bugün
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye39
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması41
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- dünyanın en kısa fıkralarından biri8
- recep tayyip erdoğan27
- kürtler ateşe taparken türkler tek tanrı cıydı5
- vexillarius the slayer6
- yeni uyanmış kadın güzelliği13
- iltica7
- fiziği güzel sözlük kızları47
- nefse uyup 2 milyar tl tokatlamak3
- sibel kekilli6
- leonidas6
- cumhurbaşkanı olacak olmam4
- akp denince akla ilk gelenler6
- türkler balık hafızalıdır6
- insanların sürekli aynı fikirleri tekrarlaması2
- yazarların akşama dair planları2
- evlenme teklifi bekleyen erkek7
- elma yiyen erkek4
- sizde hiç utanma yok mu4
- ups boobs'un yeni nicki7
- ibne11
- maldiv rufiyası2
- cemal enginyurt4
- kadın ayağı vs memesi6
- simko314
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaklı olay7
- süresiz nafaka8
- nervio13
- arap aksanı7
- ekrem imamoğlu3
- ai otomatik silme ayet silmesin2
- en havalı isim soyisim kombonizasyonları2
- dünyanın en kaba dilinin hollandaca olması3
- sözlüğün kızgınlık dönemine girmesi5
- günaydın aşk çiçeğim mesajı atmayan erkek6
- allah2
- seviştikten sonra teşekkür etmekk10
- bir akp liyi ciddiye almak3
- birinin sizi ilk hatanızda hayatından çıkarması4
- sözlük erkeklerinin memeleri5
- ispanya da maricarmen isyanı5
- memeleri kafam kadar kız21
- fetö de kandırılmış ekonomi dış güçler2
- paralar gettiii3
- apoya villa2
- adalet sağlanana kadar sözlükte yazmamak2
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak13
- bilime göre türkçenin konuşulan en eski dil olması7
Pidesi çok güzeldi.Sahibi tariflerini kendisi üretiyormuş,çok lezzetli imiş,öyle diyorlar.
yaklaşık 3 hafta önce 5 arkadaş gittiğimiz mekan.
5 kişinin de tek amacı kahve içip fal baktırmak. kahve artı fal 15tl. hadi 5tl kahvenin ücreti olsun; toplam 50tl fala bıraktık. evet biz beşimiz de üniversite mezunu hatta bazılarımız yüksek lisans yapmış kişileriz. ama istediğin kadar oku, doktora yap, ordinaryus ol; mallık baki kalıyor aga.
5 kişinin de tek amacı kahve içip fal baktırmak. kahve artı fal 15tl. hadi 5tl kahvenin ücreti olsun; toplam 50tl fala bıraktık. evet biz beşimiz de üniversite mezunu hatta bazılarımız yüksek lisans yapmış kişileriz. ama istediğin kadar oku, doktora yap, ordinaryus ol; mallık baki kalıyor aga.
ortadoğu ve balkanların en iyi waffleını yapabiliyorlar.
bir zamanların yıldızı olduğuna inandığım 9 ay baristalık ve hatta 3-4 ay kadarını bar şefliği yaptığım mekan , kediyi aslana boğdursalarda iyi mekandır.
çayı ve çalınan şarkıları güzel, işletmecisi kibar, garsonları ilgili olan sevimli mekan.
Kahvaltisi mukemmel, muzikleri harika, fiyati da gayet uygun mekan. Ogrenci icin rahat bir yer. Evimin yakininda olsa da gitsem her gun. Ben bursa goruklede gittim baska yerde var mi bilmiyorum.
bilhassa son bir yıldır falan eski havası, lezzeti ve hijyeni kalmamış mekan. severdik giderdik de aramız bozuldu. bi de mekanla ilgili tadilat, düzenleme hiç bitmeyecek sanırsam.
edit: bi şans daha verip yemek yemek için geldim. lakin halen hijyen problemi olduğunu düşünüyorum. ama yemeği yenileme ya da başka bir yemek teklifinde bulundular haklarını yemek istemem.
bu konuyu böyle yazıyor olma sebebim daha çok özen bekliyor olmam. kötü niyet değil.
edit: bi şans daha verip yemek yemek için geldim. lakin halen hijyen problemi olduğunu düşünüyorum. ama yemeği yenileme ya da başka bir yemek teklifinde bulundular haklarını yemek istemem.
bu konuyu böyle yazıyor olma sebebim daha çok özen bekliyor olmam. kötü niyet değil.
yemekleri güzel yer. o kadar bol eti bi kurban bayramında bir de deli kantinde yersin.
Görükle'de sevilen iki mekandan teki. Diğeri de pia zaten.
hayatımda duyduğum en aptalca isme sahip mekandır.
saçma sapan yer.
Goruklede bulunan guzide bir mekandır. Sefi değişmiş, üzdü.
kahvaltı konusunda menüde yazan ve gelen kahvaltı arasında bağ olmayan yer. yumurta unutuldu, simit bayat, domates çürük, patates 4 tane ... kasada belirtince de bıdıbıdı edilip eksik hizmetin bedeli tam alınıyor. daha gitmem, arkadaşlarımı da göndermem...
Görükle Deli Kantin in kahvaltı kalitesi hızla düşüşe geçmiştir.Birde gelen tabağa iyice göz atılması gerekmektedir zira mutlaka bir ürün eksik oluyor.
isim yapmış vasat yer. Adın çıksın yeter onunla gidersin derler ya ha o mekanlardan. içi boş menülere dünya para istiyor enayilerde atlıyor. Evet.
ilk şubesi kapanmış, trio'da yeni şubesi açılmış kaliteli mekan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar