bugün

/354
allahın adını verdim şu partinin önünü bi aç be dayı dediğim hareketsiz beyamca.
hele en hararetli mvzularda o kağıdı eline alıp mıy mıy konuşması yok mu?
kağıda yazılı olanı okumaksa liderlik okumayı söken her ilkmektep bebesinin yapabileceği iştir hatta cumhuriyet bayramında on kasımda bazı bebeler var insanı hislendiriyolar valla.
milliyetçi hareket partisi'nin genel başkanıdır.
izmir aday tanıtım toplantısında başbakan' a ''zeka özürlü'' diyerek yine tarihi ayarlarından birni vermiştir.
laf ebesi, lakap takan, karşısındakini bozduğunu sanan lider şeysi. vakti zamanında iktidardakini duruşunu da gördük. korkak bir hükümet üyesinden başka bir şey değil. önüne gelen her belgeyi imzaladı. millet olarak onun zamanındaki ekonomiyi de gördük.

yıllardır başbakana haykırmaktan başka ne icraatı var. bu ülkeye ne verebildi.

adnan Menderes'e darbe yapan Alparslan Türkeş gibi o da amerikanın yetiştirdiği ajan.
"iyi ki var" denilen adam.

bu kadar mercimek ocaklı olmasına rağmen iktidara gelemiyorlarsa hepsi bu adam sayesindedir.
siyaset bi yana karakterini çok sevdiğim çok şirin bi adamdır. böyle bi dede lazımdı bana çocukken.
çalmayan, paraya tamah etmeyen, idealleri uğruna öğretim görevini bırakan, harikulade insan.
kement atmakta üstüne olmayan milliyetçi hareket partisi lideri.
insandır. Bazılarını rahatsız eder.
1 ocak 1948'de dünyaya gelmiştir.

iyi ki doğdun türkmen beyi.

https://fbcdn-sphotos-b-a...36615367_1008632101_n.jpg

dürüst, namuslu, şerefli, türk !
https://fbcdn-sphotos-a-a...617831657_262285957_n.jpg
çevresinde uluyan insanları derhal ocak dışına yollayan, düşmesi, kelimeleri yuvarlaması ve ilginç çıkışlarıyla bilinen milliyetçi hareket partisi lideridir. recep gibi bir o tarafa bir bu tarafa kıvıran değil net adamdır.
--spoiler--
''Önümüzdeki 365 günlük zaman diliminin, milli bütünlüğümüzün korunarak daha da sağlama alındığı, teslimiyetin def edildiği, demokrasimizin daha da güçlendirildiği, bölgemizde kan ve göz yaşının değil huzur, barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir döneme tekabül etmesini içtenlikle temenni ediyorum.''

MHP Genel Başkanı
Dr.Devlet BAHÇELi
--spoiler--

doğum günün kutlu olsun reis...
iyi adam hoş adam boş adam.
''şerefini devesinin heybesinde taşıyan ebu cehil torunları teyakkuz halindedir'' diyerek asrın ayarlamasını yapan türkmen beyi.
muhtemelen 2014 yerel seçimlerinden sonra milliyetçi hareket partisi başkanlığını bırakacak türkmen beyi umarım cumhurbaşkanlığı yolu açılır.
türkiye cumhuriyetinin 12. cumhurbaşkanı olarak görmek istediğimiz bilge kişi.
kürsüde miting sirasinda kalp krizi gecirebilecegini dusundugum kisi.
adam cok heycanli anlatiyor , cok bagriyor vs vs vs

ailecek endiseliyiz..

annem cocugu olmadigini diyordu yazik...
ne cektin be!
zeki ve kültürlü akıllı biridir.

Fakat fazla saf olması ile otoriter bir görüntü vermiyor.

bilgindir ama siyasetçi değildir.
Bugün gemlik'te miting yapan politikacı.
5 koyun emânet etsen bunları, birileri gibi, çiftleştirmeden 8'e 10'a veya 100'e çıkaramaz. o kadar hırsız ve soysuz değildir. emânet edilen koyunlara da sâhip çıkamaz belki ama mahcûp olmasını bilir. *
cahil edebiyatı yapmadığı için sevilmemektedir.

cahil edebiyatı yapıp jipler gemiler sahibi olanların destekçileri aman sevmesin aman.
https://fbcdn-sphotos-c-a...27686966_1674328686_n.jpg

bilge lider.
mağdur edebiyatı yapmayan büyük lider.
Kucuk ama etkilidir.
© copyright 2005 - 2026