bugün
- fenerbahçe biraz sert biraz katı14
- kendini çok önemli sanan yazar11
- üniversiteli eskort kadınlar10
- şahin siyonistle islamcı kardeştir5
- türk kızı5
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı76
- beyaz giyince kesin üstüne yemek dökmek4
- bir insanı tanımak5
- fikir paylaşma günü5
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz2
- nineteen ninety four5
- türkiye'yi ışid zihniyeti yönetseydi nasıl olurdu4
- bütün dövmeli kızlar patlaktır7
- adalet bakanlığı'nın 15 bin alım süreci2
- allah tüm insanları isa'nın suretinde yaratmıştır4
- hiç yalan söyleyememek ister miydin2
- 9 eylül 2026 barcelona feyenoord maçı2
- şehrin bağırsaklarını sevmek5
- pisa ortalamasında avrupaya çakmamız2
- ateizm sekülerizm deccaliyet ruhunun bi parçasıdır3
- kedi sevmeyen insan4
- e r'e k t o r5
- küs olan yazarları öpüştürüp barıştırmak7
- özgür özel11
- kazandibinin pişmemiş kek olması2
- hazreti muhammed yahudilerle ticaret yapmaz mıydı2
- mutfağına konuk olunan yazara arkadan sarılmak5
- osimhensiz galatasaray6
- okul zilinin pavlovsal etkisi7
- kiraz cicegi kolonyasi20
- bir başlık açmak için akla fikir gelmemesi2
- tava böreği3
- sudekiray7
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak6
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız6
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı17
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek14
- e r'e k t o r bay bey birader2
- gece gece bamya yenir mi8
- rus kadınla evlenir misiniz10
- ikizler burcu4
- bakarız diyen erkek17
- fenerbahçe15
- eski sevgilinin yeni sevgilisi4
- recep tayyip erdoğan15
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan4
- ruhi çenet11
- sözlüğün akmaması3
- izzet altınmeşe dinlemenin felsefesi2
- silvermist'in mutfağına konuk olmak11
aynı prezervatif gibi çok iş görür ve kullan at olan anti virüs.
avast, kav, antivir, norton gibi virüs programlarının ''biz buna bir şey yapamayız hacı :/ kusura bakma'' dediği virüslere,
sen bana bırak abi diyerek ağız burun giren mükemmel ötesi bir kahraman.
(bkz: seviyorum ulan)
sen bana bırak abi diyerek ağız burun giren mükemmel ötesi bir kahraman.
(bkz: seviyorum ulan)
bu programın en güzel özelliklerinden biri de diğer virüs programları gibi sürekli altta duran, bilgisayarı yavaşlatan ve her şeye müdahale eden bir program olmamasıdır.
görev yöneticisinin, kayıt defterinin açılmaması gibi şeylere sebep olan virüsleri temizlemede başarılı olabilen nadir antivirüslerden. hepsiyle denedim silmedi, bunda ıslak odunla girdi valla virüslere. helal olsun.
bilgisayarınıza öyle bir zeval gelir ki ne yapsanız normale döndüremezsiniz. bulaşan virüs muhtemelen tüm yetkilerinizi sınırlamıştır. işte o anda nur yüzlü ak sakallı bir combofix görünür gözünüze. sizi refaha ulaştırır. makineyi temizledikten sonra combofix ikonundaki yaratığı bağrınıza bağrınıza basasınız gelir. işte budur combofix.
görsel
görsel
oyunlarda performansı arttıran zararlı yazılımların baş düşmanı. bir program anca bu kadar yakışıklı olur.
aylar sonra gelen edit: yakışıklı ne lan ahahah. sıfat kalmadı sanki.
aylar sonra gelen edit: yakışıklı ne lan ahahah. sıfat kalmadı sanki.
eğer bir nvidia optimus ekran kartınız varsa ve combofix kullanmışsanız tek çözüm ekran kartından eski verimi alabilmek için bilgisayara format atmak olacaktır. yaklaşık 2 aydır optimus sorunlarıyla uğraşıyodum nedeni combo fix çıktı.
bilgisayarı formata sürükleyen yavşak program. ulan bu kadar insan nvidia optimus u bozmasından muzdaripken neden bir update falan almaz bununla ilgili.
amvo.exe virüsünun ağzına sıçan program. lakin kullanmadan önce kaybedecek birşeyiniz olmamasına dikkat edin. nolur nolmaz hani.
adı, sesi pek duyulmamasına rağmen nod32, kaspersky, avast gibi antivirüslerin bile bulamadığı en azılı virüsleri bulup, silen az ama öz antivirüs programı.
özellikle interneti yavaşlayanlara tavsiye ederim. silemediği virüsleri bilgisayarı kapatıp, güvenli modda siliyor, ms-dos ekranında çalıştığı için daha rahat hareket edip her türlü işini görebiliyor.
ilk kullandığımdan beri severim, bilgisayarım yavaşladığında format atmadan bir taratırım bununla, gerçekten formatlık mı bilgisayar diye.
saygı duyuyorum bu programa.
özellikle interneti yavaşlayanlara tavsiye ederim. silemediği virüsleri bilgisayarı kapatıp, güvenli modda siliyor, ms-dos ekranında çalıştığı için daha rahat hareket edip her türlü işini görebiliyor.
ilk kullandığımdan beri severim, bilgisayarım yavaşladığında format atmadan bir taratırım bununla, gerçekten formatlık mı bilgisayar diye.
saygı duyuyorum bu programa.
en azılı virüslerde bile işe yarayan enfes program.
her türlü pisliğin üstesinden gelen müthiş program.
ilaçtır ilaç.
virüslere aduket çakan program.
windows 8 in çıkması ile an itibarı kullanamadığım program fakat ilk guncellemede uyumluluk saglanacaktır.
bilgisayarı hızlandıran program. valla az önce bitti işlem memnunum.
windows 8 ile uyumlu değildir.
format sonucunda msn problemi yaşadığım sorunu, hata kodu 80072efd oluyor. ne yaptımsa çözememiştim.
combofix kurdum ve 10 dakikada çözdü.
advanced system care ile birlikte rush hour yapıyorlar resmen.
combofix kurdum ve 10 dakikada çözdü.
advanced system care ile birlikte rush hour yapıyorlar resmen.
çok etkili ve sert bir program.. duvardaki boya lekesini bıçakla kazıyarak çıkardığınızı düşüşünün.. etkisi öyle..
sabah bilgisayara yüklediğim bir programdan kaptığım malwareden bu program sayesinde kurtuldum. çok çok iyi bir antivirüs-antimalware-antispy artık ne derseniz diyin, eğer bilgisayarınız yavaşlamışsa bunu kullanın. farenin çift tıklaması, farenin birden ekranda kaybolması, bilgisayarın durduk yere donması, yavaş açılan programlar, masaüstüne yavaş geçme, oyunlarda bilgisayarın acayip ısınması ve kasması gibi birçok problemi ortadan kaldırıyor. şiddetle tavsiye ediyorum.
windows 8 ile çalışmayan program.
Üzerinde çalıştırılan işletim sistemi Windows ise asla önerilmeyen program. Çünkü Microsoft, hiçbir yan ürünü önermemektedir. Bu tür programlar bilgisayara zarar verir. Bu işi yapmak istiyorsanız, şunlara;
(bkz: microsoft security essentials)
(bkz: windows defender)
(bkz: microsoft safety scanner)
(bkz: microsoft security essentials)
(bkz: windows defender)
(bkz: microsoft safety scanner)
windows dosyalarını yiyen program ilk zamanlar süper bir etkisi olsa da sonradan ne yaptığı anlaşılıyor.
ilk başta yorumlardan tırstım. Ulen inci sözlükte dahi araştırdım nedir ne degildir diye.
Kurdum bilgisayar'a ne var ne yok gereksiz herseyi goturmuş. Sonra şoyle bi uyarı verdi.
"Siktigimin bilgisayar'ı çok pis. Ben de bu kirli dünyada kirlendim usta. Sık kafama."
Ben dedim ki dur etme.
" bekleyemem usta sen sıkmazsan ben sıkarım " dedi.
Durduramadım kendini bu kirli dünyadan attı gitti.
Kurdum bilgisayar'a ne var ne yok gereksiz herseyi goturmuş. Sonra şoyle bi uyarı verdi.
"Siktigimin bilgisayar'ı çok pis. Ben de bu kirli dünyada kirlendim usta. Sık kafama."
Ben dedim ki dur etme.
" bekleyemem usta sen sıkmazsan ben sıkarım " dedi.
Durduramadım kendini bu kirli dünyadan attı gitti.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar