bugün
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması21
- kazada otomobil ikiye bölündü haberindeki otomobil9
- kolunu sıkınca biceps kası ortaya çıkmayan erkek4
- serenay sarıkaya'yı beğenmeyen erkek13
- şampuan önerisi9
- allah diye bir varlığın olmaması5
- el falı bakıyorum sadece seviyeli yazarlar5
- nokia 33104
- açık oylamalardaki mantık hatası3
- false3
- rastgele bir yazar seçip karabüyüyle öldürmek4
- o gece neredeydin3
- ismet ferdici mi orhancı mı sorunsalı2
- tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi12
- siirt2
- muhafazakarlık2
- diamond tema'nın çocuğuna leonidas ismini koyması3
- fatma betül sayan kaya57
- coğrafi ofsayt2
- tofaş arabamın hava yastığı açılmadı3
- amerika da yaşadığını zanneden yazar2
- ismet kalk çay koy kanka6
- iki çamaşır makinesini yan yana koymak3
- sözlüğün aptal kaynaması2
- bana küs müsünüz2
- dolunay3
- muhallebici açıyoruz isim önerileri13
- kendisiyle övünen insanlar15
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- fatma betül sayan kaya'ya malvarlığı dondurma2
- motor ayşe3
- sözlükte söylediği çoğu şey yalan olan yazar4
- sözlükte kavga edecek birini bulamamak4
- era7capone ve antipanik aşkı6
- almanyadan gelecek akrabadan istenecekler9
- ne kadar yaşlısın16
- türkiye33
- evet şimdi arkadaşlar gelelim hayatın gerçeklerine2
- ipkis2
- gecenin şarkısı2
- allah bize salat etti9
- futbol18
- pis yedili dizisindeki inanılmaz komik sahne2
- göğe bakmanın faydaları2
- queen ravenna adlı yazar10
- yazrlara göre yeni anayasda olması gerken maddeler2
- trt tarafsız olmalı13
- bazı aşklar şehre benzer3
- nedim şener'in fatma betül sayan kaya yorumu2
- şeytanları emriyle uzaklaştıran isa mesih2
Pidesi çok güzeldi.Sahibi tariflerini kendisi üretiyormuş,çok lezzetli imiş,öyle diyorlar.
yaklaşık 3 hafta önce 5 arkadaş gittiğimiz mekan.
5 kişinin de tek amacı kahve içip fal baktırmak. kahve artı fal 15tl. hadi 5tl kahvenin ücreti olsun; toplam 50tl fala bıraktık. evet biz beşimiz de üniversite mezunu hatta bazılarımız yüksek lisans yapmış kişileriz. ama istediğin kadar oku, doktora yap, ordinaryus ol; mallık baki kalıyor aga.
5 kişinin de tek amacı kahve içip fal baktırmak. kahve artı fal 15tl. hadi 5tl kahvenin ücreti olsun; toplam 50tl fala bıraktık. evet biz beşimiz de üniversite mezunu hatta bazılarımız yüksek lisans yapmış kişileriz. ama istediğin kadar oku, doktora yap, ordinaryus ol; mallık baki kalıyor aga.
ortadoğu ve balkanların en iyi waffleını yapabiliyorlar.
bir zamanların yıldızı olduğuna inandığım 9 ay baristalık ve hatta 3-4 ay kadarını bar şefliği yaptığım mekan , kediyi aslana boğdursalarda iyi mekandır.
çayı ve çalınan şarkıları güzel, işletmecisi kibar, garsonları ilgili olan sevimli mekan.
Kahvaltisi mukemmel, muzikleri harika, fiyati da gayet uygun mekan. Ogrenci icin rahat bir yer. Evimin yakininda olsa da gitsem her gun. Ben bursa goruklede gittim baska yerde var mi bilmiyorum.
bilhassa son bir yıldır falan eski havası, lezzeti ve hijyeni kalmamış mekan. severdik giderdik de aramız bozuldu. bi de mekanla ilgili tadilat, düzenleme hiç bitmeyecek sanırsam.
edit: bi şans daha verip yemek yemek için geldim. lakin halen hijyen problemi olduğunu düşünüyorum. ama yemeği yenileme ya da başka bir yemek teklifinde bulundular haklarını yemek istemem.
bu konuyu böyle yazıyor olma sebebim daha çok özen bekliyor olmam. kötü niyet değil.
edit: bi şans daha verip yemek yemek için geldim. lakin halen hijyen problemi olduğunu düşünüyorum. ama yemeği yenileme ya da başka bir yemek teklifinde bulundular haklarını yemek istemem.
bu konuyu böyle yazıyor olma sebebim daha çok özen bekliyor olmam. kötü niyet değil.
yemekleri güzel yer. o kadar bol eti bi kurban bayramında bir de deli kantinde yersin.
Görükle'de sevilen iki mekandan teki. Diğeri de pia zaten.
hayatımda duyduğum en aptalca isme sahip mekandır.
saçma sapan yer.
Goruklede bulunan guzide bir mekandır. Sefi değişmiş, üzdü.
kahvaltı konusunda menüde yazan ve gelen kahvaltı arasında bağ olmayan yer. yumurta unutuldu, simit bayat, domates çürük, patates 4 tane ... kasada belirtince de bıdıbıdı edilip eksik hizmetin bedeli tam alınıyor. daha gitmem, arkadaşlarımı da göndermem...
Görükle Deli Kantin in kahvaltı kalitesi hızla düşüşe geçmiştir.Birde gelen tabağa iyice göz atılması gerekmektedir zira mutlaka bir ürün eksik oluyor.
isim yapmış vasat yer. Adın çıksın yeter onunla gidersin derler ya ha o mekanlardan. içi boş menülere dünya para istiyor enayilerde atlıyor. Evet.
ilk şubesi kapanmış, trio'da yeni şubesi açılmış kaliteli mekan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar