bugün
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor11
- yıkaması en zor mutfak aracı11
- cilgincapkin219
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler18
- mor semsiyeli yabanci6
- kabuksuz kaplumbaga6
- memeleri füze gibi kadın12
- rüzgarın yönünün terse dönmesi4
- zaman baba11
- artık online sayısını göremiyor olmamız4
- değmeyecek konular için zaman harcamak3
- ilahi adaletin tecelli etmesi5
- gocu25
- özet geç3
- gelinen noktanın keyif vermesi3
- buddy dude19
- plajda yakınlaşan çifte kızıp sitem eden kadın4
- diamond bosphoruss denen yazar24
- güzel götlü kız vs güzel gözlü kız7
- sözlüğün eski tadının olmaması8
- başlığa görsel eklemek3
- birbirinin değerini bilen birkaç insan2
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- aylık 275 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- enayimiknatisii12
- sözlükte hedef göstermeden yazabilmek4
- onlyfans7
- instegram güzelleri2
- uysaljakoben17
- sözlüğün kırbacı8
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- carlos valderrama2
- bu sen misin7
- beyaz tenli kızların mal olması3
- chp bölünürse olacaklar6
- renault boreal2
- chp'nin hali ne olacak46
- küfür içeren başlık2
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler11
- yeğen5
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- sigara içen kızla öpüşülür mü9
- masklavi'nin düşünceleri18
- gammazlar çetesi17
- zeki olmadığı halde sinsilik peşinde koşan insan5
- antalyalıların kabak tatlısına tahin dökmeleri11
- san fransisco niggasi5
- 11 haziran 2026 ünlülere uyuşturucu operasyonu7
- gözyaşı ile boğulan gözler4
laptopları nefis olan marka. eğer kullanmasını biliyorsanız, gerçekten çok stabil ve uysal laptopları var. inspiron serisi candır.
http://www.istanbulbilisi...tebook-fiyati,208147.html
Bu yaz sonu bilgisayarlarından birini almayı düşündüğüm marka. En kaliteli kisisel bilgisayar ureticisi oldugu soyleniyor.
Bu yaz sonu bilgisayarlarından birini almayı düşündüğüm marka. En kaliteli kisisel bilgisayar ureticisi oldugu soyleniyor.
Adam gibi markadır.
Çok gariptir ki garanti süremin bittiği gün pc bozuldu ve ben bunun bi tesadüf olduğunu sanmıyorum. Tamamen yazılımsal ayrıca.
Çok övüyordum ama gerçekten pişman etti o kadar para verdiğime. Bide gerip dönüp bakınca evet servis iyi gelip yapıyo ama 2 ayda bir bi yeri sorun çıkartıyordu yani garanti bitince adamın işi de bitiyo ama daha da işim olmaz böyle pc almam
linux dağıtımlarıyla uyumlu, fiyat olarak da diğer markalara göre ucuz bilgisayarlar üreten şirket.
neredeyse hiçbir parçasını kendi üretmeyen pc markası.
Yaklaşık 6 aydır kullandığım bilgisayarımın markası. Performans olarak çok memnun olmama rağmen fan sesinden aşırı rahatsızlık duyuyorum. Bilgisayarı açmamla fan sesinin odayı doldurması bir oluyor maalesef. Henüz çok yeni bir bilgisayar, böyle olması normal mi merak ediyorum.
Dizüstü bilgisayarla bu marka sayesinde tanışmıştım. Taş gibi bir şeydi yıllarca hiç arıza çıkarmadı. Gözümde aşırı saygın bir markaydı. Buna güvenip 12 yıl sonra aynı özelliklere sahip daha ucuz alternatifleri olmasına rağmen yine bir dell aldım ve tamamen hayal kırıklığı. Şimdi de influencar a yaptırdıkları reklama denk geldim iyice gözümden düştüler. Umarım servisleri de reklamları kadar leş değildir.
Laptop alacaksanız servis için MSI, sorumsuzluk için hp, kalite için asus alacaksınız.
dell marka yıllarca kullandığım bi laptopum vardı. son zamanlarda ufak ufak artık bozulmaya başlamıştı tabi artık yenilemek zor baya ekonomik durumlar malum bi laptop olmuş 10bin bende tamir için gokturkbilisimle tanıtım buraya götürdüm ve sorununu hızlıca giderdiler ve ssd eklemesi yaptırdım şuan laptopum tıkır tıkır çalışıyor. linkinide bırakıyım buraya.
http://www.gokturkbilisim.com.tr/
http://www.gokturkbilisim.com.tr/
yukarıda bahsedilen yer berbat.
güncel Önemli Başlıklar