuan yerine gelecek kişi konusunda herkes gibi o da kararsız. Ben isterim ki Ümit Özdağ gelsin ama içimizdeki irlandalılar itiraz eder. Bahçeli de koray gibilere koltuk bırakmaz çünkü bilir ki onlar o koltuğa geçerse...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar