bugün
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki14
- silver ile evlenecek erkek40
- avukat sevgili6
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- eksi karmalı kadın yazar3
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- tuzlu kahve dizisi7
- sözlüğün toplam zekası3
- imparatorice olmak ister miydiniz3
- ellerim bos gonlum hos24
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- katatespizartmasi15
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- yüzüklerin efendisi4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- özel mesaj ifşası5
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- çift göz kapağı ameliyatı2
- korkunçlu cinli roman yazmak4
- ansızın gelen benim ulusözlük te ne işim var hissi2
- masonların kurduğu abd4
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı3
- motordan düşmek5
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- gocu giderse sözlüğün abisi kim olacak3
- kuzey kore de bim olmaması4
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- hani hiç kavga falan çıkmaması2
- gecenin şarkısı9
- hoşlanılan kızın size sevdiği erkeği anlatması5
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- ortama girince herkesin susması11
- maddi dünyanın prensi lucifer dır2
- ağlayarak 31 çekmek4
- seri kalça koklayıcısı4
- kale3112'ye üstün hizmet madalyası verilmesi4
- kebap yiyen kız6
- sarapci koala63
- allah teknolojiye ne kadar tahammül gösterecek2
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- yahudi demonolojisi ve melek ilmi5
- simko311
- en düşük karma puanına sahip uludağ sözlük yazarı5
- içinden korkusu alınmış bir insan olmak4
- parayla saadet olması18
- lucky strike2
- allah insanı kendisine kulluk etsin diye yarattı2
- big bang ten önce ne vardı sorusu ne kadar anlamlı3
- sözlük kızlarının ojeleri7
fırtına öncesi sessizliğinde son taktiklerini aldığım yazar! heyecanlanmaya başladım yahu!*
(#5815418) no'lu entry ile tarafını belli etmiş yazardır. allah akıl fikir versin.
bilmem kaç nolu entry'sinde iç çamaşırı ile külotu, atleti, sütyeni aynı kefeye koymamış yazar. mini eteğin yararlı olduğunu söyleyip başörtüsünün yobaz aracı olduğunu sanan zihniyete bir cevap vermeye çalışmıştır kendince. yoksa başörtüsünün etnik bir kıyafet olduğunu birçok kişiden daha iyi bilir.
(bkz: #5734938) devletin kendi kitabında kendini üstün göstermesinden başka birşey değildir bu. tarih dersek tarihin kralını yazmış bir ırk olan ingilizlerden bir tanıdığın tarihçi varsa sorabilirsin. sorup araştırır mısın tabi hayır onun yerine :
-yok öle bişey yok ya babababa kürtlere bak kürtlere yalan kolpa
gibi çırpınışlar da bulunursun.beni de kürt sanarsın çünkü ben kürt halkını savunduğum için halbuki bilmezsin ki bir halkın haklılığını savunmak insanlığı savunmaktır.
yukarıda yazdıklarımı okumadan saçma cevaplar verebilecek yazardır.bilmem kaçıncı nesildir önemi yok nesilinin çünkü onun ait olduğu canlı neslinin son türüdür. arkadaşımız.
-yok öle bişey yok ya babababa kürtlere bak kürtlere yalan kolpa
gibi çırpınışlar da bulunursun.beni de kürt sanarsın çünkü ben kürt halkını savunduğum için halbuki bilmezsin ki bir halkın haklılığını savunmak insanlığı savunmaktır.
yukarıda yazdıklarımı okumadan saçma cevaplar verebilecek yazardır.bilmem kaçıncı nesildir önemi yok nesilinin çünkü onun ait olduğu canlı neslinin son türüdür. arkadaşımız.
kentimizi onurlandırmasını heyecanla beklediğimiz, gözümüz yollarda kaldı yazarıdır.
avatarıyla mesajına aynı anda kesinlikle bakılmaması gereken bir yazar ki mesajındaki gülücükler, avatarla birleşince ister istemez gözde şu görüntü beliriyor:
görsel *
http://www.habereksen.com/resimler/haber/947.jpg
edit: şaka bir yana gerçekten korktum. *
edit2: gelme.
görsel *
http://www.habereksen.com/resimler/haber/947.jpg
edit: şaka bir yana gerçekten korktum. *
edit2: gelme.
beşinci nesil abimiz coolgoose makamına;
kafayı altıncı nesile takmış beşinci nesil yazar.. (bkz: #5385597)
sen altıncı neslin hepsine fabrika hatası var diyecek kadar arsızlaşsan da onların önemli bir kısmı buradayken sen yoktun, bunu unutma..
hadi şimdi o yaratıcı entrylerinle altıncı nesil kardeşlerine çemkirmeye devam et, arz ederim..
kafayı altıncı nesile takmış beşinci nesil yazar.. (bkz: #5385597)
sen altıncı neslin hepsine fabrika hatası var diyecek kadar arsızlaşsan da onların önemli bir kısmı buradayken sen yoktun, bunu unutma..
hadi şimdi o yaratıcı entrylerinle altıncı nesil kardeşlerine çemkirmeye devam et, arz ederim..
(bkz: #5593232) no'lu entry'si ile beni sinir krizlerine sokmuştur. yalandır, iftiradır efendim. yoktur öyle birşey ki ben fenerbahçe için ölürüm lan!!!
sözlüğü pkk'ye dar eden yazarlardan. bu hizmetlerinin karşılığını mutlaka alacaktır.
gece itibariyle, hep birlik olup başkalarına yaptığımız oyunu biraz çevirerek bana yedirmeye çalışan yazardır. ama noldu??? tabiki de çabalarının sonucu nihayete varamadı.*
şimdi nick altı paslaşması denilecek ama yine de yazacağım.
kendisiyle şu vakte kadat bir temasım olmamıştı.
hoşunuza gitmeyen, anlam veremediğiniz bir entrysini görünce öküz gibi hakaret etmek, veya direkt eksiyi basmak yerine kendisine bir özel mesaj atıp "bu ne iş üstad?" diye sorduğunuz vakit, gayet nazik şekilde cevap veren bir yazar.
deneyin bir, valla siz de göreceksiniz.
terörle mücadelede örnek bir hassasiyete sahip olduğu anlaşılıyor.
klavyesine kuvvet.
kendisiyle şu vakte kadat bir temasım olmamıştı.
hoşunuza gitmeyen, anlam veremediğiniz bir entrysini görünce öküz gibi hakaret etmek, veya direkt eksiyi basmak yerine kendisine bir özel mesaj atıp "bu ne iş üstad?" diye sorduğunuz vakit, gayet nazik şekilde cevap veren bir yazar.
deneyin bir, valla siz de göreceksiniz.
terörle mücadelede örnek bir hassasiyete sahip olduğu anlaşılıyor.
klavyesine kuvvet.
an itibariyle galatasaray' ın altyapı oyuncularına kafayı takmış yazar.
kendisinin michael jackson'a olan subjektif bakışı, çevresinde bulunan bilimum çocuğu michael jackson tarafından tacize uğratamamış olmasından kaynaklanmakta sanırım. bahaneyle adamdan para koparmak istiyordu galiba. ya da kendi içindeki bastırılmış duygularını michael jackson üzerinden kötüleyerek psikolojik bir rahatlama yaşıyor olsa gerek.
salt prim yapmak isteyen yazar! hayda bre, bu adam kim lan? nerden biliyor benim içimden geçenleri.
(bkz: kör ölünce badem gözlü olurmuş)
(bkz: kör ölünce badem gözlü olurmuş)
salt prim yapmak adına bir ölümü bile makaraya alabilecek derecede karaktersiz olduğunu düşündüğüm, muhtemelen ukala, 'bildiklerinin bilmediklerinin yanındaki ölçüsü'nden bihaber şahıs. ayrıca (bkz: n00b)
4000$ maaşım, bmw x5im var..sevgilim yok. swh diyerek insanı i.ne olmaya teşvik eden yazar.*
#5462864 nolu entry si ile beni guldurmus yazardir. fanatiklik olur ama bu biraz agir geldi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar