bugün
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste4
- sözlük yaşlıların fotoğrafları6
- babam hiç dövmezdi insanı11
- hoslanilan kizin neden cekiniyorsun ki demesi3
- gocu'nun kendini alen delon sanması8
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir17
- mustafa destici3
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi13
- azgın bir boğa gibi çiftleşmek istiyorum3
- yarak yemenin nesi kötü anlamadım diyen kız2
- pandela26
- nara shikamaru2
- domuz gibi olan yazarlar3
- şeriatçıların ateist apo yu sevmesi3
- evagreenin sürekli haklı olması3
- spor yapmayan erkek9
- olası israil türkiye savaşı4
- türklerin soykırımdaki ustalığı19
- gerizekalı yazarlar zirvesi13
- ösym'nin yks de soru iptal etmesi2
- şırnak üniversitesi rektörü abdürrahim alkış5
- kolu alçılı kezonun kçını yıkar mısın4
- fake kadın hesabı açıp abaza dayı yolmak2
- evlen baskısı2
- fakirler neden isyan edip silahlanmıyor4
- zaman baba4
- true namussuzdur5
- true neden sevilmiyor5
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası14
- bugün ingiltere kongo maçı saat 19 da trt 1 de2
- atatürk düşmanlarını kim yetiştirdi2
- queen feristah6
- sizi enflasyona ezdirmedik2
- mel mel bakan gibson gocu sari renkli seker4
- laf sokarken imla hatası yapmak6
- 2026 dünya kupası37
- tamar tanrıyar7
- tanga giyen erkek6
- 2026 yks de soru iptali2
- sözlükte başın belaya girmesi3
- denize girmek5
- ağzı kokan emekli2
- türklerin iq ortalaması4
- sözlük yazarlarının kombinleri13
- erdoğanın eski gücünü kaybetmesi6
- true online olunca olunca gelen mutluluk hissi3
- true'nun yine online olması5
- habersiz gelen misafir3
- filistin in ermeni soykırımını tanıması39
- meksika9
bellek virüslerinin de, reklam virüslerinin de anasını sikip ocağını söndüren program. yapanlardan allah razı olsun.
Yararlı bir program zamanında desteklemediği işletim sisteminde çalıştırdığınızda sistemi çökertiyordu.
pc acayip kasıyor şu proframı indirip çalıştramıtorum. yardım ediniz lütfen çıldırma eşiğindeyim.
biraz önce indirdiğim ama yüklemeyi başaramadığım programdır. nereden daha iyi yüklenir bu tırıvırı merak ettirmektedir.
antivirüs işlevi de görüyor mu merak ettiğim program.
"Ufacık tefecik içi dolu turşucuk" programıdır.
Hayat kurtarır.
Hayat kurtarır.
ponçik bir sihirli değnekmiş. denedim onayladım.
arada pc yi zikip atabiliyor. win 8 10 kullanıcıları dikkat.
Neredeyse 1 saattir bana do not run any program until combofix has finished yazan program. Bilgisayarın anasını bu kadar mı ağlattık yani..
Ulan bir log dosyası bekledik, sokakta kaldık. O yüzden atom fiziğine lanet olsun.
Ulan bir log dosyası bekledik, sokakta kaldık. O yüzden atom fiziğine lanet olsun.
3 yıldır tek sorun yaşamadığım, aldığımda kurduğum sistemle tek format görmeden tıkır tıkır çalışan laptopumu an itibariyle emanet ettiğim programdır. Aslında yine öyle afili bir problemim yok, bütün klasörler dosyalar salt okunur gözüküyor sadece ama ruh hastası bünyem bundan rahatsız oldu ve belki de bilgisayarı göçertip içindeki bütün bilgileri kaybetmek pahasına daha önce hiç kullanmadığım ve nasıl kullanıldığını da bilmediğim bu tuhaf antivirüs şeysini çalıştırdım. Hadi hayırlısı.
Kısmet bugüneymiş, az önce tanıştık.
Eski sürümünün tadını veremez.
6 yıllık bilgi sistemleri/sistem uzmanıyım 1 defa bi sike yaradığını görmedim. sistemin içine edip bırakıyor.
gizli klasörlerin gösterilmesini engelleyip bilgisayar içindeki gezinmelerde bile hep yeni sekme açılmasına neden olan psikopat win 32 virüsünü durdurup tek başına bilgisayarı kastıran programdır. bu programı kurana kadar format attırın kırk kat daha iyidir.
windows 8.1 de calismayan program. bu tarzda kullanabilecegim program varsa yardimlara acigim.
ilk başta yorumlardan tırstım. Ulen inci sözlükte dahi araştırdım nedir ne degildir diye.
Kurdum bilgisayar'a ne var ne yok gereksiz herseyi goturmuş. Sonra şoyle bi uyarı verdi.
"Siktigimin bilgisayar'ı çok pis. Ben de bu kirli dünyada kirlendim usta. Sık kafama."
Ben dedim ki dur etme.
" bekleyemem usta sen sıkmazsan ben sıkarım " dedi.
Durduramadım kendini bu kirli dünyadan attı gitti.
Kurdum bilgisayar'a ne var ne yok gereksiz herseyi goturmuş. Sonra şoyle bi uyarı verdi.
"Siktigimin bilgisayar'ı çok pis. Ben de bu kirli dünyada kirlendim usta. Sık kafama."
Ben dedim ki dur etme.
" bekleyemem usta sen sıkmazsan ben sıkarım " dedi.
Durduramadım kendini bu kirli dünyadan attı gitti.
windows dosyalarını yiyen program ilk zamanlar süper bir etkisi olsa da sonradan ne yaptığı anlaşılıyor.
Üzerinde çalıştırılan işletim sistemi Windows ise asla önerilmeyen program. Çünkü Microsoft, hiçbir yan ürünü önermemektedir. Bu tür programlar bilgisayara zarar verir. Bu işi yapmak istiyorsanız, şunlara;
(bkz: microsoft security essentials)
(bkz: windows defender)
(bkz: microsoft safety scanner)
(bkz: microsoft security essentials)
(bkz: windows defender)
(bkz: microsoft safety scanner)
windows 8 ile çalışmayan program.
sabah bilgisayara yüklediğim bir programdan kaptığım malwareden bu program sayesinde kurtuldum. çok çok iyi bir antivirüs-antimalware-antispy artık ne derseniz diyin, eğer bilgisayarınız yavaşlamışsa bunu kullanın. farenin çift tıklaması, farenin birden ekranda kaybolması, bilgisayarın durduk yere donması, yavaş açılan programlar, masaüstüne yavaş geçme, oyunlarda bilgisayarın acayip ısınması ve kasması gibi birçok problemi ortadan kaldırıyor. şiddetle tavsiye ediyorum.
çok etkili ve sert bir program.. duvardaki boya lekesini bıçakla kazıyarak çıkardığınızı düşüşünün.. etkisi öyle..
format sonucunda msn problemi yaşadığım sorunu, hata kodu 80072efd oluyor. ne yaptımsa çözememiştim.
combofix kurdum ve 10 dakikada çözdü.
advanced system care ile birlikte rush hour yapıyorlar resmen.
combofix kurdum ve 10 dakikada çözdü.
advanced system care ile birlikte rush hour yapıyorlar resmen.
windows 8 ile uyumlu değildir.
bilgisayarı hızlandıran program. valla az önce bitti işlem memnunum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar