bugün
- rica etsem beni linçler misiniz14
- silver ile evlenecek erkek41
- ellerim bos gonlum hos29
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- sürü zekası7
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın3
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- sözlükte yapılacak en büyük hata4
- avukat sevgili8
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- teomancalmasur5
- can yok olmaz sadece biçim değiştirir2
- tarihin üç kırılma noktası2
- morkstar6
- sözlüğün toplam zekası6
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- silik yemek5
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- katatespizartmasi16
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- bilim ve din üzerine düşünceler3
- üzdüğüm herkesten özür dilerim3
- technical debt3
- sarhoş olmak3
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- tuzlu kahve dizisi7
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- motordan düşmek6
- sözlük yazarlarının bıyıkları3
- ortama girince herkesin susması11
- parayla saadet olması18
- sırplarda dusan isminin yaygın olması3
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- özel mesaj ifşası5
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- sarapci koala61
- uludağ sözlükte günü kavga etmeden bitirmek3
- pitbull3
yeni nesil ford mustang araçların motor tipidir fordun modüler motorudur daha ekonomik ama daha güçlü bir motor ilk olarak 2010 yılında kullanıldı.
Şanssız çakal.
En cool çizgi film karakterlerinden biri de budur. Road runner ı yakalayıp yemesini iple çektim ama muradına eremedi garibim. Gel gülüm sen, ben sana kebap dürüm neyin ısmarlarım.
Acme şirketi tarafından "asrın müşterisi" seçilmenin yanı sıra "yaşam boyu loser" ödülü verilmiştir.
fizik kurallarına meydan okuyan hayvan.
(bkz: çakal carlos)
en azından uğraşıyor emek harcıyor, road runner gibi değil. acme'lerine kurban olduğum.
road runner isimli kaçmaktan başka hiç bir fikri olmayan kuşa karşı, her zaman icat yapmaktan başka çaresi olmayan keskin zekalı coyote' den yana olmuşumdur.
road runner hiç bir zaman bir speedy gonzales olamayacağı gibi coyote' de hiç bir zaman kırmızı başlıklı kız' daki kurt olamayacaktır.
road runner' ı yakalamaktan ümidi kestiği, kendine alkole verdiği sıralarda tarkan' ın yakalarsam tık tık isimli eserini dinlediği duyulmuştur. bu şarkıyı road runner' ın evinin önünde çalıp göz dağı verdiği bilinmektedir, jandarma teyakkuzdadır. Şerefine coyote. *
road runner hiç bir zaman bir speedy gonzales olamayacağı gibi coyote' de hiç bir zaman kırmızı başlıklı kız' daki kurt olamayacaktır.
road runner' ı yakalamaktan ümidi kestiği, kendine alkole verdiği sıralarda tarkan' ın yakalarsam tık tık isimli eserini dinlediği duyulmuştur. bu şarkıyı road runner' ın evinin önünde çalıp göz dağı verdiği bilinmektedir, jandarma teyakkuzdadır. Şerefine coyote. *
roadrunner ı öldürmeye para harcamak yerine gidip yiyecek almayan bi hayvandır.
roadrunner ı öldürmeye para harcamak yerine gidip yiyecek almayan bi hayvandır.
çocukken taraftarı olduğumuz sevdiğimiz saydığımız bir abimizdir, lakin benim kafama takılan konu hep şu oldu; bi yerde karşılaşsak sorucam ama daha amerika'nın güney kanyonlarına yolum düşmedi.
arkadaş bazen öyle müthiş fikirler geliyor ki adamın aklına küçük bir şanssızlık eseri başarısız oluyor ve sonra onu tekrar denemiyor. "lan tekrar yap işte bu sefer olur, süper fikir işte" diye kendimi yemekle geçti çocukluğum.
arkadaş bazen öyle müthiş fikirler geliyor ki adamın aklına küçük bir şanssızlık eseri başarısız oluyor ve sonra onu tekrar denemiyor. "lan tekrar yap işte bu sefer olur, süper fikir işte" diye kendimi yemekle geçti çocukluğum.
gönüllerimizin kahramanı. azmine hayran olunası hayvan.
nasipsiz bahstsız çakaldır.
buna acıdığım kadar kimseye acımıyorum lan. tamam eleman kötü rolde ama bu kadar da ezdirmeyin aq.
buna acıdığım kadar kimseye acımıyorum lan. tamam eleman kötü rolde ama bu kadar da ezdirmeyin aq.
sonunda istediğini yapmıştır, o kadar uğraştıktan sonra haketmişti zaten.
http://vimeo.com/5824420
http://vimeo.com/5824420
(bkz: benim babam coyote gibi adam)
çok bomba bir karakterdir.
planları, tipi, o dib dib diye burnunun dibindeki yaratığı yakalayamadığında ağzının yüzünün girdiği şekil... hepsi bu yaratığa yarılarak gülme sebebidir.
planları, tipi, o dib dib diye burnunun dibindeki yaratığı yakalayamadığında ağzının yüzünün girdiği şekil... hepsi bu yaratığa yarılarak gülme sebebidir.
road runner'ı birgün yakalaması için içimden dualar etmiştim vaktinde. aslına bakarsan hala da ediyorum. yaş ilerlemiş ama kafa aynı. bir de tom'un jerry'i yemesi için de çok dualar etmiştim. sonra gargamel'in şirinleri.. ehm neyse..
çizgi film dünyasının gelmiş geçmiş en cenabet karakteri.
(bkz: coyote ugly)
Tam anlamıyla bahtsız bedevi. Yahu yaptığı her proje de elinde patlamaz ki zavallının..
yüksekten düşerken kameraya bakması bile hem komik hemde dramatik olan çizgi film karakteri.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar