Need For Speed Carbon'un ana kötüsüdür
Palmont City'nin sahibidir.
(bkz: kilim mektebi)
asya'nın büyük kralı.

iskit ve yunan dünyası ile yoğun şekilde uğraşmış olan pers hükümdarı.

m.ö 520-490 arası hüküm sürdü.

kserkses(serhas)'ın babasıdır.
Lol denilen oyunda garenin hasmıdır.

Garen karşısında darius olduğunda;

- darius sıkıyorsa barona gel.

Diyerek kışkırtır.*
https://www.youtube.com/watch?v=VBnx7DlDWsI

az önce attığım quadro, ama pentayı çalana güzel sözler söyledim *
Valla ben stack biriktirmeyi bi beceremiom. Guzel hero ama ingilicce.
En büyük counter'ı Teemo'dur. En şekil kostümü ise Potanın Kralı'dır.
(bkz: overrated)
ulan iskender'den 150 yıl önce yaşayıp onun kadar sınırlarını geliştiren adama hero olmuş seçemiyorum falan diyorlar bu ne kepazelik.
(bkz: noobchamp)
suanki metada direk banlardandir.oldukca guclu ve kolay oynayisi onu guclu kilan ozellikleri.
pek oynamadigim için kolay diye seçtiğim hero.
Dunk master dariusla dunk basmak ayrı zevklidir. Heleki triple kill verirse ayrı.
iri bir tavşanın ismidir aynı zamanda:
görsel
çekerse öper.
Karizmatik şahsiyet.
buglu hero. kendine cekince 10 defa flash at yine o mesafeden cekiyo adami. menzilli sampiyonlarin hicbir sansi yok.
Oyundaki en iyi ultilerden birine sahip olan hero. tam bir noob herosu. Top'da oynanabilecek en kolay hero. Karşısına garen gelince büyük bir derbiye sebep olur.
Darius League Df Legends'de ultisi ile tek atabilen bir kahramandır.
nfs carbon da son boss. arabası audi le mans tı hatırladığım kadarıyla.
League of Legends de en iyi herodur ayrıca ap karekterleri sollar geçer.
Mürekkep yürek serisinde sesiyle kitaplardaki masal dünyasından bizim dünyamıza karakterler getirebilen capricorn'un okuyucusudur. Fakat kekeme olduğu için kitaplardan çağırdığı karakterlerde hep bir eksiklik oluyor.
türk herosu. efsane ks atar. 3 senedir oyunu oynamama rağmen bir kez bile tercih etmediğim.
Master yi oynayanlarin tank+dovuscu ihtiyacini karsilar. Kasilirsa jax gibi 1v5 gidip 4unu veya 5ini alabilecek bir championdur. Item buildi basittir, oynamasi son derece kolaydir.
sadece benimle zafere ulaşırsın repliğini çok severim rankedde lose aldırmayan herodur bana.

edit:dari teq atar xd
© copyright 2005 - 2026