bugün
- rica etsem beni linçler misiniz14
- silver ile evlenecek erkek41
- ellerim bos gonlum hos29
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- ne mutlu türküm diyene3
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- sürü zekası7
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- avukat sevgili8
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- sözlükte yapılacak en büyük hata4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın3
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- teomancalmasur5
- sözlüğün toplam zekası6
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- can yok olmaz sadece biçim değiştirir2
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- morkstar6
- silik yemek5
- tarihin üç kırılma noktası2
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- katatespizartmasi16
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- bilim ve din üzerine düşünceler3
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- tuzlu kahve dizisi7
- üzdüğüm herkesten özür dilerim3
- technical debt3
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- ortama girince herkesin susması11
- sarhoş olmak3
- parayla saadet olması18
- motordan düşmek6
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- sözlük yazarlarının bıyıkları3
- özel mesaj ifşası5
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- sırplarda dusan isminin yaygın olması3
- sarapci koala61
- amedspor19
artık bağırmasın dediğim mhp lideri. çok antipatik oluyosun başkan.
her gittiği konferansta/toplantıda/mitingde elini öptürmezse o gün işlerinin kötü gideceğini düşündüğüne inandığım, matematikle arası kötü olan mhp genel başkanı.
yerini osman pamukoğlu'na bırakarak ülküsü için büyük fedakarlık yapacak adamdır.
son seçim propagandasının ardından tüm ülküdaşlarının facebook ta fellik fellik eski okul arkadaşlarını aramasına neden olacak genel başgan.
not: bayan seçmenler askerlik arkadaşları olamayacağı için (askeri personel hariç) 5 kişilik asker arkadaşı kontenjanını konu-komşu seçeneğinden telafi etmeye çalışsınlar.
not: bayan seçmenler askerlik arkadaşları olamayacağı için (askeri personel hariç) 5 kişilik asker arkadaşı kontenjanını konu-komşu seçeneğinden telafi etmeye çalışsınlar.
(bkz: 40)
bu adam beni şoke etmeye devam ediyor. saçma sapan işlerle uğraş dur sen. bitirdi mhp yi salak herif.
http://www.facebook.com/v...deo.php?v=123254527737958
edit: matematikçiler bu durumdan oldukça rahatsız...
http://www.facebook.com/v...deo.php?v=123254527737958
edit: matematikçiler bu durumdan oldukça rahatsız...
(bkz: 19 milyon yapar)
matematik denklemlerine yenisini eklemiş siyaset adamı.
(bkz: 40 yapar)
bu adamı izleyin. onda bişeyler var. bir bildiği var. seziyorum.*
(işin ilginci devlet bahçeli soruyor "bu inandırıcı olmayan bir hesap mıdır?" deyü.. elemanlar hepbir ağızdan "hayırr. hayır efendim". sonra şak şak şak.. yani bi nevi padişahım çok yaşa mezuu.. )
(bkz: gülerek izliyoruz abi)
(bkz: 40 yapar)
bu adamı izleyin. onda bişeyler var. bir bildiği var. seziyorum.*
(işin ilginci devlet bahçeli soruyor "bu inandırıcı olmayan bir hesap mıdır?" deyü.. elemanlar hepbir ağızdan "hayırr. hayır efendim". sonra şak şak şak.. yani bi nevi padişahım çok yaşa mezuu.. )
(bkz: gülerek izliyoruz abi)
ne yapsa ne etse kimseye yaranamaz öyle bir derdi olduğunuda düşünmüyorum...
ne işi var bizim başbahanın coğrafyada arasanız bulamayacağınız bir arjantinde,brezilyada,ŞiLEde ne işi var başbahanın?
gene hesap yaptı. bu da çok konuşulacak gibi. izleyelim efendim;
http://www.facebook.com/v...=83658487580&comments
http://www.facebook.com/v...=83658487580&comments
40 yapar dediğinde bu adama gülüyorduk şimdi 49 milyonu 24'e böldü. daha büyük oynamaya başladı hesabı çok kuvvetli.
son bir iki gündür yine ortalığı kasıp kavuracak bir açıklama yaptı.yeni bomba nasıl iktidar oluruz.buyrun.
http://www.facebook.com/h...=83658487580&comments
http://www.facebook.com/h...=83658487580&comments
mantığına hayran kaldığım adamdır kendisi. *
her ülkücüden 24 hatıroyu isteyen mhp genel başkanı.
hesabı kitabıda çok enteresan; ilkokul arkadaşlarından 5, ortaokul arkadaşlarından 5, asker arkadaşlarından 5, mahalledeki arkadaşlardan 5, sokaktan 4.
şimdi bu bağlamda ccc devlet reyiz ccc partisini ve ülkücüleri şu şekilde görüyor;
- mhp'ye oy veren/verecek adamın eğitim seviyesi maksimum ortaokuldur ya da lise-üniversite mezunu adamı mhp'ye oy ver diye kandıramazsınız.
- asker arkadaşlarından oy istetiğine göre devlet reyiz asenalardan böyle bir istekte bulunmuyor ya da kadınlar ikna edemez diye düşünüyor.
hesabı kitabıda çok enteresan; ilkokul arkadaşlarından 5, ortaokul arkadaşlarından 5, asker arkadaşlarından 5, mahalledeki arkadaşlardan 5, sokaktan 4.
şimdi bu bağlamda ccc devlet reyiz ccc partisini ve ülkücüleri şu şekilde görüyor;
- mhp'ye oy veren/verecek adamın eğitim seviyesi maksimum ortaokuldur ya da lise-üniversite mezunu adamı mhp'ye oy ver diye kandıramazsınız.
- asker arkadaşlarından oy istetiğine göre devlet reyiz asenalardan böyle bir istekte bulunmuyor ya da kadınlar ikna edemez diye düşünüyor.
şaka gibi yahu...*
kıymeti kendinden menkul siyasetçi.
istanbul da üniversite öğrencilerine yapılan polis müdahalesiyle ilgili yaptığı açıklamada: coplanan, yerlerde süründürülen öğrenciler, gelişmiş demokrasinin göstergesiyse, olmaz olsun böyle demokrasi anlayışı, diye bir açıklaması olmuş. ben de diyorum ki sanki siz gelseniz, çok farklı davarancaktınız. siz de onlar gibi aynı bokun terranesisiniz.
idam cezasını geri getirmeyi söz konusu ederse oyumu alabilir.
matematiği kötü olan adam.
parmaklarının aldığı özel bir şekil vasıtasıyla vücuda gelen zavallı kurdu bir sağa bir sola hızla sallarken, yalnızca o zavallı kurdu değil, kendi beynini de ambele etmiş lider. adamcağıza meyvesuyuyla karışık votka falan mı veriyorlar ne...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar