bugün
- insanın bu hayattaki amacı13
- intihar etmek7
- sözlüğe gelince alınan koku7
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- yaşadım demek için ne yapmalı10
- erikli su5
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi6
- kimseyi memnun edememek4
- çok güzel seven kadın2
- ışıktan daha hızlı olan şey5
- türklerin yunan adalarına tatile gitme nedeni7
- sistemin bizi paralı köle yaptığı gerçeği3
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın6
- hayata dair iç burkan detaylar2
- yeni sevgilide olması istenen özellikler5
- gulmekicinyaratilmis3
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması8
- açlık grevi2
- a milli takıma 15 milyon euro prim verilmesi6
- güne bir şarkı bırak7
- altılı masa diye kıçını yırtıp sonra dama çıkmak3
- 10 lu yaşların çabuk geçmesi3
- ab'nin türkiye'deki terör örgütlerini beslemesi4
- murat kurum3
- beşiktaş gain fenerbahçe beko maçı3
- idare etme aynen iade et2
- yaya geçidinde yayaya yol vermemek2
- peş peşe iki aracın çarptığı 4 yaşındaki çocuk2
- sedat pekmez17
- akademisyen egosu2
- teoman duralı2
- otobüs2
- milli takımın 6 puanla grubu lider bitirmesi2
- ortamda herkesi birbirine dolduran kadın2
- ketçapla güzel giden yiyecekler12
- ona bir şey söyle20
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak12
- imamoğlu abd ingiliz ve almanların bir projesiydi11
- son 20 yılın en gıcık lafı16
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- aleyna tilki'nin konserde verdiği efsane frikik12
- sigarayı tersten yakmak9
- çocuğa yabancı isimler vermek9
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- 16 haziran 2026 fransa senegal maçı9
- hep kendini suçlamak12
- 12 saat çalışmak7
- insan sanatsal bir varlıktır7
- bedava dopaminin bazen işe yaraması7
- antidepresan kullanmamış erkek bulmanın zorluğu7
bir bok yapacak gibi durmayan yazar.
(#9785309) mal ya mal bildiğin mal. karanlık veya aydınlık, kendisine uzaktan bakınca eğlenceli gelen mum söndü saçmalığının, mumunu neresinde söndereceğim konusunda tereddüt dahi etmiyorum.
hayretlik verici, ibret alınmalık vay arkadaş hala var böyleleri.
edit: hobaa liseliler basmış sözlüğü kaç kaç kaç.
ha unutmadan yeni bombamızda bu (#9785684).
hayretlik verici, ibret alınmalık vay arkadaş hala var böyleleri.
edit: hobaa liseliler basmış sözlüğü kaç kaç kaç.
ha unutmadan yeni bombamızda bu (#9785684).
önüne gelen yazar olan tayfasının başyazarı.
(bkz: mehmet haberal/#9852773)
(bkz: mehmet haberal/#9852800)
mehmet haberal babası filan olsaydı ne yapardı acaba? biliyorum şimdi sanki suçluymuş gibi diyecek ki; benim babam böyle şeyler yapmaz. yaparsa da babam olmaz vs vs. maval okuyacak büyük ihtimalle. bunları geçelim de bi' tanıdığı, bi' sevdiği 3 yıl suçu ispatlanmadan içerde kalsa isyan eder miydi? kalmış mıydı o kadar insanlığı acaba? çok yazık çok...
(bkz: mehmet haberal/#9852800)
mehmet haberal babası filan olsaydı ne yapardı acaba? biliyorum şimdi sanki suçluymuş gibi diyecek ki; benim babam böyle şeyler yapmaz. yaparsa da babam olmaz vs vs. maval okuyacak büyük ihtimalle. bunları geçelim de bi' tanıdığı, bi' sevdiği 3 yıl suçu ispatlanmadan içerde kalsa isyan eder miydi? kalmış mıydı o kadar insanlığı acaba? çok yazık çok...
hem liseli ergen, hem de çok fena yobazdır. aboooov en tehlikeli insan tipi lan.
adına üzüldüğüm bir vatandaşım daha. nefret ettiği şeylerin izlerini her gün, her saat, her dakika, her yerde görmek zorunda... yazık lan. cidden üzülüyorum.
(bkz: cany13/#9853132)
klasik on kasım osbircisi.
diğerlerinden tek farkı on kasım'dan önce boşalması. geciktirici alsaydın hacı.
(bkz: erken boşalma)
diğerlerinden tek farkı on kasım'dan önce boşalması. geciktirici alsaydın hacı.
(bkz: erken boşalma)
kemalistlere hakaret ettiği kadar pkkya laf söylemeyen yazar. rastlantı değildir. tabi anlayana.
çaylak gelip çaylak kalaydı daha iyiydi dediğim yazar.
edit büdüt: artık çaylakmış.
edit büdüt: artık çaylakmış.
çaylak olmuş yazardır.
(bkz: crespo)
hayırsız evlat tanımına uyan yazar.
sözlügün belkide en kaliteli yazarı olmaya aday adayı yazardı. kalemini ve üslübunu begenmeyen laikler bir çırpıda sildi yazarı defterden.
soslu fıstığa verilen diğer ad. tadı oldukça güzeldir.
(bkz: ölü numarası yapın da gitsin)
atatürk düşmanı yazar. hakkında inceleme yapılması için online ihbar ettim. sizde üşenmeyin bir online ihbar da siz yapın. bu duygu ve düşüncelerini ayrıca bolca hakaretlerini bu ülkenin savcısına hakimine anlatsın.
(bkz: bir ihbar da siz yapın)*
(bkz: yarası saklı)
bir başlık açıp forummuş gibi ve resmen kışkırtmak için 2-3 entry girip ortalığı karıştıran yazar.
fikrinin gücüne güveniyorsan, tek entry'de düşüncelerini orda kalsın mahalle karıları gibi sonrasında da laf söyleme. tertipli olun biraz!!
fikrinin gücüne güveniyorsan, tek entry'de düşüncelerini orda kalsın mahalle karıları gibi sonrasında da laf söyleme. tertipli olun biraz!!
dumanı üstünde biraz, ateşli ateşli sağa sola saldırmayı mantıklı bulmuş. hani utandığı kültürü mü var? kendi sorunudur. ırkçılık konusunda nasıl bir görüşüm olduğunu yazdım. halbuki yazarak anlattım, anlayamamış. hem anlaması da umrumda olsa, peki diyeceğim. ama umrumda değil.
muhatap olacağım insanı iyi seçerim. ve bu arada; avukatım. anayasadan madde ezberleyip artistlik yapacak kekolardan da değilim, sağda solda böyle yazılarım bulunmaz. gelelim madde 10'a, vatandaşların birbirine eşit olmadığı hakkında nerde yazı yazdıysam. ama bu keko görmüş ve bulmuş sanırım. yoksa neden madde 10 muhabbeti çeksin değil mi?
muhatap olacağım insanı iyi seçerim. ve bu arada; avukatım. anayasadan madde ezberleyip artistlik yapacak kekolardan da değilim, sağda solda böyle yazılarım bulunmaz. gelelim madde 10'a, vatandaşların birbirine eşit olmadığı hakkında nerde yazı yazdıysam. ama bu keko görmüş ve bulmuş sanırım. yoksa neden madde 10 muhabbeti çeksin değil mi?
kendisi için nadide bir tanım üretmiş atalarımız, kullanmakta bir beis görmüyorum.
(bkz: faşist)
bebeğini doğurmak isteyen bir genç kıza mal deme hakkını kendisinde bularak ne derece zeki olduğunu ispatlamıştır. o katillerden bir farkı yoktur görüş olarak.
(bkz: faşist)
bebeğini doğurmak isteyen bir genç kıza mal deme hakkını kendisinde bularak ne derece zeki olduğunu ispatlamıştır. o katillerden bir farkı yoktur görüş olarak.
19 yaşında hamile kıza mal diyip, doğuda yaşanan rezalete amenna diyen, kafası karışmış, saçmalamış, yazarımsı varlıktır. allah ıslah etsin bu ve bunun gibileri.
edit: açtığı başlığın altı coştu diye hatta yandaş buldu diye bi tarafı* kalkmış diyorlar. grup yapadurun o zaman ama korunun da ha! zira, o bahsettiğiniz mal o kız değil, baştan beri sizsiniz.
edit: açtığı başlığın altı coştu diye hatta yandaş buldu diye bi tarafı* kalkmış diyorlar. grup yapadurun o zaman ama korunun da ha! zira, o bahsettiğiniz mal o kız değil, baştan beri sizsiniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar