bugün
- tembel ve çalışmayan insan15
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek14
- 1 saatte 10 bira içmek16
- manyak olmaya karar verdim9
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti3
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- hırt5
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması2
- velvet12
- otomobile ek vergi5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- kıbrıs barış harekatı3
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- nervio11
- akşamları yürüyüşe çıkmak2
- cunda adası3
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- ispanya19
- slavko vincic15
- blok33
- sevilince şımaran kızlar4
- teröriste o da insan demek4
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- otel odasında ölmekten korkmak2
- yazık oldu yarınlara4
- liberal eğitimin imkansızlığı2
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- arkadaşlar ben chatgpt ile konuşmaya gıdıyorum2
- pahalılığın çaresi3
- sözlük kızlarının adam gibi adam olması2
- vurgun yemek4
- özgünlüğün faydasız olması5
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- istanbul da hissedilen sıcaklık2
- tememda kenka nalaka10
- true hanın gazabı8
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
harry potter and the half blood prince ve harry potter and the order of phoenix filimlerinin de yonetmenligini ustlenen ingiliz yonetmendir kendisi.
yönettiği dört harry potter filminin de tabiri caizse içine sıçmış yönetmendir. daha da lafım yok kendisine.
(bkz: thank you david yates for fucking my childhood dream)
(bkz: thank you david yates for fucking my childhood dream)
harry potter'ın son 4 filmini çekerken büyük bir hata yapmış yönetmen. hatası da, yönettiği filmlerin harry potter olmadığının farkına varamaması olmuştur.
arkadaş, sen nasıl bir yönetmensin ki harry potter and the half blood prince'in filmini izlerken kavak yelleri'nden esintiler bulmama sebep oluyorsun? sen nasıl bir akılsızsın ki "ben bunu yönetiyorum şimdi de acaba bu kitabın konusu ne?" diye bir düşünüp kitabı okumayı akıl edemiyorsun? (eğer kitabı okuyup da böyle filmler yaptıysan daha beter) sen nasıl bir kendini bilmezsin ki koskoca mürver asa'nın ortadan ikiye ayrılıp uçurumdan atıldığı bir sahne çekmeye cüret ediyorsun? tabii bu diğer sahnelerinin iyi olduğu anlamına gelmiyor, hepsi kötü, bu da en kötülerinden biri.
aslında tek suç bu adamın değil, bu filmler çekilirken "abi iyi hoş da, biz napıyoruz burada? olayımız ne?" demeyen bütün herkeste.
arkadaş, sen nasıl bir yönetmensin ki harry potter and the half blood prince'in filmini izlerken kavak yelleri'nden esintiler bulmama sebep oluyorsun? sen nasıl bir akılsızsın ki "ben bunu yönetiyorum şimdi de acaba bu kitabın konusu ne?" diye bir düşünüp kitabı okumayı akıl edemiyorsun? (eğer kitabı okuyup da böyle filmler yaptıysan daha beter) sen nasıl bir kendini bilmezsin ki koskoca mürver asa'nın ortadan ikiye ayrılıp uçurumdan atıldığı bir sahne çekmeye cüret ediyorsun? tabii bu diğer sahnelerinin iyi olduğu anlamına gelmiyor, hepsi kötü, bu da en kötülerinden biri.
aslında tek suç bu adamın değil, bu filmler çekilirken "abi iyi hoş da, biz napıyoruz burada? olayımız ne?" demeyen bütün herkeste.
kitaba bi baksaydı iyiydi.
hakkında içimi dökmek için aylar sonra tekrar beni sözlüğe sokturan adamdır. bu amına koduğumun herifi harry potter serisinin 5. filminden sonra serinin mantık ve lağım çukuru sınırlarını zorlamasını sağlamış büyük alkışı hakeden zattır. alfonso cuaron (azkaban tutsağı) dan sonra düşüşe geçen seriyi kurgudan masala çevirmiş, daha fazla dikkat çekip, harika kurgulanmış hikayeden çok dövüş sahnesi seven ergenlerin para verip izlemesi için seriyi mahvetmiştir. burdan kendisine bir slow clap ve sülalesine de selamlar gönderiyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar