bugün

insan kendi kendine nasıl hakaret edebilir isimli çalışma. Sizin oralar baya geniş anladık. Ben senin dengin değilim. Sana 3 gömlek fazla gelirim.
seni daha önce aldatmış mıydım yoksa. hangisisin sen.
Ben yapmacık değilim neysem o yum. Özür dilemek de bir erdemdir.Kabul et suçunu. Yoksa battikca batıyorsun. Benim hesabım 10 yıllık hesap senin gibi yenilere pabuç bırakmam.
efendiliğini normal sözlükte falan oyna kardeşim burası öyle bi yer değil. tavsiyem hesabını sil ve git
Benim herşeyim orda aç bak. Senin gibi kufurbaz değilim. Burası kufur mecrası değil. istediğime söverim diyemezsin. Özür dileyecegine üste çıkmaya çalışma.
Kız sabah kahvaltıda kavurma yedim dedi sonrasında çiğ billur yerim böyle katır katur gibi bir şeyler diyince linçlendi. (bkz: swh)
Küfür küfür dedikleri de aykü gibi bir şey o da silindi zaten ya abartmayalım.
olur ver bakalım savcılığa. bu sayede seni de bi incelerler hem kimmişsin nerde neler paylaşmışsın neler yapmışsın öğreniriz hep birlikte.
Burası insanları şu cu bu cu diye ayrıştırma mecrası değil. istediğim istediğim zaman küfrederim diyorsan bir de savcılığa soralım bakalım. Ne düşünüyorlar bu konuda. Mizah yapabilme yeteneğin varsa ne ala yoksa dışarda sek sek oyna. Yorma.
tarikatçılara sövdüyse helal olsun dediğimiz yazar. 10 kişi toplanıp bir yazarın nickaltında ahkam kesmek delikanlılık değildir çocuklar dağılın.
istediğime küfür ederim. kuduruyorsanız küfrü yerinde etmişim demektir. helal olsun bana.
Kusura bakma Abdurrahman çelebi devir bitti. inanır mısın burası 40 derece ve benim tahammül seviyem düşük ama cahille tartışmayı sonlandırıp kudurmanı biraz da uzaktan izlemek istiyorum.
Şşş sorun yok.
mağduru oynadığım yok asıl mağdur sizsiniz. gazabımdan korkun. dua edin hava sıcak o yüzden yazmaya üşeniyorum hava iyi olsaydı hepinizin burnundan getirirdim. şimdi uzayın burdan. tarikatçılar sizi
Kötü haber fake değiliz bro. Hadi yas tut şimdi sen biraz
eli yüzü düzgün yazardır. efendi efendi bilgi entrysi girer. kendisi bu sözlüğe 2-3 gömlek üstün aslında. belki sözlük fareleri bu yüzden de onu sevmiyordur. bir ortamda ortama göre fazla iyi olan dışlanır.
Şşşş sorun yok. Geldim artık.
Fake diyor, ya sen tüm tuşlara basacak mısın böyle?
hesapların kimin fakesi olduğu anlaşıldı. gocu yanlış hesapla yazdın kardeşim.
Elimizde büyüyen sevilen insan, küçük kardeş
Eksik olmasın.
bunlar niye muhteşem ikili gibi aynı yerde bitiyorlar. gidin lan bu mahalleden. hoşt
Asosyal olduğu gibi kufurbazdır. Psikolojik sorunları olan arkadaşa lütfen iyi bir psikiyatr tavsiye edelim. Ne de olsa insandır kazanmak topluma adapte etmek lazım. Yaradilanı severim yaradandan ötürü.
adamına göre muamele yapan yazardır. ewed
Tanımadığı insanlara üsluptan yoksun bir şekilde merhaba diyor sanırım. ateşi yeni bulmuş, sosyalleşmeyi 2030 gibi çözecek.
Ağzı küfür dolu canlı türü, dışarıda merhaba diye de insanların kafasına taş atıyordur.
Korkunç.
Kendisi benim için mühimdir.
Kıskandıysan sende sözlüğün içinden geçebilirsin. Bu kadar tantana çıkarmana gerek yok
Uysaljakoben tokatlamış. Meh meh meh
yapay zeka değilse dün gece sözlüğü neden skibattığını açıklamasını bekliyoruz. ne yapmak nereye varmak istemektedir?
1234...9
© copyright 2005 - 2026