bugün
- ucan tekme atan hipopotam30
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- ulıdağ sözlük'ün geleceği17
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası26
- nervio'nun erkek olması29
- ak partili ahlakı6
- iltica41
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor4
- kızınız sözlükte yazabilir mi9
- hayatımın en büyük baş ağrısı geri döndü5
- yarragi olan adam12
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi31
- cocteau twins sevmiyorum4
- adidas'ın 8 bin tl lik timsah desenli samba modeli2
- stanley kubrick fanlarının asla sıkılmaması4
- erkek adam ağlar mı4
- stanley termosu olmayan yazar4
- 6 ekim 2026 ali emre ballı'nın intihar etmesi3
- sözlük kızlarının yaaaprak sarmaları6
- ab'nin yeni genişleme yaklaşımı ve türkiye2
- sözlük kızına kırmadan güzel olmadığını söylemek6
- sözlüğe yaprak sarması görmek için giren yazarlar7
- pastırma sıcakları4
- yazarların severek okuduğu yazarlar9
- david lynch filmlerinin ilerlememesi3
- bir kadının size çok tatlısın demesi8
- sözlüğe ilgi için giren yazarlar6
- ali emre ballı3
- heyt bea10
- kadınlarda beyaz saç modası9
- björk'ün dinlenmek için fazla björk olması3
- dua lipa'yı görünce aşırı sinirlenmek6
- eminem vs ceza3
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı14
- placebo overdozu3
- sözlüğe seks için giren yazarlar4
- sözlük laf sokucuları5
- türkiye vs azerbaycan8
- limp bizkit dinleyicilerinin gizemi2
- sözlüğe meme görmek için giren yazarlar4
- mesai bitti görüşürüz5
- zehirlenip bir de grip olmak2
- alternatif müzikte stereolab sınavına takılmak2
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması4
- quentin tarantino ile ortaklı dana kesmek5
- sözlükteki anaerkil düzen9
nick i altına entry girip kendisini kötüleyen yazarların ya yobaz ya atatürk düşmanı ya da kürtçü olduğunu görerek mutlu olan yazar.
ayrıca 10 günlüğüne değil 1 yıllığına çaylak olsa bile düşüncelerini ifade etmekten çekinmeyeceğine emin olabilirsiniz.
ayrıca 10 günlüğüne değil 1 yıllığına çaylak olsa bile düşüncelerini ifade etmekten çekinmeyeceğine emin olabilirsiniz.
durmak bilmeyen hakaretlerinin sonucu olarak 'caylak'lıkla cezalandırılan.
önyargının kralını yapan yazardır. solculuğun felsefesinin farkında olmayıp, sadece kendi kendine solculuk oynayandır. solcu faşist olur mu lan? oluyormuş demek ki.
(bkz: delice)
(bkz: delice)
zeytin kelimesi eklendiği vakit, bir ezginin günlüğü şarkısının ismini meydana getiren kelimedir. (bkz: delice zeytin)
#3942182 halifeliği çok kötü, tu kaka bir şey olarak niteleyen yazar. düşündüm de acaba dünyadaki tüm katolikleri bağlayan papa gibi tüm müslümanları etkileyebilen ve bir çatı altında toplayabilen bir lider olsa nasıl olurdu? zamanında arapların kafası çalışmadıysa ve atatürk halifeliği ortadan kaldırdıysa bu kesin gerekliydi anlamına mı gelir? sığ düşünceden uzaklaşıp biraz daha sorgulayıcı olmak lazım mirim.
kürtleri aşağılamakta bir çekince görmeyen vatan evladı. kendisine buradan selam ederim.
(#3885327)
(#3885327)
(#3849581) nolu entry vasıtasıyla sezen aksunun köpeğinin ölümü ile dindar zenginlerin yaptıklarını birbirine bağlayarak olağanüstü yazarlığını göstermiş kişilik.
insanların birbirinin fakirliğini umarsamadığı, zengin ile fakir arasındaki uçurumun tavan yaptığı bir dünyada zenginlerin yaptıklarını eleştirilebilir ama illada türbanlının bindiği jeepin özellikle belirtilerek * ona vurgu yapmak girilen entrynin kasıtlı olarak yazıldığı ve yazarın içindekileri böyle durumlarda alakaya maydonoz şeklinde ortaya dökmesine fırsat olarak algılanabilir.
insanların birbirinin fakirliğini umarsamadığı, zengin ile fakir arasındaki uçurumun tavan yaptığı bir dünyada zenginlerin yaptıklarını eleştirilebilir ama illada türbanlının bindiği jeepin özellikle belirtilerek * ona vurgu yapmak girilen entrynin kasıtlı olarak yazıldığı ve yazarın içindekileri böyle durumlarda alakaya maydonoz şeklinde ortaya dökmesine fırsat olarak algılanabilir.
Kafa yapısı bana yakın olmasından dolayı takdir ettiğim yazar. Ama benden daha güzel yorumluyor olayları. Takdir mi ediyorum kıskanıyor muyum bilmiyorum. Sorgulamasını da ayrıca takdir ettiğim, önüne konulanı yemeyen önce bir koklayan yazar.
delice (sıfat)
1 . davranışları aşırı, deli gibi olan:
"bu defterin içine ne delice saadetler yazmıştı."- ö. seyfettin.
2 . zarf (deli'ce) delicesine:
"sadi nahit'i delice kıskanıyordu, içi bir barut fıçısı gibi hasetle doluydu."- t. buğra.
3 . isim, bitki bilimi buğdaygillerden, genellikle buğday tarlalarında yetişen, tohumu zehirli, yabani bir bitki (lolium temulentum).
4 . isim, bitki bilimi aşılanmamış zeytin ağacı, yabani ağaç.
5 . isim, halk ağzında atmaca, şahin.
Tdk
1 . davranışları aşırı, deli gibi olan:
"bu defterin içine ne delice saadetler yazmıştı."- ö. seyfettin.
2 . zarf (deli'ce) delicesine:
"sadi nahit'i delice kıskanıyordu, içi bir barut fıçısı gibi hasetle doluydu."- t. buğra.
3 . isim, bitki bilimi buğdaygillerden, genellikle buğday tarlalarında yetişen, tohumu zehirli, yabani bir bitki (lolium temulentum).
4 . isim, bitki bilimi aşılanmamış zeytin ağacı, yabani ağaç.
5 . isim, halk ağzında atmaca, şahin.
Tdk
ayrıca copy pastenin ustası fetocuların hastasıdır .herzaman emin olabilirsiniz.
aynı zamanda ege bölgesinde 'yabani zeytin ağacı' anlamına gelen kelime.yazarında bu sebeple kullandığını düşünüyorum hatta eminim.evet.
--spoiler--
bu kişinin bizzat babasının babası yani dedesi cemal paşa kürt aşiretlerle birleşip diyarbakır ve çevresindeki ermenileri kıtır kıtır kesmiştir.evet bildiğiniz kıtır kıtır.hatta dicleye atılan ermeni cesetleri sonucunda nehrin günlerce kıpkırmızı aktığı bizzat diyarbakırın yerel halkı arasında efsane olmuşur!
(bkz: çüş)
--spoiler--
1915 yılında bölgede misyoner olarak bulunduğunu tahmin ettiğim yazar. ermeni tehciri konusunu kendince halletmiş ve olayı açıklamıştır.
--spoiler--
evet bildiğiniz kıtır kıtır
--spoiler--
(bkz: ben buna gülüyorum)
bu kişinin bizzat babasının babası yani dedesi cemal paşa kürt aşiretlerle birleşip diyarbakır ve çevresindeki ermenileri kıtır kıtır kesmiştir.evet bildiğiniz kıtır kıtır.hatta dicleye atılan ermeni cesetleri sonucunda nehrin günlerce kıpkırmızı aktığı bizzat diyarbakırın yerel halkı arasında efsane olmuşur!
(bkz: çüş)
--spoiler--
1915 yılında bölgede misyoner olarak bulunduğunu tahmin ettiğim yazar. ermeni tehciri konusunu kendince halletmiş ve olayı açıklamıştır.
--spoiler--
evet bildiğiniz kıtır kıtır
--spoiler--
(bkz: ben buna gülüyorum)
-deli gibi, çılgınca.
-bir kırıkkale ilçesi.
-bir kırıkkale ilçesi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar