bugün
- askerde sahip olunan en büyük lüks14
- habire1215
- sözlükteki sinsi köpekler8
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi14
- kabe de filistin bayrağının yasaklanması10
- yalnız yaşayan erkek özellikleri7
- rakı arasında çay içmek5
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi15
- kızların çok açık giyinmesi5
- atatürk diyor ki5
- arap gel oğlum kuçu kuçu5
- kadir inanır'ın mirası6
- sözlükteki arap döven kızlar5
- 0 0 717
- sıfır atık vakfı11
- jt money3
- diyanet işlerinde çalışmak2
- kablolu kulaklık kullanan son insan olmak2
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri52
- bilerek ponziye dahil olmak7
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi9
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı35
- era7capone4
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- amedspor'un süper ligin lideri olması8
- cop318
- evrene enerji gönderen müslüman9
- habire'nin fendi kadını yendi4
- hesap ödemeyi teklif dahi etmeyen kız4
- samed ağırbaş7
- ilk buluşmada evden kek getiren kız5
- yahudi kürt ailenin çocuğu olmak4
- aslan dövmenin aslında zor olmaması5
- aleksey batrakov5
- çaylak olmadan önceki son kahve3
- ceketimizi koysak kazanırız zaten7
- fusya semsiyeli yabanci25
- karı koca sözlükte takılan yazarlar4
- sözlüğün embesillerle dolu olması4
- istanbul4
- askerde yenilen iskender kebap2
- uluslararası ilişkiler bölümünün özeti3
- yalnız yaşamak2
- 1000 mbps internet3
- yapay zeka ile resim video içerik üretmek4
- illüminati filmleri3
- tr dışında neden hiçbir devlet kktc'yi tanımıyor4
- sözlük erkeklerinin omuzları2
- ilk buluşmada erkek sevgiliyi evden tofaşla almak2
- katlanılabilir telefon2
bekir akoğul'un* yazdığı ironilerle dolu vasiyettir.
işte bahçeli'nin vasiyeti
--spoiler--
Ben tepenizden çekildikten sonra, Beş tepeye kesinlikle gitmeyin.
Ben yapabildiğimi yaptım, dağıta bildiğim kadar dağıttım. Gördünüz Kurultay , murultay komayıp kaldırdım.
Partide ne hacı nede hoca koydum. 70 yaşındakinin bile kökünü kazıdım anında çizip attım. Uzana bildiğim ocakları bahane bulup kapattım.
Ben onlara yani perde arkasındakilere, kapalı kapılar ardında söz verdim, daha neler neler yapacaktım. Ama ömrüm yetmedi.
MHP'nin ismi ve amlemi mutlaka değişsin, sıra ona gelmişti fakat; Olmadı gençliğede artık Ülkücü demeyin, yeni isim bulun. Yoldaş deyin, cart deyin, curt deyin ama, asla ülkücü demeyin.
Başbuğ'dan geriye birşey kalmasın, hatıra, matıra söküp atın.
Haa bunları yaparken Ülkücüleri ihraç ederkende sakın çekinmeyin. Tabandakiler nasıl olsa davar gibi. Ne derseniz he derler.
Bir kaç çatlak ses mutlaka çıkacaktır. Onlara deliler dersiniz. Sizlere sövselerde ses etmeyin sakın sesinizi çıkartmayın, böyle yaparkende etrafa bakın biz onları muhattap bile almıyoruz. Bir kelam dahi etmiyoruz. imajını vermektende aman ha geri kalmayın.
Olurya bu deli dediklerimizle bir ortamda karşılaşırsanız hemen oradan kaçın. Onlar çok tehlikelidirler. Ben neler neler denedim fakat olmadı . Onları inandıklarından döndüremedim. Sizlerde boşa kendinizi yormayın. Onlar inandıklarından asla taviz vermeyen taş kafalılardır.
Heyhat; Bunca yıl ne çabukta geçti, oysa ben bu saltanatı hiç bitmeyecek sanmıştım.
--spoiler--
işte bahçeli'nin vasiyeti
--spoiler--
Ben tepenizden çekildikten sonra, Beş tepeye kesinlikle gitmeyin.
Ben yapabildiğimi yaptım, dağıta bildiğim kadar dağıttım. Gördünüz Kurultay , murultay komayıp kaldırdım.
Partide ne hacı nede hoca koydum. 70 yaşındakinin bile kökünü kazıdım anında çizip attım. Uzana bildiğim ocakları bahane bulup kapattım.
Ben onlara yani perde arkasındakilere, kapalı kapılar ardında söz verdim, daha neler neler yapacaktım. Ama ömrüm yetmedi.
MHP'nin ismi ve amlemi mutlaka değişsin, sıra ona gelmişti fakat; Olmadı gençliğede artık Ülkücü demeyin, yeni isim bulun. Yoldaş deyin, cart deyin, curt deyin ama, asla ülkücü demeyin.
Başbuğ'dan geriye birşey kalmasın, hatıra, matıra söküp atın.
Haa bunları yaparken Ülkücüleri ihraç ederkende sakın çekinmeyin. Tabandakiler nasıl olsa davar gibi. Ne derseniz he derler.
Bir kaç çatlak ses mutlaka çıkacaktır. Onlara deliler dersiniz. Sizlere sövselerde ses etmeyin sakın sesinizi çıkartmayın, böyle yaparkende etrafa bakın biz onları muhattap bile almıyoruz. Bir kelam dahi etmiyoruz. imajını vermektende aman ha geri kalmayın.
Olurya bu deli dediklerimizle bir ortamda karşılaşırsanız hemen oradan kaçın. Onlar çok tehlikelidirler. Ben neler neler denedim fakat olmadı . Onları inandıklarından döndüremedim. Sizlerde boşa kendinizi yormayın. Onlar inandıklarından asla taviz vermeyen taş kafalılardır.
Heyhat; Bunca yıl ne çabukta geçti, oysa ben bu saltanatı hiç bitmeyecek sanmıştım.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar