bugün
- allah vardır diyenlerin hiçbir kanıt gösterememesi16
- nat rothschild4
- 8 kasım 2026 çorum fk fenerbahçe maçı14
- kabak tatlısını sevenler8
- göksel in memeleri4
- erecto kral reyiz3
- taksim delisi cenk3
- ismet gurbuz 20244
- 20043
- 1 doların 50 tl olması3
- elektrik2
- nervio'nun asıl benzediği ünlü6
- elmas bey birader dönsün2
- kafanın çok büyük olması8
- nervio'nun gerçek yüzü5
- dizi sektöründeki maliyet krizi16
- halef dizisinin final yapması2
- evi arsayı satıp faizle her ay 120 gr altın alıyom2
- hoşlanılan kızın ayağınızı yalamak istemesi7
- sarı teker ve avaneleri2
- nervio34
- bir sözlük yazarını kerhaneye götürmek2
- barış alper yılmaz4
- kaan girgin'in son hali2
- bafra pidesi3
- yalnız çirkin asosyal erkek6
- ismet gürbüz sözlüğü nasıl keşfetti6
- anın görüntüsü23
- birçok kadın evliliğini eskort hizmeti gibi yapıyo3
- en sevilen ibrahim tatlıses sözleri6
- anelka alex tuncay hooijdonk dörtlüsü6
- bırak kolumu acıtıyorsun4
- bir can kurtaran tüm insanları kurtarmış gibi olur2
- 2019 tasarımı4
- ülkücü erkek ermeni kız aşkı10
- otomobilin üstünde uyuyakalan adam6
- askerde cinsel ihtiyaçlar nasıl gideriliyor6
- duygu özaslan6
- nerdesiniz3
- 7 kasım 2026 galatasaray amed maçı23
- ibrahim tatlısesin peygamber olma ihtimali4
- sokak ortasında durduk yere yarrak diye bağırmak3
- tarcanlar oto ekspertiz2
- ali koç3
- fenerbahçe10
- kahtalı mıçı hayranı kız4
- emre aydın dinlemek2
- fare var deyince ay ben korkarım diyen erkek7
- askerde özlenen şeyler9
- ya şeytan haklıysa5
(bkz: Abdullah Öcalan)
Pkk kurucu konseyi başkanıdır.
(bkz: Devlet Bahçeli)
Mhp'nin siyasi parti başkanıdır.
Pkk kurucu konseyi başkanıdır.
(bkz: Devlet Bahçeli)
Mhp'nin siyasi parti başkanıdır.
biri resmi olarak terör örgütü lideridir ve 90 larda yakalandığı zamandan beri doğru dürüst bir hamle yapamamıştır.
Öbürü ise yıllarca türk ırkçılığı yapıp türkiyeyi ayrıştırmış her zaman ama her zaman kendi çıkarına göre hareket etmiş partisini zerre kadar sikine takmamış agzına sıçtığı partiyi düzeltmek için çabalayanları cumhurbaşkanı yardımıyla partisinden ihrac etmiş şimdi de allah bilir neyle kandırsılarsa götünü akpye dayamış sırf iki yıl daha koltukta kalmak için yapmadığı şaklabanlık kalmamış sözde parti lideri gerçekte abd apo ve tayyibin gizli ajanıdır.
Öbürü ise yıllarca türk ırkçılığı yapıp türkiyeyi ayrıştırmış her zaman ama her zaman kendi çıkarına göre hareket etmiş partisini zerre kadar sikine takmamış agzına sıçtığı partiyi düzeltmek için çabalayanları cumhurbaşkanı yardımıyla partisinden ihrac etmiş şimdi de allah bilir neyle kandırsılarsa götünü akpye dayamış sırf iki yıl daha koltukta kalmak için yapmadığı şaklabanlık kalmamış sözde parti lideri gerçekte abd apo ve tayyibin gizli ajanıdır.
devlet bahçeli ve terör örgütü lideri arasında bir kıyaslama yapmak zull dür, ne gönlüm ne de öldürülen bebekler, mehmetcik, öğretmenler, işçiler aklımdan çıkar. fakat düşmanın bile merti olsun diye de bir dua var! apo çıktı teröristim dedi gitti ya bahçeli? cumhuriyet'i korumaya yemin etmedin mi?!
Öcalan için kolay versus.
Öcalan denen orospu çocuğunun davası yoktur. ihaneti vardır.
ikisi de iyi bir köpek cinsi. safkan olan alır ama safkanını bulmak zor ikisinin de kanı bozuk.
devlet bahçeli hangi davayı sattı çok afedersiniz? bahçeli davayı sattıysa davaya demirtaş serbest kalsın diyen meral akşener mi sahip çıkmış oldu?
Düşüncelerine katılırsınız katılmasınız ama vatanını seven biriyle 50bin kişinin katilini ne hakla kıyaslayabiliyorsunuz?
Kim olursa olsun bir bebek katilini hiçbir insan evladıyla kıyaslayamazsınız. Düşüncesi ne olursa olsun.
Biri mhpyi diğeri pkkyi bitirmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© 2005 – 2026 uludagsozluk.com